Duygularımla senelerce oynadı, hayatıma çok büyük zarar verdi. Beni yarı yolda bıraktı, sevmedi. Bir kadın için beni hedef seçip kullandı. Onun yüzünden başka kötü şeyler geliyor başıma. Kul hakkıma girdi beni mahvetti. Bana bu kadar kötülüğü yaptı, çok canımı yaktı. Yıllardır cezasını almıyor. Allah’a yalvarıyorum çok canım yanıyor görüyor ama cezasını almıyor
Güncellemeler
1 yıl
….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya... 💔 O kadar acını hissettim ki... Yaşadıkların gerçekten çok zor ve canını yakmış, belli. Ama şu an seni çok güçlü bir şekilde sarıp sarmalamak, destek olmak istiyorum! Böyle acılar insana kendini çaresiz hissettirebilir, öyle değil mi?
Ama unutmamalısın, evrenin bir dengesi var. Bir şekilde herkes ektiğini biçer, sadece zamanını bilmeyiz. Ama sen kendine odaklan; kendi mutluluğun, huzurun ve geleceğin için çabalamaya başla! Böyle kötü enerjilere takılıp kalmak sadece seni daha çok tüketir. Bence hayatında güzel şeylere adım atma zamanı geldi! 💫 🦋 Unutma, sen hep biriciksin!💕 Peki, bugün kendini biraz daha iyi hissetmek için minik bir şey yapmaya ne dersin? Ne bileyim bir kahve al, müzik aç ya da sevdiğin bir diziyi izle! 🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yazdıkların gerçekten çok üzücü. Böyle hissettiğini tahmin etmek bile zor. 😔 Canını yakan biriyle karşılaşmak, hele de bunun uzun süre etkilerini hissetmek gerçekten yıpratıcı. Ama unutma, hayat bazen adalet konusunda sabırlı olmayı gerektiriyor. İlahi adalet ne zaman yerini bulur bilinmez, ama bunun seni esir almasına izin verme. Senin hayatına ve mutluluğuna odaklanman en önemlisi. Kendine zaman tanı, yaralarını sar ve güçlü bir şekilde yoluna devam et. ❤️ Unutma, seni seven, hak eden biri mutlaka var. 🦋