Benim hatalarım yüzünden bitti beni gerçekten çok sevdi hissettirdi sevgisini sonuna kadar 50 defa beni affetmesine rağmen hatalarımı tekrarladım onu üzdüm 10 ay boyunca. 10 ayın sonunda severek bitirdi senden yana umudum kalmadı senin karakterin bu değişmezsin dedi. Aradan 1 buçuk ay geçti hiç bi yerden takipleşmiyoduk ona rağmen instadan engel atmıştı durduk yere. Bende wpden yazdım hayır istemiyorum diyip engel attı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hak etmişsin bence. Bence unutmamış ama sizden olamayacağını anlamış.
dönmez mi peki
Sen olsan döner misin? Maymun etmişsin kızcağızı
deme öyle ama çok özlüyorum şu an hiç olmadığım kadar da pişmanım
Pişman olmak için bu kadar eziyet etmeye gerek yoktu bence. Ve sevdiğine insan böyle yapmaz. Seninki alışkanlık bence.
Olm aynısını bende yaşadım * . k yorumlarda ki bütün kızlar aynı şeyi yaşamiş hepiniz öküzsunuz
gerçekten ne bu böyle şaşırdım şu an
Bir an acaba benim ex olabilir misin diye düşündüm de Allah'tan m harfi demişsin hcjskd
onu yalan söyledim exim mi acaba diye de sonradan konuşma tarzından o olmadığını anladım baş harfim e gercekten de
İyi iyi çok şükür sen değilsin hxjsjx
nasıl herkes aynı şeyi yaşamış lan
Burdan da erkeklerin hepsinin aynı olduğunu çıkarıyoruz
tüm kızlar nefret kusmaya geldi şu an yorumlara bu anı bekliyolarmış
Ne yapalım bir tanesi farklı çıksın ya valla
valla bana bu ders oldu kız bana sürekli şans verip affettiği için rahattım o yüzden hatalarımı tekrarladım kaybetme korkum yoktu en sonunda bırakınca ortada kaldım bundan sonra da asla yapmam böyle bişeyi olgunlaşmam gerek
Benim ex? Ben dedim sana yanlış kişiyi kaybettin diye
of çok pişmanım
Ayni hatalari yaparken düşünecektin yalvardım lan ben sana yapma diye adam gibi ilişki yasayalim istedim
sen beni başkasıyla karıştırdın
Sensin biliyorum
nerden eminsin bu kadar
Ben de 50 defa affettim çünkü
yorumdaki herkes aynı şeyi yaşamış
O zaman allah hepinizi bildigi gibi yapsin affedilmeyin haketmiyosunuz siz sevgimizi emegimizi degeri
deme öyle gerçekten çok pişmanım dönse tekrar yapmam ki prensesler gibi yaşatırım onu
Yapacaksın prenses gibi falan yaşatmayacaksin dönmüyorum
seviyo musun hala onu
Seviyorum ama dönmem gozden ırak olan gönülden de irak olur soguruz elbet
Allah onu bildigi gibi yapsin ama sürüm surum surunsun yatsin kalksin adimk sayiklasin onu bana unuttursan yaradan da beni ona unutturmasin son nefesinde bile beni sayiklasin helallik alamadan gitsin amin az mi cektirdi be bana
oha bu kadar mı nefret ediyosun
Aptallik ben de hala sevmek ne hala sevmek ne ben de sorun onda değil sevmiyorum artik
kalbine söz geçiremezsin seviyosun işte deliler gibi
Allah benden alsin ona versin artik o yanip tutussun o soz geciremesin sevgisinden erisin
ne yaşattı sana bu kadar
Sorma kardeşim sacimda tel kalmadi göz altlarim torba torba mosmor bayilmalar ayilmalar hayata kustum gozumun ışığı sondu kalbim katilasti
oha yuh aynı şeyleri o da yaşadı
gözlerinin altı torba torba olan fotoğrafı profil fotoğrafı yaptı hatta ayrıldıktan hemen sonra
E benim priv ppydi o bir de bana utanmadan ne dedi biliyo musun sen ayrıldığında zerre hatirlamadm seni dedi oysa ben gorsun diye pp yaptım acip bakmamis bile
neden pp yaptın görüp üzülsün diye mi
Uzulsun diye değil ben onu uzmeye kıyamadım hic gorup de benim ne kadar üzüldüğümü anlasin diye yapmıştım belki gorur empati kurar halime acir da bana iyi davranır sandım nerde
o pp yaptığında gerçekten çok üzülmüştüm kendime kızdım ben sevdiğim kıza bunları nasıl yaşattım diye yemek yiyemedim günlerce üzüntüden o gözlerinin altı çok kötü olmuştu mosmordu
seninki de üzülmüştür belki nerden biliyosun
20 kilo verdim ben biliyo musun 20 kilo 1 ayda 40 kiloya dustum ayilmalar bayilmalar serumlar o bakmamis bir sormamis bile oldum mu kaldim mi diye gitmis baska kizla yatmis hemen bir de bana senden guzeldi dayanamadim dedi ya inanabiliyor musun
Bu mu uzulmustur sence ha bu mu bu allahin cezasi zalim kalpsiz allah almis tas koymus yerine
çüş seninki aşmış kendini baya şerefsizmiş benden de beter bu beterin beteri var derler baya acımasız vicdansızlıklar yapmış hak ediyo o zaman her şeyi karaktersiz ya
Ah daha neler var abisine pazarlamaya calisti beni abisine bak insan sevse sevdigi kadına boyle bir sey yapar mi ah bir anlatsam ben ban yerim neyse
ciddi misin sen böyle bi karaktersiz için kendini niye bu durumlara düşürdün nasıl soğuyamadın o bunları yaparken iğrenç mide bulandırıcı çünkü
Kandirdi çünkü beni başta melek gibiydi oyle iyi davrandi ki evlenicez dedi ailesiyle tanistirdi yuzuk aldi evlilik teklifi etti melekti tam sonra nolduysa bir anda degisti böyle yapti ben de aşık olduğumla kaldim duzelir sandim eski haline donmesini bekledim en sonunda abisi konusu zaten bitirdi bende yine de kıyamıyorum ona iste ama allah buyuk
Oh iyi olmus sanaa umarım daha beter olursun
oofff
Baş harfin e mi
Hayir m
Alttaki kız da aynı yorumu yapmış ah erkolar hepiniz mi aynısınız be dkdkskd
bana kızıyo şu an exi sanıp ksmxkskd
bu arada gercekten baş harfim e yalan söyledim. tahmin ettiğim kişi değilmişsin
Kahkaha attım dkfkdksksk çünkü 50 defa affettim diyor
Nerden biliyorsun olmadığıma benim eski öküze çok benzettim emin değilim ama
bence benle dalga geçiyo dkdjksmdmc valla ben benzetemedim seni o olsa burdan cevap yazmazdı bile bana bence
Belki de sen olduğunu (yani eski sevgilim) aklımdan geçiremiyorum her ne kadar benzetmiş de olsam yoksa bilsem burdan da engellerim
sen benim dengelerimle oynuyosun şu an şüphe ettirdin bak skdmkdksmd
Bir ipucu daha alayım kesinleştirelim olayı dlfldks
sor bakıyım cevaplıyım
Yaşın?
05liyim
Değilmişsin rahatlayabilirsin dkfldks
belki de oyumdur yalan söylüyosundur anlamıyım diye dkdjskmd
Dkfkfkd neden öyle bi şey yapayım akıllım kız senden soğumuş zaten burada sen olduğunu bile bile yazmaya devam edecek hali yok
şaka yapıyorum be
bence yorumdaki bana kızan kişi benim ex ksdmxmkdosköv
O kızın psikolojisi bozulmuş dkfkdkdl tamam özlersin de bir erkek için hiç ağlamadım ben sadece kendi canım gizlice ağlamış olabilirim o kadar
valla durumu baya vahim
Valla allah yardımcısı olsun ne diyeyim