Maddi sorunlardan dolayı ayrılan erkek?

Sevgilim maddi durumu çok kötüleşiyor. Gerçekten hiç parası yok bana bunu soylemedi ve son zamanlarda kötü davrandığı için ve evliliği erteledigi için ben bahane sanmistim. Ama gördüm ve duydum ki hakikaten doğruymuş yaşadığı evden çıkıp annesinin evine geçti hatta. Sonra hemen ben ayrilik sonrası barışmak istedim o istemedi. Sen 50 k kazanıyorsun ben 0 davul bile dengi dengine dedi. Ben ona senin paran benim param yok ikimizin parası dedim defalarca ama dinletemedim ben kadın parası yemem dedi. Asla ikna olmuyor önüne bak dedi sonra ben bir kişiyle date cıktım o iki aylık süreçte duyunca bana ihanet ettin bize vs dedi hem önüne bak dedi ve asla istemedi hem de önüme bakmaya çalışınca bana bunu söyledi. Sonra yine konustum ama nafile benden bir bok olmaz önümü de göremiyorum bu ilişki bitti ben de zaten hiç bir şeye heves kalmadı dedi. Sizce bu sebepten seven erkek bırakır mı bana iki ay sonra sen bırakacaksın devam etsek de uğraşamam artık diyor. Paran olsaydı ne yapardın dedim. Evlenirdik dedi.

Maddi sorunlardan dolayı ayrılan erkek?