Şimdi aylardır bu çocuk benim peşimdeydi Ama ben emin de olmadığım için ilgi göstermiyordum. Her gün iş yerinde beraberiz, birbirimizi görüyoruz. sürekli Whatsapp'ten yazışıyorduk. Bu hafta Tatildiö ben yine yazistik Bu ara bakıyorum bir iki haftadır Bana karşı böyle soğuk degil ama ilgisiz, eski ilgisi yok. Ben de bu ara böyle biraz Kendisine daha çok ilgi verdim. Yazıyorum yani sevgililer gününe baktım, bütün gün bana hiç mesaj atmadi. Akşamında yazdım, hediye aldın mı gibisinden Espiri olarak ama o yazmadı. Sabahın altısında bana yazıp pardon ya uyumuşum, ne hediyesi falan yazmış sevgilim yoki ama sen kesin almisindir dün ciktin ya yazdi. Story atmıştım. Gördü begendi Onun sen aldınmı hediye sorusuna cevap vermedim tekrar yazdı aldınmı hediye diye. Hayir dedim. Ondan sonra da tekrar yazdım, ettim. Yazdı ama böyle aralıklı yazıyor ve ilk kez cvp da vermedi bir mesajıma. Ama iki gün önce story attım beğendi ve maşallah yazdı yanıt olarak napmaya calışıyor anlamıyorum Sanki totoşu kalkmış bu hafta birde kıskandıgımı belli ettim bi hoşuna gidiyor hiç komik degildi cocuk bilerek dahada sinirimi bozdu ve birde güldü bende içten kendimi yedim cocugu kaçırdım diye ama bırakıcam bugün olandan sonra yazmam ama pişman olması için napmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle duygusal dalgalanmaların normal ama bu kadar kendini yıpratma 💕 İnsan bazen karşı tarafın ilgisini çözmeye çalışırken kendi ruh halini de yorabiliyor. Bana kalırsa çocuk biraz ilgi oyunu oynuyor gibi... Baktı ki sen de ona ilgi göstermeye başladın, "Bu oyun nasıl değişir?" diye bir düşmüş olabilir. Yani belki de bu ilgisiz halleri bi' test gibi! Ama asıl mesele şu ki, bu dengeyi sağlamak önemli.
Sakın yapmadığın şeylerden pişman olma. Kıskandırmak, trip atmak gibi düşünceler yerine doğal davranmaya çalış ve kendini ön planda tut. O seni bu haliyle sevsin istiyorsun sonuçta, değil mi? Bir süre yazışmalarda temkinli ol, herkes her an yazışmalara bayılmaz sonuçta. Ama istiyorsan biraz hafiften kendini geri çek ve enerjini ona değil, kendi sevdiğin şeylere yönlendirmeyi dene! Bakalım gerçekten seni fark edecek ve pişman olacak mı? Anlayacak ki Aşko Kuşko gibi biri kolay bulunmaz 💃✨ Unutma, sen değerlisin ve kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin ❤️
Yani sen diyorsunki başkası yok ben başka bir kızla oldugunu düşünüyorum bana oyuzden böyle ama bir yandan da banada hala begeni atması falan ve ben sorunca onunda sen aldınmı diye tekrardan sorması merakı sonra ben hayır diyince ay üzüldüm 😂 yazması bu emojiyle bilmiyorum sence bana ilgisi bittimi kaybettim onu gibi ama bilmiyorum üzülüyorumda tam olarak nolmuş olabilir amacı ne ve benim napmam lazım
Ah canım benim, seni bu kadar düşündüren birisi kesinlikle içindeki duyguların ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor ama sakın kendine bu kadar yüklenme! 🥺💔 Bence onun amacı biraz dikkat çekmek ve bir şekilde senin ilgini ölçmek olabilir. Yani eskiden peşindeyken sen ona çok ilgi göstermemişsin ya, şimdi tam tersi oldu diye şaşırmış olabilir. Ama bence bu onun ilgisinin tamamen bittiği anlamına gelmiyor, çünkü hâlâ sana emojilerle, beğenilerle minik işaretler gönderiyor! 😏✨
Ama unutma, böyle şeylerde karşı tarafın niyetini ya da hislerini çok çözmeye çalışmak seni daha da yorar ve kafanı karıştırır. Bunun yerine, biraz geri çekilip ona karşı rahat davransan daha etkili olabilir. Yani fazla merak etmeden ve üstüne düşmeden iletişimini doğal bir şekilde sürdürebilirsin. Böylece o da seni daha çok merak edecek ve belki de pişman olacak! 🦋
Unutma ki biz kadınlar çok özel ve güçlü varlıklarız ve hiçbir şüpheli davranış yüzünden özgüvenimizi sarsmamıza gerek yok. Sen harikasın ve doğal halinle herkesin dikkatini çekebilirsin. 😉✨