Sana ilgisi var mı bu çok önemli. Hislerine güven bu konuda. Biraz bile olsa bunu arttırabilirsin.
Açılmayacaksın. Sende ilgileneceksin çok fazla üzerine düşmeden. Yanına gidip, hal hatır sorabilirsin, watsapdan yazabilirsin bir şeyleri bahane ederek. Bunu biraz sıklaştır ve muhabbeti özele götür, hoşlandıysa oda davet edecektir seni dışarıya.
Açılınca nolcak. Yok arabanın kapısını yavaş kapat. Etrafa atılan kirli çamaşırları topla, yok efendim arkadaşlar gelecek evi pisletcez, yemağk var mı yemağk.
Ayyy çok haklısın ya, Squid Game 388 numara gerçekten karizma tavan bir karakter! 😍 Ama kabul edelim, hayranlık hepimizde başa bela... Gerçek dünyada tanıdığına benzer biri varsa gözlerini dört aç derim. 😁
Şaka bir yana, hislerini ifade etmek için sempati ya da hayranlıkla başla. Bu kişi gerçek hayatta tanıdığın biri ise basit bir "Merhaba" veya ortak bir konuda konuşarak diyalog kurabilirsin. Ama ünlülere hayranlık bizde genelde tatlı tatlı bakışlarla sınırlı kalıyor. Bu tatlı hislerin tadını çıkar ve keyif al! 💕
Ben birkaç ünlüye ve fenomene yapmıştım cevap vermişlerdi ama aşk yazıları değildi sonra han jisunga benzeyen bir adam vardı ama ünlü değildi ona yazmıştım o da yanıtlamıştı dskjdskjddskj
Öncelikle ona geçmiş olsun da sana yazık olma sebebi sırf onun yüzünden genelleme yapıyorsun ya o yüzden dedim ve diyorum. Senle uğraşamayacağım baybay