Herkese keyifli pazarlar diliyorum………..🤔 bu konuda ne düşünüyorsunuz KS canlar?

Herkese keyifli pazarlar diliyorum………..🤔 bu konuda ne düşünüyorsunuz KS canlar?

Olabilir ama ben yıllardır tanıdığım birine farkli gözden bakamam arkadaş akraba ya da artık neyse yeri o hep kalır.. Yıllardır tanınan kişinin gizemi de olmadığı için beni çekmez.
Bu dünyada gerçekten sevdiğim pek az insan var, haklarında iyi düşündüklerimin sayısı ise onlardan daha az... İnsanları daha iyi tanıdıkça, hoşnutsuzluğum daha da artıyor; her geçen gün, insan doğasının tutarsızlığı hakkındaki görüşlerimin ne kadar doğru olduğunu anlıyor, erdemli ve akıllı olmaya bel bağlamanın ne kadar gereksiz olduğunu daha iyi görüyorum. "
Kesinlikle olabilemez. İnsanin yeni tanımadığı, donuna kadar bildiği birine sonradan aşık olabileceğini sanmıyorum. Nasıl başlarsa öyle gider. Oldum diyorsa o daha çok mantık ilişkisidir 😂
Ayaklarını yerden kesecek hissi veremez. 😂
Tabi ki olabilir. yani arkadaşı veya kankası olabilir karşılıklı hoşlanma veya aşk varsa bu mümkün olur bazen en iyi anlaştığımız kişiler en yakınımızda ki kişiler olabiliyor yani mümkün bence...
Cevap
16Cevap
Olabilir zaten genelde sonradan sonraya olan şey aşktır öyle hemen olunca aşık olmuyor heves oluyor.
Biliyor musun artık insanlar yakın arkadaşlarıyla aşk yaşıyor iletişimi kiminle daha iyi kurabiliyorsa yani
Bağlanabilir, ama aşk zaten esas huy ve karakteristik özellikler üzerinden tutulmak. Yani bunları algılamak için yıllarca harcamak gerekmiyor.
arasında nasıl bir ilişki var?
yılalrdır beraberler
ne münasbetle beraber
iş arkadaşımı
komşusu mu?
cok daha guzel olur bence cogu seyini biliyosundur yeniden tanisma zahmetine girmeden daha rahat bir iliski olur
Tanımadığına mı aşık olur yani 😀
Aşk nasıl bir şey kokoreç gibi mi 😀
ya da Ayva 🤣🤣
😀hiç cazip gelemedi sap kalmak en güzel
Sonra dün yediğin hurmalar misali olur 😀 yalnızlık iyidir
Kim aşık oldu yine sana?
Olabilir insan duygularına engel olamıyor bende kankama karşı bişeyler hissediyorum
Olabilir tabi zmanlanla olsuan asklar daha güçlü ve kuvvetli olur
Gönül bu her yere konabilir
Olabilir
olur cok iyi tanir cunku
olabilir belki de acılamamıştır
Her an her şey olabilir
Olabilir
Sanmıyorum
Olabilir
olabilir
Ben olamam
Nasıl bir tanıdık mesela