Merhaba arkadaslar,
ben social mediadan mac icin bilet aldim. Almanyada kaliyorum. Neyse bu kisiden bilet aldiktan sonra cogu kisiyede onerdim guvenilir diye. Sonra mac gun gittim maca ve biletlerin sahte oldugunu dolandirildigimi ogrendim. Bu kisi tabi tum sayfalarini felan silmis. Simdi bileti onerdigim kisiler benimde bu dolandiricilarla is birliginde oldugumu dusunuyolar. Etmedikleri tehtit kufur kalmadi.
banka hesabim ile ismimi biliyolar bide telefon nummarami. Onun disinda hic biseyimi vermedim kendim. Simdi beni tehtit ediyolar yok iste dava acicaklarmista kimlik no bile ellerinde varmista ev adresimi bile biliyolarmista bu mumkun mu acaba? Onlar Turkiyede kaliyo. burada polise gidip sikayerde bulunucam ben cunku kimseyi dolandirmadim. Ama bunlar turkiyeden benim ev adresimi kimlik no mu ogrenmesi mumkun mu? Cok tirstim acikcasi nasil ben vermeden ogrenmis olabililer? Esiminde guya ismini biliyolarmis ismi ne dedim baska bir isim dediler uyusmadi yani. Sadece benim adimi soyadimi bide banka hesabimi biliyolar. Bunlar gercekten benim ev adresimi esimin telefon nummarasini felan ogrenmis olabililermi? Polis beni hakli gordu yarin randavum var.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefonunu bilmiyorlarsa bile senin IBAN ve İsim soyisim üzerinden icra takibi başlatabilir ve bankadan iletişim bilgilerini ev adresini T. C kimlik numaranı resmi kanalları öyle ulaşabilir ve adına icra takip başlatabilirler ve bu şekilde Türkiye'deki taşınmazların veya banka hesapların üzerine bir ülke koydurabilirler O yüzden en güzeli parasal İmkanım varsa açıklamalı bir şekilde aynı şekilde ıbanlarına paralarını gönder
Bankayi aradim biz senin bilgilerini vermedik dediler. Banada para felan yollamadilar bileti aldigim kisiye yolladilar
O zaman icra takibi yaparlarsa şahit Uyap e-devlet sistemi üzerinden takip et mutlaka itiraz et konsolosluklar aracılığıyla Adalet Bakanlığı üzerinden itiraz edersin Türkiye'ye gelme şansın yoksa eğer avukatın varsa Türkiye'de avukatın takip etsin itirazlarını Mutlaka yap Eğer icra takibi başlatırlarsa Diğer türlü ancak savcılar suç duyurusunda bulunup dava yoluna girebilirler Ara ara bak bakalım takip et
Turkiyeden avrupaya icra takibi yapabililermi? Benim ev adresimi kimlik no mu felan nerden ogreniyorlat peki burdski hukumetede sordum biz senin bilgilerini kimseyle paylasmiyoruz dediler
Senin banka bilgilerini bilirlerse ki bilmelere de gerek yok ismini soy ismini biliyorlarsa icra takibi başlatırlar ve icra takibi başlattıktan sonra resmi kanallar üzerinden bankaya yazı gönderirler banka en geç 15 gün içinde cevap verir ve senin IBAN bilgileri üzerinden tüm bilgilerini banka paylaşır ve bu şekilde dosya kesinleşirse banka hesaplarından taşınmazlığına kadar haciz işlemi yaparlar
Yok tamam onu anladim ama bankaya basvurmadan benim adresimi felan ogrenmeleri mumkunmu? Bankaya sordum bize oyle bir bildirim gelmedi dediler
Senin adres bilgilerini ıban'la biliyorlarsa bunu herhangi bir bankacıdan tanıdığı bir bankacı varsa oradan çok rahat öğrenirler çok rahat kaldı ki şu an Türkiye'de yasal olmayan panel dedikleri program kullanan kişi ya da kişileri tanıyorlarsa Bunlar vasıtasıyla bile senin IBAN bilgileri üzerinden yedi sülaleni bulurlar
Bu yurtdisi olsa bilemi?
Hiç farketmez..
Yurtdışında isen bişi yapmazlar. Seni manipüle Edip korkutmaya çalışıyorlar
Gercektenmi? Baya korktum ya hani sucum olsa dicemki eyvallah ama hic bir sucumda yok madur olan benim ben sadece tavsiye ettim kendimde ordan aldigim
Icin
Gs'li misin?
Tatlım rahat ol... Manipüle ediyorlar... Hiç bişi yapmazlar... Korkmadığını onlara göstermelisin... Korkar isen üzerine gelirler
Neden sordun
Hangi takimli oldugumu neden sordun
Neyi neden sordum? Anlamadım... ?
Yok neden gslimisin diye sordun
Gs'de yurt dışı bir bilet furyası var... Kaçak el altı satılan ve insanları dolandırma sistemi kurmuşlar... Ortaya çıktı... O yüzden... Başkan/Başkanın oğlu ve Şoförü işin içinde
O macta dolandirildim ben zaten dogru nerden bildiniz?
Tatlım bende tribün çocuğuyum ama sizin renklerinizde değilim çok şükür 🙏🏽
Ya ben bilet aldigim kisiyi gittim onerdim bir kac kisiye benim biletim hemen gelmisti cunku neyse mac gunu kapida kaldik almadilar iceri bu serefsizde heryerden silmis kendini bana gelip cattilar bende elimdeki bileti saticaktim sonra vazgectim basima bela alirim diye ordada iste hesap nummarami ismimi vermistim. Baska bilgi vermedim. Simdi beni tehtit ediyolar yok iste hukuku surec baslaticam telefon nummaran ev adresin hepsi elimde esinin nummarasi bile var ( mumkun degil esimin ismini bile bilmiyolar) bende cok korktum gozume uyku girmiyo kendim madurum
Ama ben tehtit ediliyorum hakaret yiyorum
Ver paralarını
Bana para felan vermediler
Siteye verdilee