Bir erkek maddi sorunlardan dolayı uzaklaşır mı?

1.5 senedir biriyle görüşüyorum ama çok gitti geldi, her bitirme olayından önce soğuk davrandığı ilgilenmediği için tartışma çıkarıyordum o da gidiyordu,1-2 ay sonra dönüyordu ve sorunları olduğundan bahsediyordu. Yaşadığı şehirde iş bulma şansı düşük bulduğunu da o beğenmiyor zaten böyle bir sorunu olduğunu biliyorum arada iş buluyordu o zamanlar çok mutluydu şimdi yine eskiye döndü. Bu kişiyle 2023 ekimde muhabbeti kestik tabii ki o gitti hemde bana hiç davranmadığı şekilde davranarak çok kötü gitti, sonra bana 2024 şubatta tekrar döndü normal konuşuyorduk sevgili gibi değildik ama arkadaş gibi de değildik ama sürekli konusuyorduk cilveleşiyorduk uzak mesafe ilişkisi zaten. O zamandan beri gayet iyiydik şu an yine 2.5 aydır işsiz borçları arttı kirası da var, yani yine sorunlarım var moduna girdi, maddi zorluklar işsizlik falan gerçekten seven insan sevdiğinden uzaklaşır mı bu sebepten, sorunlarım var ben böyle olunca herkesten uzaklaşıp kendime gelmeye calısırım diyip duruyor, en son dayanamadım 5 gün önce konuştum uzaklaşmamız gerektiğini söyledim cünkü bana cok zarar verdi bu belirsiz davranısları, her uzaklaştığında hayatında başkası olduğu düşüncesine kapıldım aşırı kıskanç biriyim cünkü. Ama hayatında biri olmasa bile bana çok saçma geliyor bir insan bir insanı seviyorsa ondan nasıl uzaklaşır sorunlarından dolayı, belki yalnız kalmak istiyordur diye hep kendimi kandırıyorum ama artık olmuyor. Sizce ben mi yazayım yoksa yeni yıla girerken belki yazar diye bekleyeyim mi. Yazmamın sebebi de barışmak değil bitecekse bitsin ben belirsizlik istemiyorum sadece

Bir erkek maddi sorunlardan dolayı uzaklaşır mı?