• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünür müsünüz?

SilverBlooming u
SilverBlooming Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
88
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru için teşekkür ederim ❤️💞🌸
Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Kesinlikle evlenirdim böyle erkek nadir bulunur.

Erkekler çocuk ister çünkü kendilerine binen yük sadece maddi ve genelde evde otorite oluyorlar ama kadın fiziksel ve psikolojik olarak çok fazla etkileniyor erkek kötü polis kadın iyi polisi oynuyor.

Ben şahsen çocuk istemiyorum çünkü hamilelik ve doğum başlı başına korkunç bir olayken birde yaklaşık 25 yıl sürecek bir sorumluluk alıyorsunuz üzerine

uzun süreli bir yatırım ve size ne getireceği belli değil, bu süreçteki maddi ve manevi yıpranmaları saymıyorum bile

çocuğunuza yetemediğinizden tutun da çocuğunuzun sizden memnun olmaması gibi durumlar söz konusu olabilir

kendi hayatınızı unutup tamamen ona odaklanmalısınız çünkü anne ile çocuğun ilişkisi büyüdüğünde tüm hayatını etkileyebilir en önemlisi de empati yapabilmelisiniz

ülkemizde şu an birçok üniversite mezunu işsiz ve şimdi dünyaya gelen bir çocuk 18 yıl sonra ne ile karşılaşacak büyük bir muamma

bunları düşündüğünüzde çocuk dünyaya getirmek bilinçli bireyler tarafından gerçekleştirilmeli yoksa hayvanlar da doğuruyor bilmem anlatabildim mi?

soyu devam ettirmek gibi bir düşünce ise tamamen ilkellik barındırıyor

yaşadığımız dünyada önümüzü görmek mümkün değil ve çok zengin değilseniz çocuk yapmak bencilliktir

evet 9-10 çocuklu ailenin, dahi bir çocuğu da olabilir ama olabilir işte ihtimal ve bir insanı en çok yetiştiği çevre etkiler

bugün türkiye, hindistan vb. çok çocuklu aileleri barındıran ülkelerin refah seviyesini görüyoruz içler acısı bir halde

çünkü çok çocuklu ailelere baktığınızda çoğunluğunun eğitimsiz ve ekonomik açıdan yetersiz olduğunu görürsünüz

bu ailelerin yetiştirdiği çocuklarda yaşadıkları çevreden kötü etkilenir kendini geliştiremez ve geneli sağlıksız bireyler olur

ben tek çocuk istiyorum da diyebilirsiniz ama çocuk istiyorum demeden önce onu gözünüzde size ve eşinize benzeyen sevimli bebek olarak değil de 20'li yaşlarda bir genç olarak hayal edin düşünün nasıl biri olurdu ne katabilirdiniz ona mutlu bir hayat yaşar mıydı?

bunların bilincinde olarak dünyaya çocuk getirirseniz çok sevinirim çocuk dediğiniz şey bir birey çünkü sizin küçük oyuncuklarınız değil evde ille de sevimli bir şey görmek istiyorsanız evcil hayvan sahiplenin

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sadgirloflana
    sadgirloflana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence dışarıda milyonlarca bakıma, sevgiye şefkate, muhtaç çocuklar varken, dünyanın gelecegi kaygılarla doluyken çocuk sahibi olmak bencillik gibi geliyor.
    Bilinçsizce çoğalmak üremek hayvanlara aittir. Üstelik yeteri kadar geliri olmayan insanların hele ki bu ekonomide cocuk sahip olmasının cahillik oldugunu düşünüyorum.

Çocuğumun olması için illa kendi kanından olması gerekmiyor.
    Çocuk doğurmak o işkenceyi kendime çekdirmek istemiyorum ama çocuk esirgeme yuvalarından bir kaç cocuğa anne olmayı çok isterim ❤️ onları güzelce büyütmek eğitim almasını sağlamak cemiyete millete faydalı bireyler yetiştirmek hayatıma büyük bir anlam katar ❤️

3
    11 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

En iyi yorum

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim ❤️

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Düşünce ve yorumunuz gerçekten çok güzel 👏😊 ama küçik bir hatırlatma herkese veremiyorlar çocuk yurttan maalesef.

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Teşekkür ederim ❤️. Evet biliyorum, bir canı alelade birine emanet etmemeliler bence de.

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Öyle ama işte gerçekten isteyip durumu olmadığı için alamıyorlar. Tekrar teşekkürler 😊

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Mantıklı bir karar degil mi sizce de? Zaten durumunuz yoksa çocuğa iyi bir şekilde bakamazsınız.

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

O zaman kendi yapıp evlat sevgisini gidermek istiyor. Bilinçli olarak

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Durumu olmadığı halde kendi biyolojik çocuğuna da bakamaz ama. Bu durumda yine bilinçsizce oluyor. O bebeğin ne suçu var? Kendi seçmediği hayata geliyor ve üstelik bir gelecek de vadedilmiyor. Sırf kendi zevkin için çoğalmak çok ilkel bir düşünce.

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Neslini devam ettiriyor ve bakıyorda sadece imkanları kısıtlı sağlıyor. Ülkemizde bakın göçmen problemi var maalesef nufusumuz yok olup gitmesin diye zaten yapılması devletin destek çıkması gerek diye düşünüyorum bende yinede siz bilirsiniz herkesin düşüncesi farklıdır

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Siz sitemlerimi kişisel algılamayın. Benim sitemlerim kendi geçimini zor sağlayan hatta sağlayamayan insanların bilinçsizce çoğalması. O bebeklere üzülüyorum sadece. Geçim sıkıntısı, egitim sıkıntısı ile boğuşmak zorunda kalacaklar. Dünyanın nereye gittigi de soru işareti altında. Ekonomi berbat ekosistem daha da berbat. Biz bu dünyadan 60-70 sene bile yaşayamadan göçüp gidicez. Onlar bu berbatlaşan dünyada yaşamak zorunda kalacak.
      Eger bir cocugun bakımını egitimini terbiyesini yeterli seviyede verebilecekseniz okay diger turlu bencillik.

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Tabi elbette o konuda hak veriyorum ama abartıya kaçmadan olabilir şeyler bunlar 7-8 çocuk yapanlar için haklısınız

Yorumla
  • QUADRATURA
    QUADRATURA Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bende çocuk istemeyen biriydim fakat insan kendinden bir parça istiyor zamanla, en azından şu an evli olsam çocuk isterdim.

Zaman her şeyi değiştiriyor. Çocuk istenmeyen bir evlilikte bulunacağımı sanmıyorum en azından öyle şartlı bir evlilik yapmam.

1
    0 Yorumla
  • SilentWolf
    SilentWolf Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Evliliğin temeli çocuktur kim ne derse desin Tamam bu devirde çocuk yetiştirmek kolay değildir zordur aynı zamanda maddiyatlar var çocuk büyüdükçe maddiyat istekleri artar istedikleri artar Ama şunu söyleyeyim evlilikte önemli olan çocuk sahibi olmaktır, insanın neslini soyunu devam ettirmiştir ailesini genişletmesidir inancımız da buna emreder. E ben o zaman hiç çocuk sahibi olmayayım evleneyim eşimle ikimiz de yaşayalım millet torun severken çoluk çocuk severken bayramlarda bir aile büyükleri veya küçükler bir araya gelirken o mutluluğu kaçırmak istemem tabii ki çocuk istemeyen birini istemem açıkçası, Ben ona manevi şeyler bırakacağım mutlu edeceğim Ben öldükten sonra benden kalan özellikleri o çocuklarına yenilerini ekleyerek taşıyacak evliliği zaten amacı çocuktur.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

59

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Genel olarak evlilik düşünmüyorum eğer karşı taraf düşünüyorsa ve çocuk da istemiyorsa bu benim işime gelir.

5
    0 Yorumla
  • weblebi34
    weblebi34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Direkt karşı çıkma sebebi nedir bunu bilmek lazım. Şahsen ben de istemiyorum ama birileri bunun lafını mutlaka yapar. Ortalık karışabilir. Yok olmuyor mu yok kocan/karın mı istemiyor vs vs. Yoksa böyle bir pislik dünyaya çocuk getirmek bencillik bence.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İstemem. Zaten beni seven kadin benden cocuk ister. Cunku dogası boyle. Benden ondan isterim. Eger cocuk istemiyorsa sevmiyordur. Yani belli bir yil icin istemiyorsa olabilir ama onun disinda kabul etmem. Cocuk istemedigi icin degil, cocuk istemeyen kadin beni sevmedigi icin.

1
    0 Yorumla
  • suicidal19
    suicidal19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Dusunurum cunku ben de istemiyorum. Cocuk yapanlari da anlamiyorum. En az 10 sene sonra susuzluk yuzunden mahvolacak Şu an yasayan insanlar zsten... yaklasan savaslardan bahsetmiyorum bile. Kaldi ki maddi manevi bir yuk ve hukuk magdurun yaninda durmuyor. Ortalik cok kotu ben kendimi koruyamiyorum ki cocuk yapip onu koruyayim?

4
    6 Yorumla
    • alpp3838
      alpp3838
      +1 yıl

Bakış açından dolayı tebrik ediyorum

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Zekanıza düşüncenize hayran kaldım 🙏🏻❤️ben de aynı fikirdeyim

Yorumla
    • Mrs_Onigiri
      Mrs_Onigiri
      +1 yıl

Bilinçli insanın hali başka

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Üstelik zararlı aşıları yapıyorlar çocuklara koronadan sonra dahada zararlı oldular hatta

Yorumla
    • suicidal19
      suicidal19
      +1 yıl

@sadgirloflana @alpp3838 @Mrs_Onigiri @Berivann6 tesekkurler hepinize 💕 sizin gibi bilincli insanlari gormek de beni mutlu etti. Genelde linclenirim bu dusuncelerim yuzunden. Umarim banglades olmadan nufus sorunu cozulur de refah seviyesi yuksek bir ulkede 1+1 tabutlarimizda degil de; bahceli evlerimizde yoksulluk nedir bilmeden, dilenci , sokak cocugu gormeden yasariz bundan sonra...

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Kessinlikle 😊

Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu devirde çocuk yapmak doğurmak ne kadar mantıklı böyle her geçen gün pisleşen bir dünyada?

2
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Evet katılıyorum

Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Evlilik illaki cocuk yapmak degildir mutlu olmaktır

1
    4 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Rica ederim. 💞

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

☺️☺️

Yorumla
  • Anonimmeraklıbirkız
    Anonimmeraklıbirkız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Evlilik sadece çocuk yapmak için diye düşünülüyor. Çocuk olunca çiftler de hem fiziksel hem ruhsal olarak yorulup pörsüyor zaten. Eğer aşık olduğum kişiyleysem ülke ülke gezerim o bana ben de ona vakit ayrırız her şeyi birlikte yaparız. Çocuk düşünmüyorum. Eğer çocuk olursa da hayatımızı asla ona göre şekillendirmem.

2
    8 Yorumla
    • necdko
      necdko
      +1 yıl

E o zaman evlenme sevgili kal onca masrafa gerek kalmaz, ayrildiginda onca belgeyle ugrasmazsiniz

Yorumla
    • Anonimmeraklıbirkız
      Anonimmeraklıbirkız
      +1 yıl

Başta da dediğim gibi evlilik sadece çocuk için yapılabilir diye düşünülüyor ve sen de bu düşüncenin tanımısın. Aşık olduğum kişiyleysem neden illa çocuk yapmak zorundayım? Ben onunla bir hayatı paylaşmak istiyorum. Çocuk yapıp neden bütün sermayemizi, parayı geçtim neden bedenimi psikolojimi bozayım? Aramızdaki aşk sönsün? Çocuk olunca aşk bitiyor genellikle evlilik sadece çocuk için sürdürülüyor zaten. “Çocuk yapmayacaksan evlenme” ne kadar yobazca bir düşünce.

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Yorma kendini ablacım bu zihniyet anlamaz

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Ve evet çoğu evli çift çocuğu olunca çocuğa sadece odaklanıyor yorgunluk vs bir de eklenince o sevgi sanki azalıyor hatta kimi kadın eşleri onları aldatınca çocuğu bahane edip bosanmıyor

Yorumla
    • necdko
      necdko
      +1 yıl

Hanımefendi mesele aşık olduğun kişiyle çocuk yapmak değil zaten bu konuda size katılıyorum, ama soru çocuk istemeyen biriyle evlenmek.

Ha diğeri de ukalaca bu zihniyet anlamaz demiş altta önce okuduğunu anlasın.

Yorumla
    • necdko
      necdko
      +1 yıl

Neyse sürekli bildirim geliyor konuyu benim üzerinden uzatmayalim isteyen istediğini yapsın

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

@necdko senin mantıgına göre sadece çocuk icin mi evlenilmeli ya da digelim cocukları olmuyor o evli çiftin

Yorumla
  • HerkülünKayıpAsası
    HerkülünKayıpAsası Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Türk nüfusu azalırken arap ve kürt nüfusu en tepe noktasında, tabii ki hayır, böyle tipler feminist, tembel ve gebeş maymunudur, milliyetçiliği yoktur, yaşama amacı ölmektir

1
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik gibi bir derdim hiç olmadı ama evlendiysem de çocuğum olsun isterim.. Diğer türlü anlamsız gelir..

1
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Düşünürüm. Evlilik sadece çocuktan ibaret bir olgu değil. Zaman ne gösterir belli de olmaz tabii ki.

2
    0 Yorumla
  • Aslıhanak
    Aslıhanak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

İlerde evlenecek olsam bebem olsun diye evlenirim dmdkdk

1
    0 Yorumla
  • Asiadam209
    Asiadam209 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Hastalığı yoksa ya da olmuyorsa
    Anlarım yoksa istemem

1
    0 Yorumla
  • lightOfMind
    lightOfMind Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

olabilir evlenirim ama ikna etmeye çalışırım

1
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    +1 yıl

Zamanla Onu çocuk fikrine de alıştırırdım ben ;)

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Sağlık sebebiyle olursa yapacak birsey yok evlat edinirim. Keyfi istemiyorsa evlenmem.

1
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Çocuk istemeyen bir kadında mutlaka vardır bir şeyler. Aksine henüz rastlamadım.

1
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Tabi dusunurum. Gider kimsesiz bir cocugu evlat ediniriz. Daha iyi.

1
    1 Yorumla
    • kalp-komutanı
      kalp-komutanı
      +1 yıl

Sen pekii

Yorumla
  • gönlü-kırık
    gönlü-kırık Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bende çocuk istemiyorum o yüzden evlilik de istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • alpp3838
    alpp3838 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Evet benim çocuğum var zaten... Boşandım. Dolayısıyla olmasa da olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zaten bu devirde çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünülür 😀

3
    0 Yorumla
  • MatmazeL_Deniz
    MatmazeL_Deniz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    +1 yıl

Hayır şahsen ben istemezdim çünkü tıp fakültesini kazansam 6 yıl tıp fakültesi var 27 28 yaşlarında evlensem ancak 36 yaşına kadar sağlıklı bir hamilelik olasılığım var Bu yüzden erken çocuk sahibi olmak isterdim

1
    0 Yorumla
  • Lazımbazıhatalar
    Lazımbazıhatalar Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bilemiyorum şuanlık benimde böyle bir düşüncem yok ama hiç istemeyen böyle kesinlikle bu konuda katı olan ve asla vazgeçmem bu kararımdan diyen biriyle olmaz. Belli mi olur ileride fikrim değişir hshsjsjsj

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır ben şahsen düşünmem sağlık durumundan ötürü çocuğu olmuyorsa o ayrı mesele

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben evleniyorsam ailemi kurmak için evleniyorum. Bu ailenin içinde sadece ben ve o ile değil tabiki çocuğumuzun da olduğu bir aile tablosu istiyorum. Eğer öyle bir şey dese derim o zaman git bekar takıl daha iyi niye evlendin ki derim dkdkdk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aşırı fazla sayıda cinsellik yaşadığı için cinsel uzvunda kalan sperm kalıntılarının korkusuyla çocuğunun babasından çok farklı biçimde doğmasından korkan playgirllerin ortak beyanatıdır şu "Çocuk istemiyorum" lafı

0
    8 Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Hayır, bu düşünce bilimsel olarak doğru değildir.
      Yanlış bilgiyi düzeltmek için yazıyorum ;
      Sperm, vücut dışında uygun bir ortamda oldukça kısa sürede ölür. Ancak vajinanın içinde veya döllenmeye uygun bir ortamda, örneğin rahimde, spermler birkaç gün yaşayabilir. Bununla birlikte, birçok faktör - örneğin, spermle temasın türü, vajinanın asidik ortamı, sperm sayısı ve sağlık durumu - spermin ne kadar süreyle hayatta kalabileceğini etkiler. Ancak, genellikle cinsel ilişki sonrası spermin vücutta uzun süre hayatta kalması mümkün değildir.
      Dolayısıyla, bir kişinin cinsel ilişki geçmişi ne kadar fazla olursa olsun, bu durumun çocuğunun babasından farklı bir biçimde doğmasına neden olması bilimsel olarak mümkün değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonuçta çoğu kız yüzlerce erkekle yiyişmeden evlenmiyor ve bilim de buna bir şey demiyor

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Erkekler çok mu namuslu?

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Bilim buna bir şey demiyor diye siz de profesör olmaya karar verdiniz demek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bakirim tecavüzcüler ve playboylar cezalandırılsın dediğimde çoğu kadının gizli fantezisi bunlarla birlikte olmak olduğu için en çok onlar itiraz ediyorlar. Gerçekler böyle maalesef.

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Sizi anlıyorum, benim itiraz ettigim mesele kendi fikirlerinizi bilime dayanmaksızın, yanlış info vermeniz. Tıp okuyorum ve bilim adına yanlışı düzeltmek istedim.

Konumuzla pek alakası olmasa da diger düşüncenize katılıyorum bence de tecavuzculer en ağır cezayı hak ediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ülkemizdeki kadınların bakir erkeklerden tiksinmesinin tıbbi nedeni ne peki?

Yorumla
    • sadgirloflana
      sadgirloflana
      +1 yıl

Öyle bir kadın oldugunu sanmıyorum. Varsa da kendi tercihi. Zevkler farklıdır. Ve ayrıca genelleme yapmazsanız daha doğru olur. Şahsi fikrimi soracak olursanız bence bakir kızları bakir erkekler hak ediyor. Digerlerinin istemesi absürt.
      Çocuk istemeyen kadınlara da playgirl demişsiniz. Ben bunu kabul etmiyorum. Herkesin tercihi, hayata bakışı, düşünceleri fakrlıdır.

Yorumla
  • Aşkainanankadın
    Aşkainanankadın Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir bu dünya şartlarında artık bende çocuk istememeye başladım

1
    0 Yorumla
  • HandeYenemez
    HandeYenemez Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Çocuk çocuk olsa bi dert olmasa bir dert.

Eninde sonunda isterim elbet bir çocuk

1
    0 Yorumla
  • arascanpolat
    arascanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünmüyorum ben baba olmak isterim

0
    0 Yorumla
  • yeniarkadaşın
    yeniarkadaşın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

karşılıklı karar ile olabilecek mantıklı bir hareket

0
    0 Yorumla
  • kelebeketkisiv
    kelebeketkisiv Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Saçma bir soru senin istediğin önemli bir madde için biraz düşün derim partnerini. Olmuyorsa uzatma

0
    0 Yorumla
  • Berivann6
    Berivann6 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Daha iyi ilerde düsünce değişir mi bilemem ama evliliğin kendisi de sacma

0
    2 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Giginin kızı da büyümüs baya :)

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Bu arada erkekler için çocuk istemek kolay çoğunlukla kadın zahmet çekiyor zaten onlar çok fazla bir şey yapmıyor ki

Yorumla
  • Dardelen
    Dardelen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde istememesinin mantıklı açıklamaları olmalı

0
    0 Yorumla
  • nehirolabilir
    nehirolabilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

düşürünüm tabi en iyisi o zaten

3
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Ben de çocuk istemiyorum o yüzden evet

2
    0 Yorumla
  • innciii
    innciii Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.

Düşünürüm ben de istemiyorum

2
    0 Yorumla
  • YaşamÇiceki
    YaşamÇiceki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 90%
    +1 yıl

Oluruz tabiki neden olmasın

2
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

İkna ederim olmazsa boşanırım

2
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Nasıl yani? Olgun mu istiyormuş?

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Yok düşünmem

1
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Evliyim evladım var. Kabul etmezdim

1
    0 Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kaç sene istemem gezelim derim

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Hayır düşünmem. Ben anne olmak isterim

1
    0 Yorumla
  • Imtomriss
    Imtomriss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Düşünmem çocuksuz evliliği ne yapayım

1
    0 Yorumla
  • Akıncı-34
    Akıncı-34 Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

barbara palvin bile olsa nayır..

1
    0 Yorumla
  • 1ömeryıldırımm
    1ömeryıldırımm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

olabilir bende istemiyorum henüz

1
    0 Yorumla
  • geeceemaaviisii
    geeceemaaviisii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

öyle şey mi olur ya tabii ki istemem

1
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_x
    _Justimagineit_x Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ben de istemiyorum 5 yıl gibi bir süre.

1
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • DhrNiemand
    DhrNiemand Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Beraber dünyayı gezeriz.

1
    0 Yorumla
  • _AYŞEN_
    _AYŞEN_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

kalsın evlilik

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Şu an bilmiyorum kararsızım

1
    0 Yorumla
  • btflyx0es
    btflyx0es Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

cocuk sevıom yaa

1
    0 Yorumla
  • Görƙeɱ
    Görƙeɱ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

hiçse hayır toplumu aileler aileleri de anne- baba ve çocuklar oluşturmakta genel olarak evlilik birliklerinde eşler çocuk sahibi olmak isterler ki evlendirme dairesine başvuruyor

0
    0 Yorumla
  • Catvalent
    Catvalent Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Bende istemiyorum o yuzden dusunurum

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Bu devirde dünyaya çocuk getirmek bence büyük eziyet

Yorumla
  • hasanhceylan
    hasanhceylan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

İçine bosakdiktan sonra surekli ilaç kullanırsa kendine zararı var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet zaten bende düşünmüyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet var mı nerde hani 😂 😂 😂

1
    0 Yorumla
  • Yineyineyenideen
    Yineyineyenideen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Düşünmem ya
    Ama önce sebebini öğrenip tersine döndürür müyüm diye bir bakarım

0
    0 Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çok zor bir soru

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır 5 6 doğuracak en az kısır çıkarsa kuma getiririm üstüne ne demişler
    Tarlayı daşli yerden avradi kardaşli yerden alacan

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünür müsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünür müsünüz? 17 cevap verildi
Çocuk istemeyen biriyle evlilik düşünür müsünüz? 49 cevap verildi
Çocuk istemeyen birisiyle evlilik düşünür müsün? 10 cevap verildi
Çocuk sahibi olmak istemeyen biri ile evlilik düşünür müsünüz? 105 cevap verildi
Çocuk istemeyen biriyle evlilik olur mu? 49 cevap verildi
Çocuk istemeyen biriyle evlilik yürür mü? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨