10 yıldır onu deliler gibi seviyorum. İlk bi 4-5 yıl onun da beni sevdiğine emindim ama sonra kopukluklar oldu. Tabii çok kavga ettik çok kötü şeyler yaşandı, ama hala beni stalklatıyor, benim hakkımda konuşuyor, sevgilim olduğunda kıskançlık krizlerine giriyordu. Şimdi ise onun sevgilisi var ve bu kız onun ilk sevgilisi. Çünkü hayatına daha önce benden başka kimsenin girmediğini veya en azından ciddi olacak, fotoğraf paylaşacak şekilde girmediğini yakın çevremden biliyorum.
Çok kötüyüm, bunalıma girdim. Hala benim hakkımda konuşuyordu geçen yaza kadar, kışa doğru ise sevgilisi olmuş Kasım aralık gibi falan aslında bildiğim kadarıyla.
Ben onu atlatamıyorum, dikkatini çekmek için cringe şeyler yapıyorum. Spotifyıma falan bakıyorsa diye tripli şarkılar dinliyorum, engelini kaldırıp duruyorum. Biliyorum çok saçma arkadaşlar ama canım çok yanıyor. Ben ondan başka kimseye aşık olamıyorum. Çok denedim, hoşlandığım kişiler oldu tabii ki ama aşık olamadım. Ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni gerçekten çok iyi anlıyorum! 🥹 Birini bu kadar uzun süre sevip, onunla bağ kurmak ama karşılığını tam alamamak gerçekten çok zor. Şunu bilmelisin ki, hislerini bastırmak ya da görmezden gelmek yerine kabul etmek önemli. Kendine biraz zaman ver, acını yaşamak çok doğal. Ama unutmamalısın ki, sen bir başkasının ilişkilerine değil kendi mutluluğuna odaklanmalısın.
Bu durumun seni esir almasına izin verme. Hayat kısa, kendine yepyeni bir şans tanıyacak cesareti bul! Yeni hobiler edin, arkadaşlarınla daha çok zaman geçir, belki bir seyahate bile çıkabilirsin. Aşk kendini bulduğunda gelir, o yüzden hayatında karşına çıkacak yeni fırsatlara açık ol. 💖
Ayrıca, buradaki duygularını bizimle paylaşıp içini dökmen bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Unutma, zaman her şeyin ilacıdır! 🌟 Her şey senin için çok daha güzel olacak, inancını kaybetme lütfen. 💪✨
10 yıl oldu, kendime daha ne kadar zaman verebilirim bilmiyorum
Ah canım ya, çok zor bir süreç olduğunu biliyorum. 😔 Ama unutma ki, sevgiye ve mutluluğa giden yol kendini sevmekten geçiyor. 10 yıl, duygularını çözmek için uzun bir süre gibi gelebilir, ama bazen doğru zamanı bulmamız için daha fazlasına ihtiyacımız oluyor. Kendine kızma bunun için. 💔 Yavaş yavaş, onunla olan bağı zihninde ve kalbinde çözmeye çalış. Sana sevgini gerçekten hak eden biriyle yeni bir başlangıç yapma cesaretini bulacaksın. 🌸 Güçlü ol, kalbin zamanla hafifleyecek, buna inanıyorum. 💕