Duştan çıkarsın anlık atsana derler, güneşlenirsin anlık atsana derler, uzanıyorum dersin anlık at derler, makyaj yaparsın anlık isterler. Fenalık geldi ayol. Direkt bloke atıyorum, oh mis. Ah, en hasta olduğum muhabbet şudur. Uzanıyorum dersin hemen ay benimde masaja ihtiyacım var der, yok yanıma mı der. Sanki ben konunun gideceği yolu hiç bilmiyorum. Yemezler.🤣😜#beyazorkidem😘
Flörtünüz sizden her gün anlık fotoğraf istese sıkılır mısınız?
Bir erkek olarak öyle resim isteyen "erkek musfeddeleri"nden nefret ediyorum. Hiç bi zaman resim istenmemeli çünkü resim istenmez hak edilir. misal ben, ben sevgilimle buradan tanıştım ve hiç yüzünü dahi görmedim çünkü normal görmek için bile resim istemeye çekindim korktum acaba beni o erkek müsfeddelerinden zanneder mi acaba yanlış anlar mı diye hep korktum ve bi kere bile resmin konusunu dahi açmadım ama resmini istemememin sebebini bilmesi için ona açıklamamı yaptım. İsterse halen daha resmini yani kendisini göstermese bile saygı duyardım çünkü eğer resim istersem acaba beni dış görünüşüm için mi seviyor diye düşünüp yanlış anlama olabilir o yüzden katien resim istemedim istemeyeceğimde çünkü resim istenmez hak edilir yani mesela kız kendi içinden gelip " ya bi resmimi atayimda sevgilim mutlu olsun" diye düşünüp içinden gelerek atması beklenir o içinden gelip attığı resimle yetinip mutlu olmayı ögrenmeli hatta sevgilimin resminin galerimde bulunmasini özledikce açıp bakmayı bende isterim ama bi yerde resim paylaştığı zaman ondan izin alarak o resmi alıyorum yanlış anlamasin diye. Keşke bu erkek müsfeddeleri de böyle davransa, çünkü olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.
Sıkılırım. Bir kez başıma geldi ve 2 günde engelledim. Artvinli birisiyle 5 sene önce s*ting yapıyorduk. Aman, geceleri bıktırdıkça bıktırıyordu. Az daha işimden olacaktım. Uyuyacağım diyorum, habire anlık at. Allah korusun, işimden olsaydım Eskişehir'den hiç durmadan 160 km/s hızla radar, polis dinlemeden Artvin'e gidecektim. Artvin'de onu mahkemelik edecektim!!! Dava sonuçlanana kadar, geceleri arabamda geçirerek ve arada adres değiştirerek hiç Eskişehir'e dönmeyecektim.
Nudeye kadar herşeyimi göndermek isterim şahsen. Ama sınırlarımıza uymamız gerektiğini isterse ona göre de davranırım. Asla sıkılmam zevk alırım memnun olurum. Hatta her 2 saatte bir atarım. Yetmezse bir nefes mesafesine kadar gider istediği fotoğrafı kendisininde almasına izin veririm.
Anlık foto her zaman istenmez. Ne o öyle güvenmiyor gibi.. Hiç sevmem ilişkide böyle davranış tarzını. Kırk yılın başı anlık istersin, karşılıklı gönderirsiniz falan.. Ama onun dışında hoşlanmam. Ayrıca anlık nedir ya? Özlediysen açar görüntülü konuşursun..
Öyle boktan fotoğraflar atmam ben. Ben cinsel bir obje değilim. Kimse beni cinsel tatminleri adı altında oynatamaz. Cinsel değil normal fotoğraf bile atmam. En nefret ettiğim konuşmalar. Ha bir de flört diye bir şey ortada kalmaz zaten. Kendimi magmaya düşürmek istemem ve kendime olan saygımı yitirmek istemem.
Flört aşamasında sıkıcı gelir bana, sevgilim ise yine sıkıcı gelir, en yakın arkadaşımla bile her gün konuşmuyorum, bazı şeyler sınırında tatlıca kalmalı.
Arar sorarsın öfff der ilgilenmezsin ne kadar ilgisizsin der.. yemin ediyorum sizi çözmek başlı başına bir tez konusu olması lazım.. bunu en seçkin üniversitelere ileticem müfredeta alın diye
Hadi onu çözemeyip uzaylılar yaptı şeklinde saçma bir bahane buluyorlar.. ama bu yaradılış meselesi anlıyormusun? Az bişi ilgilendiğinde hey heylerim var gelme üzerime dediği zaman ben takvime alarm kurardım atıyorum ayın 16 sı ile 23 ü arası bengüden uzak dur gibilerinden bu sadece ufak bir çözüm yolu mesela
Sıkılırım tabi ya. Karşımdaki erkek genelde tipsiz oluyo ama benden sürekli foto istiyo oldu canım banane valla. Ben de istemem istenmesinden de nefret ederim
Sıkılma değilde sanki üzerinde bir baskı bir güvensizlik hissettirir. Bu da bir yerden sonra tartışmalara neden olur. Kendine yapılmasını istemedigin şeyi başkasından da istemeyeceksin.