Arkadaslar lütfen ya cok korkuyorum?

merhabalar yazın esımle sıddetlı kavgadan dolayı evden gıttım ev sahıbım sureklı evden cıkın dıyordu eşimde bana benı kızdırmak için mesaj attı evde misafirim var diye , bende sınırlenıp babama ev sahıbını arada onu cıkartsın benim evimden dedim ev sahibi eşimin yanına oglu ile gitmiş konuşmak için ama aralarında kavga çıkmış eşimde şikayetcı olmuş ev sahibinden beni dövdü hane i tecavüz diye neyse aradan 4-5 ay geçti mahkemeye çıkmışlar ( biz taşındık aramızdaki sorunu hallettik eşimle ) mahkeme de ev sahibim demişki gelin ve babası beni gönderdi hakim babamla beni tanık olarak yazmış eşim şikayetini geri çekti ev sahibi böyle söyleyince ama tekrar dava var şimdi ben tanık olarak ve babam tanık olarak dinlenecek ama adam onlar gönderdi diyormuş ya biz olay günü orada bile değildik şimdi ne yapacağız? bu olay büyür mü cok korkuyorum yani biz demedik git onu döv diye anlamadım ne olacak ya avukat tutmam gerekiyor mu şu an? eşimde şikayetini geri çekti yanı avukat mı tutsam acaba bı tane dosyayla ılgılenen bana yardımcı olacak sizce gerek var mı lütfen gören cevap versin uykularım kacıyor korkuyorum

Güncellemeler
1 yıl
bu durumu cok kafama takıyorum lütfen mantıklı açıklaması olan yazsın ben kafama cok takıyorum gunlerdır uyku uyuyamıyorum ne olacak dıye
Arkadaslar lütfen ya cok korkuyorum?