Evlendiniz eşiniz çocuk istemiyor bu durumda ne yapardınız?
Yürür
Hayır, yürümez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlendiniz eşiniz çocuk istemiyor bu durumda ne yapardınız?
Çocuk istemeyen biriyle evlilik yürütülebilir, ancak bu durumlar için bazı önemli faktörler göz önünde bulundurulmalıdır. Çocuk sahibi olma isteği, birçok insanın yaşam hedeflerinden biri olabilir ve bu nedenle bir ilişkide çocuk sahibi olma veya olmama konusu oldukça önemli bir mesele olabilir. Her iki partner, çocuk isteği veya isteksizliği konusundaki duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade etmelidir. İletişim, bu tür önemli konularda anlayış ve saygıyı teşvik eder. İki partner arasındaki uyum, bir ilişkinin başarısını büyük ölçüde etkileyebilir. Eğer bir partner çocuk istemiyor ve diğer partner için çocuk sahibi olma isteği çok güçlüyse, bu durumda uyum sağlamak daha zor olabilir. Eğer bir partner çocuk istemiyor ve diğer partner çocuk sahibi olma konusunda ısrarlıysa, alternatif planlar ve çözümler araştırılabilir. Örneğin, evlat edinme veya velayet dışı çocuklara yardım etme gibi seçenekler değerlendirilebilir. Her iki partner, uzun vadeli hedeflerini ve beklentilerini birbirleriyle paylaşmalıdır. Çocuk sahibi olma isteği veya isteksizliği, geleceğe dair planların bir parçası olarak ele alınmalıdır. Eğer bu tür bir konuda anlaşmazlık yaşanıyorsa, bir çift terapisti veya danışmanından yardım almak, daha sağlıklı bir iletişim ve çözüm bulma sürecine yardımcı olabilir.
Bence yürütülemez ya. Çocuk evliliğin bence tadı tuzu ya. Evlilikte çocuk olmazsa olmaz bence. Ben şahsen evlilikte çocuk istemeyen biri ile evlilik falan düşünmem ya sanmıyorum..
yürüyebilir ama siz de istemiyorsanız , eğer bir taraf anne- baba olmayı istiyor ama öbür taraf hiç istemiyorsa yüksek ihtimal yürümez. çünkü ilerde bir sorun olduğunda senin yüzünden anne-baba olamadım diye suratına vurma ihtimali yüksek
Cevap
2Cevap
Böyle şeylerin en baştan konuşulması lazım ya.
İki taraf da istemiyorsa sorun yok da, tek taraf istemiyorsa sıkıntı yani.
Aynen bencede en başında ciddi bir yola girmeden önce konuşulması çok daha doğru olur. Sonuçta evlilik çocuk oyuncağı değil geriye dönüşte olmaz o yüzden başında konuşmak daha iyi
Karşılıklı isteğe bağlı yürüyüp yürümemesi bence çocuk yoksa evlenmeye gerek yok
Aynen öyle katılıyorum. Çocuk yoksa bence evli kalmanın pek bir anlamı yok. Çocuk o evliliğin bence tadı tuzu olur ya. Çocuk olmadan evli kalmanın pek bir anlamı olmaz..
Daha ne isterim cocuk olmasin sorun yok bas başa hayatin tadini gecirmek isterdim
Ama çocuksuz evliliğin pek tadı tuzu olmaz bence ya. Ne bileyim boşuna evlenmiş gibi olur insan ya çocuk olmadığı zaman. Çocuk istemeyen biri ile evlilik düşünemezdim şahsen ben..
Orasi oyle tabiki ama yani olursada sevinirim tabiki bu zamanda cocuk bakmak yetiştirmek cok zor
yürür ama yanlışlikla yürümez dedim
Bence yürümez ya. Şahsen boşuna evlenmiş gibi olursun ne bileyim çocuk falan yok evli kalmanın ne anlamı var ki o zaman. Ben öyle biriyle evli kalmak istemezdim şahsen
Çocuk istemeyen insan arıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?