Arkadaslar cok korkuyorum yardim edermisiniz?

Merhaba arkadaslar,

ben social mediadan mac icin bilet aldim. Almanyada kaliyorum. Neyse bu kisiden bilet aldiktan sonra cogu kisiyede onerdim guvenilir diye. Sonra mac gun gittim maca ve biletlerin sahte oldugunu dolandirildigimi ogrendim. Bu kisi tabi tum sayfalarini felan silmis. Simdi bileti onerdigim kisiler benimde bu dolandiricilarla is birliginde oldugumu dusunuyolar. Etmedikleri tehtit kufur kalmadi.

banka hesabim ile ismimi biliyolar bide telefon nummarami. Onun disinda hic biseyimi vermedim kendim. Simdi beni tehtit ediyolar yok iste dava acicaklarmista kimlik no bile ellerinde varmista ev adresimi bile biliyolarmista bu mumkun mu acaba? Onlar Turkiyede kaliyo. burada polise gidip sikayerde bulunucam ben cunku kimseyi dolandirmadim. Ama bunlar turkiyeden benim ev adresimi kimlik no mu ogrenmesi mumkun mu? Cok tirstim acikcasi nasil ben vermeden ogrenmis olabililer? Esiminde guya ismini biliyolarmis ismi ne dedim baska bir isim dediler uyusmadi yani. Sadece benim adimi soyadimi bide banka hesabimi biliyolar. Bunlar gercekten benim ev adresimi esimin telefon nummarasini felan ogrenmis olabililermi? Polis beni hakli gordu yarin randavum var.

Arkadaslar cok korkuyorum yardim edermisiniz?