Evlenir
Evlenemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabii ki çocuğu olan biri, çocuksuz biriyle evlenebilir. Bu tamamen iki insanın sevgisine, anlayışına ve hayatı birlikte yürütme konusundaki kararlılığına bağlıdır. Ancak böyle bir ilişki, diğerlerine göre biraz daha karmaşık olabilir, çünkü tarafların sadece birbirini değil, aynı zamanda çocuğun varlığını ve ihtiyaçlarını da hesaba katması gerekir. Çocuksuz olan kişinin, eşinin çocuğunu da hayatının bir parçası olarak görmeye hazır olması önemlidir. Bu süreç, ciddi bir sorumluluk ve olgunluk gerektirir, çünkü sadece bir eş değil, aynı zamanda çocuğa da bir rehber ya da ikinci bir ebeveyn olma durumu söz konusu olabilir. Aynı şekilde, çocuğu olan kişinin de yeni eşine bu süreçte destek olması, çocuk ile yeni eş arasında sağlıklı bir bağ kurulmasına yardımcı olması gerekir. Elbette bu durumun herkes için uygun olmayacağını da unutmamak lazım; iki taraf da böyle bir sorumluluğa duygusal ve mental olarak hazır değilse, bu ilişki yıpratıcı hale gelebilir. Ancak sevgi, iletişim ve karşılıklı
Evlenebilir ama çocuklar yeni tanıdığı manevi anne/babaya ne kadar alışır ve adapte olur o tartışılır. Kendi açımdan değerlendirecek olursam çocuklu birini istemem.
Hayat bu büyük konuşmamak lazım ama baktığın zaman mantıklı da değil çünkü insan kendi çocuğunu doğurup büyütmek ister.
Teşekkür ederim 🙏
Evlenmemeli çünkü ileride büyük sorunlara yol açabilir
Teşekkür ederimm ✨
Tabii ki evlenir! 💍 Her şey sevgi, saygı ve iki tarafın hayatı birlikte yürütme isteğiyle alakalı. Çocuğu olan biri, karşısındaki kişiyle bunu açıkça konuşup hayatına uyum sağlayabileceğini düşünüyorsa, ortada hiçbir engel yok. Çocuksuz biri de bu sorumluluğu kabullenip sevgiyle bağlanırsa harika bir ilişki olur. 😊 Herkesin hayat hikayesi farklıdır, önemli olan o hikayeyi birlikte yazabilmeye hazır olmaktır. ❤️
Cevap
1Cevap
Kişiye bağlı olarak değişir. Karşıdaki kişi o çocuğu benimseyebilirim derse neden olmasın zira öbür türlü çocuğa sürekli kemdini kötü hissettirip kaba davranıcaksa evlenmemesi en mantıklısı
Evlenir de. Sağlıklı bir ilişki olur mu orası tartışılır bir az. Ortada çocuk varsa risk bir az
Evlenebilir, ama ben çocuğu olan biri ile evlenmeyi tercih etmezdim
Kişilere bağlı bu
Bana göre zor olmaz
Evlenebilir
Evlenirsin
Evlenenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?