1 yılTabiki, şüphe duyarım hatta en nefret ettiğim tavırdır. Hiçbir zaman öyle sürekli anlık atan birisi olmadım, anlık isteyen birisi de olmadım. Sürekli karşı taraf istedi bende engeli koydum, daha da aşka kapadım zaten yolumu. Umarım geleceğimde de bu tarz birisi olmaz tek başıma çok daha iyi hissediyorum, hayatıma normal birisinin bile girmesini asla hiç istemiyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
İçinden gelmesi lazım kişinin ben soğuyorum direkt😅😅
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum, aşırı derecede soğuyorum bende.😹
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sıkılırdım tabi ki de ama insanlara göre konuşacak olursam herkesin fikri farklıdır bu konuda Flörtünüzün her gün anlık fotoğraf istemesi, ilişkinizin dinamiklerine, sizin kişisel sınırlarınıza ve bu isteğin ardındaki niyete bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilir. Bu durumdan sıkılıp sıkılmayacağınız da tamamen size özel bir his olacaktır Her ilişki farklıdır ve her bireyin sınırları farklıdır. Flörtünüzün fotoğraf isteği sizi rahatsız ediyorsa, bunu açıkça ifade etmek ve bir orta yol bulmaya çalışmak en sağlıklı yaklaşım olacaktır. Önemli olan, hem sizin hem de flörtünüzün mutlu ve rahat hissettiği bir iletişim şekli geliştirmektir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşıdaki kişiye olan duygularıma bağlı ben bu adamdan gerçekten hoşlanıyorsam içimde bir şeyler kıpır kıpır oluyorsa onunla konuşurken ben kendim atarım o istemeden zaten ama hani bazıları vardır konuşmak için konuşursun istediği yaptığı her şey böyle gözüne iğrenç görünür ya öyle birisi benden fotoğraf istese sürekli olarak engellerim
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYani çok abartmış olur çünkü ben günbegün değişmiyorum sonuçta aynıyım ha özlemiştir ama bir önceki gün attığım fotoğrafa da bakıp özlemini giderebilir yani haftada bir iki haftada bir 10 günde bir iki üç günde bir ya da canımız istedikçe fotoğraf atmak çok daha güzel olur daha anlamlı olur her gün her gün monoton monoton bu ne böyle
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, flört aşamasında her gün anlık fotoğraf istemesi biraz yorucu olabilir 🤔! İletişimde çeşitlilik önemli, sadece görsellere bağlı kalmak bir süre sonra monotonlaşabilir. Ama elbette bu sana nasıl hissettirdiğine bağlı. Eğer hoşuna gidiyorsa keyif alarak devam edersin. Yok, seni sıkıyorsa da ona nazikçe bunu söyleyebilirsin. 😊 İlişkilerde karşılıklı sınırları belirlemek çok önemli. Kendini hep rahat hissetmen lazım! 💬❤️
32 Yorumla- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet, her gün anlık fotoğraf istemek beni biraz sıkabilir. Flörtle ilişkinin doğal akışında zaman zaman fotoğraf paylaşmak güzel olabilir ama her gün bu tür bir talep, kendimi baskı altında hissettirebilir. İletişimdeki samimiyet ve rahatlık önemli, bir süre sonra böyle bir şey rahatsız edici hale gelebilir. Arada keyifli anları paylaşmak daha sağlıklı olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılAy da bir kafidir, her gün absürt bir istek..
20 Yorumla
1 yılBen sıkılmam ama karşımdaki kişi sıkılabilir 😂
Tabi bu durumdan sıkılğını bana söylerse anlayis ile karşılarım sonuçta flörtüm
Bide fotolara bağımlı kalmamak lazım12 Yorumla- 1 yıl
Kişi kendi isterse atmalı diye düşünüyorum.🙃
- 1 yıl
Evet haklısın ama bazıları hiç foto atmıyor 😂
1 yılEvet sıkılırım.. Ve bana güvenmediğini düşünürüm..
37 Yorumla- 1 yıl
Aynı şekilde. Kişi kendi isterse paylaşmalı bence👍🏻
- 1 yıl
Ay bende böyle bir şeye gerek olmaz ki haberi olur zaten nerde olduğumdan.. 😂
- 1 yıl
Tabii orası öyle ama bazen insan eğlenceli anlarını veya belki sevdiği bir kombinini içinden gelip paylaşır bunlar güzel ama kişi kendi istedikçe😄
- 1 yıl
Aynen.. İşte adamın sormasına gerek olmuyor.. Bilmesi gerekenleri ben haber veriyorum.. 😂 Bazıları lavaboya gitse anlık çek at diyecek neredeyse.. 🤣🤣 Öylelerinden Allah muhafaza.. 😅
- 1 yıl
Aman aman onlardan saklasın yaratıcı😄
- 1 yıl
Amin amin inşallah.. 😅😅
- 1 yıl
🙏🏻😅😅
1 yılBenden anlık fotoğraf isteyen flört eski flörtüm olur direkt 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah istemeden atmak daha samimice ve evet aynı şekilde😄😄
1 yılEvet sırf bu yüzden konuşmayı kestiğim oldu
Daha 2gun olmadan foto istiyo
Tamam isteyebilir de bunu sık sık yapması insana bı bunaltiyo hatta amaç farklı mı diye bile dedirtiyor
Ama uzun zaman geçmiş sevgilimse bide hiç sıkılmam hatta kendi isteğimle fotoraf video her dakka atarım20 Yorumla
1 yılSanırım Bu biraz da ilişkinin düzlemine bağlı
İlişkinizin başından beri her gün görüştüğünüz bir sevgiliniz olduğunu düşünün.
Bir mecburiyet yüzünden birbirinizden ayrı kaldınız
Ayrı şehirlerdesiniz
Eski günlerde olduğu gibi sizi her gün görmek istemesinden daha doğal bir şey olabilir mi?
Elbette karşıdakini de sıkmamak şartıyla.✋10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılSıkıldıysam silerim huyum kurusun. Flörtüm beni az da olsa tanımışsa, hiç bir gücün bana isteğim dışı bir şeyi yaptıramayacağını anlar. Zaten benim keyfim yerindeyse seri bir şekilde 20 sini gönderirim. Bunu bildiği için istemez 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Kendi keyfin varken daha anlamlı evett😄
1 yılOf ciddi ciddi sıkılırım hatta hep mesaj atmasın da
22 Yorumla- 1 yıl
Yay
1 yılYalana gerek yok sıkılırım. İnsanın biraz da birbirini özlemesi gerekir. Kontrol görevlisi gibi fotoğraf isteyenle ise asla olamam.
22 Yorumla- 1 yıl
Evet özlemeye fırsat kalmalı katılıyorumm👍🏻
- 1 yıl
Kontrol görevlisi güzel bir benzetme.. 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yıl“Her gün anlık fotoğraf istemesi başta hoşuma giderdi çünkü ilgisini hissettirir. Ama bir süre sonra ‘güven eksikliği mi?’ diye düşünmeye başlardım. Samimiyet güzel ama sürekli istenmesi biraz bunaltabilir. Arada sürpriz yapmak daha özel olur bence. Sonuçta önemli olan, fotoğraflarla değil, hislerle bağlantı kurmak.”
10 Yorumla
1 yılBence bu fotoğraf olayı çok abartılıyor ve büyütülüyor. İnsan zaten konuştuğu kişiyle her anını paylaşmak ister...
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle kendi paylaşması daha anlamlı.
- 1 yıl
Zaten paylaşmıyorsa o zaman sıkıntı : ))
- 1 yıl
Tabii. İnsan sevdiği insanla anlarını demeden paylaşmak ister.😌
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılFlörtüm yok... ama olsaydı yahu bi gitt rahat bırak derdim 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Çılgınlıklarım ve ben istersem bir git falan😂😂🍫
- 1 yıl
Evet yaa 😂😂🍫🍪
- 1 yıl
Peri tozumla yok ederim seni bak diye ayarı verirsin sen😂😂🍫🧚🏻♀️
- 1 yıl
Tabi ki yaparım ben 😂🍪🍫
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBunu erkekler çok yapıyor dakika başı dakika başı fotoğraf sanki değişiyoz
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah öyle sanki 10 yıl ileri yaş alıyoruz🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sıkılırım, habire durum bildirimi yapmaya ne gerek var ki
113 Yorumla- 1 yıl
Android işletim sistemi anlık gibi ssjsjs
- 1 yıl
Benden istemezse bile ben kendim zaten atarım ama istese inadına atmam tam tersi hepten mahrum etmek istiyorum🤣🤣
- 1 yıl
Hahaha doğru biraz deli biraz da dengeliyim🤣
- 1 yıl
Ben bilinçli delilerdenim farkım orada😅😎
- 1 yıl
Bir biscolata kolay yetişmiyor dermişim😂
- 1 yıl
Mercii teşekkürler bugün duyduğum en güzel iltifatların başında✨☺️
- 1 yıl
İyi gecelerr🙂
Hem de çok sıkılırım, tahammül edilebilir bir şey değil
14 Yorumla- 1 yıl
En iyisii.
- 1 yıl
💞🎀
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tuvaletteyim desem yine anlık fotoğraf ister mi acaba a?
12 Yorumla- 1 yıl
Bilemeyiz ne kadar fütursuz olduğuna bağlü bu karşıdakinin😂
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Ben istemeden bana kendisi atıyordu zaten. Bende iltifatlara boğuyordum. İşi ciddiye sürmek isteyince reddetti beni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBir saniyelik iş.
Ne olacak ki?
Mutlu etmek bu kadar kolaysa kendisni, 5 saniye ayırıp anlık fotoğraf ta atarız
😀10 Yorumla Ay ben sıkılırım ya sürekli sürekli ne o öyle hadi tamam 1 olur 2 olur 3 olur ben sürekli hayatım boyunca onu anlık mı atacağım işim gücüm yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uzak mesafedeysek ve özlediği için görmek içinse sıkılmam
Ama güven problemleri vs varsa ilişki bile bitebilir. Bana güvenmeyen biriyle olmam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi yerden sonra sıkılırım herhalde. Kendimi o kadar görmüyorum 🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal zamanlarda dahi fotoğraf çekilmeyi sevmem, bir de anlık 😟😟sevmem
20 Yorumla
1 yılOnun istemesine gerek kalmadan çok çok çeker atarım.
20 Yorumla
1 yılHiç hoşlanmam bundan sevmiyorum ben fotoğraf çekmeyi
10 Yorumla
1 yılFazlaca sıkılırım, hatta konusmayi bile keserim yani. O ne öyle hergun hergun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılDil çıkararak çekerim onu atarım ne bu her gün her gün 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Foto at anlık at boydan at hiç farketmezsizin bir kadının bir erkekten %100 soğuma sebebidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Hayır niye sıkılayım alt tarafı bir fotoğraf görmek istiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pek fotojenik değilim o yüzden sıkılabilirim bu konuya
10 Yorumla
1 yılBana güvenmediğini düşünürüm ve sıkılırım ikidebir anlık istemek saçma bence
10 Yorumla
1 yılBöyle bir şey olamaz ne o öyle ergen gibi hiç işim olmaz
10 Yorumla
1 yılSıkılmazdın verirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet şahsen Sıkılırım zaten resim çekilmeyi ve paylaşmayı sevmiyorum Bir de böyle olursa hiç gelemem...
20 Yorumla
1 yılEvet sıkıcı ama sevdiğim adam gergin isteyebilir sevgilim eşim yani. Daha ortada bir şey yok ve sürekli foto istemek ne alaka? Foto için bu kadar istekli olacağına ilişkinin adını koymada çaba sarfet derler adama
10 YorumlaSenden sürekli anlık istiyorsa tek konuştuğu ya da gerçekten değer verdiği sensindir bunlar seni görme isteği var onda kaybetmemesini sağla anlık neye bağlı olduğuda önemli 😅 saçma şeyler istiyorsa tel dokunuş ( engel ) yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbir kere bile istese sıkılırım foto istemek nedir ya soğuma sebebi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Yok sıkılmam derim ki bende istemek için yüzüm olsun.
Sen bana küsmüsün artık hiç buradan dönüş yapmıyorsun.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılO istemeden ben atarım zaten
10 Yorumla cevabını bildiğin bu soruyu bir de sen kendine sor... sence normal mi?
belki de sırf güzelliğin için seninle olan ve bundan zevk aldığı için faydalanan biriylesindir..
10 YorumlaEvet onunla mı uğraşıcam
10 Yorumla
1 yıl"Bakim sana "Su soru direkt soğutuyor
21 Yorumla- 1 yıl
Pff kesinliklee😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSıkıcı ne o öyle durum bildirimi gibi 😒
21 Yorumla- 1 yıl
Evet hiç farkı yok doğru dedin😄
1 yılçok sıkılırım her gün zaten aynıyım değişen bir şey yok
00 YorumlaEğer fotini istiyorsa seni beğeniyor bence ama hep hazırlanmam falan gerekir JSHSDHJSWJBSAKKAQ
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılGenelde sanaldan ilerliyorsa sürekli istiyorlar
12 Yorumla- 1 yıl
Ve sıkılıp engellediğim bile oldu djfjf
- 1 yıl
İyi yapmışsın onlar zaten reele taşımamak için uzatanlar boşa vakit alıyorlar ancak ssjsj
1 yılBence her gün foto istemesi aşırı bunaltici ve bana garip geliyor hem de flort asamasindayken yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Muhtemelen evet 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Fotolu güvenlik taraması gibi dimi😅😅
- 1 yıl
Daha mantıklı😄
1 yılHayır bende isterdim mesela ama evliyizzzz
15 Yorumla- 1 yıl
İstemeden atmak daha güzel ve keyifli. Sürekli isteyince insan tersini yapıp atmak istemez😂😂
- 1 yıl
Bilmem istesemde istemesemde atsın sürekli bana çaktırma kontrol ediyorum 😉🤫
- 1 yıl
Tamam sustum dedektif hanım😂🤐🤐
- 1 yıl
😂😂♥️
- 1 yıl
😅💖
1 yılHa hayyyy yorum yokkkk sen anladın beni 😂🌹🌹🌹🌹
13 Yorumla- 1 yıl
Ahaha anladım ben anlık at aşkım mini boy aşkım diye diye gider o öyle😂😂😂💞
- 1 yıl
Hergün olmaz o zaman başka bi işaret çeker atarım😂💃
- 1 yıl
Hahaha artık öyle olur içimden gelmiyorsa. İçimden gelip atmam gerek😂😂
1 yılSıkılırım onun yerine görmeyi tercih ederim fotigraf nedir ya
20 Yorumlaseviyorsam eger sıkılmam ama süreklide istemesi saçma olur
20 Yorumla
1 yılEvet ya o ne öyle görgüsüz gibi darlamak başka özlemek başka bende
10 YorumlaEğer yakın değilsek özelimi kendime saklardım bunun için en az 3 ay birlikte olmamız lazım
10 Yorumla
1 yılAy ben foto falan istemem görmek isteyen gelsin görsün
10 YorumlaBence ilerlemeden kac git, her an fotoraf olmaz 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkılırım atmam jdjdjjd
10 Yorumla
1 yılE tabi insan bı süre sonra bıkıyor o kişiyle konuşmak istemiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. İstesin atarım 😀
10 Yorumla
1 yılBen hiçbir zaman da böyle bir teklifte bulunmam , bulunsam dahi ısrar etmem.
Belki kız rahatsız oluyor olabilir.
Kendini o anda uygun hissetmiyor olabilir.
Zorlamamak lazım.00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat