merhabalar yazın esımle sıddetlı kavgadan dolayı evden gıttım ev sahıbım sureklı evden cıkın dıyordu eşimde bana benı kızdırmak için mesaj attı evde misafirim var diye , bende sınırlenıp babama ev sahıbını arada onu cıkartsın benim evimden dedim ev sahibi eşimin yanına oglu ile gitmiş konuşmak için ama aralarında kavga çıkmış eşimde şikayetcı olmuş ev sahibinden beni dövdü hane i tecavüz diye neyse aradan 4-5 ay geçti mahkemeye çıkmışlar ( biz taşındık aramızdaki sorunu hallettik eşimle ) mahkeme de ev sahibim demişki gelin ve babası beni gönderdi hakim babamla beni tanık olarak yazmış eşim şikayetini geri çekti ev sahibi böyle söyleyince ama tekrar dava var şimdi ben tanık olarak ve babam tanık olarak dinlenecek ama adam onlar gönderdi diyormuş ya biz olay günü orada bile değildik şimdi ne yapacağız? bu olay büyür mü cok korkuyorum yani biz demedik git onu döv diye anlamadım ne olacak ya avukat tutmam gerekiyor mu şu an? eşimde şikayetini geri çekti yanı avukat mı tutsam acaba bı tane dosyayla ılgılenen bana yardımcı olacak sizce gerek var mı lütfen gören cevap versin uykularım kacıyor korkuyorum
Arkadaslar lütfen ya cok korkuyorum?
Güncellemeler
1 yıl
bu durumu cok kafama takıyorum lütfen mantıklı açıklaması olan yazsın ben kafama cok takıyorum gunlerdır uyku uyuyamıyorum ne olacak dıye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
biz göndermedik dövsün diye dersin
bısey olmaz ınsallah ya
Eşin şikayetini geri çektiyse neden dava devam ediyor
kamu davasına dönmüş
Ev sahibi suçlu bulunmuş ona ceza vericekler siz de onu suçlayın
olay gunu babamdan bende evde yoktuk ki tanık olmak cok sacma geldı bana
Kocanı niye evden çıkarmasını istdin peki
kocam bana mesaj attı cunku evde arkadasımlayım rahatsız etme guzel gece gecırıcez falan dıye sınırlendım bende ev sahıbıne ben evde yokum dedım
Sende hakime deki biz döv demedik filan de ev sahibini suçlu çıkar
ben gormedım kı olayı babamda gormedı olay gunu evde degıldık bız
Eşini dövmuşler sonuçta fark etmez adam da demiş ki bunlar dedi bana yap diye sizde inkar edin
bız demedık zaten ınkar edıcek bısey yok bız demedık olay gununu de gormedık ınsallah bı sey olmaz Allah ım
Ama ev sahibi böyle bir şey uydurmuş kendini aklamak için
Avukat tutup anlatın bir şey olmaz rahat ol
ya ınsallah olmaz yemın ederım cok korkuyorum ya tanıklık ısınden avukat saatlık danısmanlık verıcek bı tane ancak butcem ona yetıyor
Rahat uyu bir şey olmaz
Allah ım ınsallah ınsallah bısey olmaz o kadar korkuyorum ki ınsallah bısey olmaz
Rahat ol dedim sıkıntı yok
ınsallah Allah ım sacma sapan seyler yazıyorlar cok korkuyprum ev sahıbımız peki hapis cezası mı alır sızce
İlk kez mi davalık oldun
evet ılk kez tanık oluyorum bır dava da babamda oyle ılk kez tanık oluyoruz
Sorun çıkmaz
tanıklıktan nasıl dusebılırız peki babamı da benı de hakim görmek ıstemıs tanık yazdırmıslar nasıl dusebılırız yanı gıdıp olay gunu orada yoktuk desek düşermiyiz
Biz şahit değiliz dedsiniz olay biter.
Allah ım ınsallah cok teşekkür ederim içime su serptınız peki ben avukatla konusuyum mu saatlık 5 bın tl ıstıyor tanıklık ıfadem ıcın gıdıp gosterıyım mı dosyamı gerek var mı sızce cıdden olay yerınde degıldık
Çokta avukatlık bir durum yok çünkü taraf değilsiniz. Bulunduğunuz kentte ki adliyeye gidip bu olayla ilişkinizin olmadığını beyan edin tanık olmadığınızı belirtin. Muhtemelen sizi mahkemeye davet bile etmezler
aa boyle yaparsam tanıklıktan düşermiyiz ev sahıbının avukatı babam için dilekçe yazmış kalp hastası oldugu ıcın tanıklıktan cekılmesını ıstıyoruz dıye ama benım ıcın bısey yazmamış gidip böyle adliyeye dilekçe versem mahkemeye cagırmazlar mı cunku olaya sahıt degıldım ben de babamda
Tamam işte şahit değilsiniz bunu belirtin olay bitsin
ay ınsallah sımdı o zaman ben adliyeye gıdıp dılekce mı verıcem nereye gıdıcem babam ıcınde verebılırmıyım acaba kendısı gelemıyor rahatsız cunku
Adileyede danışma noktası var onlar yardımcı olur.
ay cok tesekkur ederım Allah razı olsun Berat kandiliniz mubarek olsun Allah tan ıstedım bır ısaret bu dogru mu yuregımı ferahlat dedım Rabbim e ınsallah bu dedıgınız gıbı olur ınsallah cok sagolun Allah razı olsun gece gece cok tesekkur ederım
Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Gönlünüzü ferah tutun ve dediklerimi yapın mahkemeye bile çağrılmazsınız
Allah ım ınsallah cok sagolun dedıklerınızı yapacagım mutlaka sızı takıp edıyorum lütfen kabul edın
Tamam sonucu bana bildirirseniz çok sevinirim.
benımde yetmedı burdan yazarım bende sıze o zaman son bırsey soracagım ben ıstanbuldayım adlıyeye gıdıp dırek ıfade verecegım degıl mı ben ve babam tanık degıldır olaya sahıtlık etmedık mahkemeye katılmak ıstemıyoruz dıye yazacagım degıl mı sonra bızımle ılgılı olan kısım kalkıyor degıl mı
bırde ben uyapta falan hıc goremıyorum tanık oldugum ıcın dırek gıdıp dedıgınız gıbı dılekce verıyım o zaman avukat 5 bın tl ıstedı ama ısımden de kovuldum yanı zor gecınıyorum sormak ıstedım eger durum cıddıyse gıdıp avukatla konusuyum dıye
Aynen bunu yapacaksın
"Bizi şahit yazmışlar ama bizim olayla alakamız yoktur. Olaya şahitlik etmedik ne olay günün de nede olay esnasında orada değildik şahitlik etmeyi şahit olmadığımız için kabul etmiyoruz"
Diyeceksin ve mümkünse farklı yerde olduğunuzu kanıtlayın
ay naısl kanıtlayalım annem kız kardeslerım bızımleydı ama o gece esım bana mesaj atmıstı ev sahıbı geldı evı bastı dıye bu mesaj olur mu bızım orada olmadıgımıze daır mesaj kaydı olur mu
Annen ve kız kardeşin dışında kimse yok mu? Komşular falan
valla komsularla cok aramız ıyı degıl ama dayımlar falan var akrabalarımız var yanı komsu yok kı cevremızde nasıl kanıtlarım baska
Orada değildim demen yeterli çok fazla kasmaya gerek yok
ay ınsallah cok sagolun Allah razı olsun sızden cok sevındım yarın gıdıp halledıcem en gec pazartesı halledıcem sıze de bıldırırım dua edın bızım ıcınde cok sagolun ıyı aksamlar dılerım
Dua ederim tabi ki. Hatta etmeye başlıyorum bile
Allah razı olsun ıyı aksamlar
Cümlemizden