Sınav senem ama bi çocuk hoşlandığını belli ediyor. Tipi cok iyi ama size sorsam begenmesiniz danilo şefin uzun esmer hali. aşırı kibar grupta bi kıza yürümüş gibi gözükmesin diye mesajini cok ciddi bi dille yazmis. Beni sosyal medyadan da surekli stalkliyor. Sans versem mi sınav senen bitsin sana kibar erkek mi yok diyosunuz
Korkman tabi önemli de icraate geçme pas vereyim muhattap olayim filan dersen iste o zaman korktugun basina gelir derslere odaklan gelecegin o sinava bagli bu bahsettiklerin ileride olacak zaten her sey zamaninda guzel o sinavin telafisi sana en az bir yila malolur sen bilirsin yine de
Bu oo anlama mı geliyor ben kızları hiç anlamıyorum okulda çapramda kız ile çok göz göze geliyoruz kız kendisne aşık sanmış beni kendi kendine gelin güvey olmuş hatdaga beni beğenmiyormus bundan 1 yıl sonra haberim oldu umarım bu hikâyeye benzemez kankam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanki bu cocuk serserinin teki ve seni uzer sinava falan calisamazsin gibi. O yuzden bisver bak derslerine.
Serseri değil aşırı kibar ama ben onu düşünmekten ders calisamam
Hayir de kapat kendini gonul islerine. Sinavdan sonra tum erkekler senin
Evet oyle Biraz daha ailem gibi azarlarsanız ikna olucam
Ben azarlamam ama mantikli bakarsak sen kendini biliyosun kapilip gideceksin. O yuzden sabret ve sinavdan sonra 3 kisi birden bul 🤣
hshhdhshshs birileri azarlayınca direkt mantığım devreye giriyor buraya da o yüzden sormuştum sabredelim bakalım
O zaman aptallik etme dersine bak. Aklin bi karis havada olmasin sevgili senin neyine. 😤😡
Hdhshdd kahkaha aticam bu daha trol olmuş. Üstte mantıklı bi cevap verildi ya teşekkür ederim artık
Kendin sormus kendin cevaplamissin kanka biz ne diyek
%50 %50 knka birileri ne derse onu seçerim
Bence uzak dur beklesin beyfendi dkdnjf
Hsjhdhshdd beklemez ama kötü bi meslek kazansam yüzüme bile bakmaz zaten
Ee o zaman seni gercekten sevmiyo demektir bastann sepetlemen lazim
Her insan böyle zaten
Sınav senende yapma
En çok korktuğum şeydi
Korkman tabi önemli de icraate geçme pas vereyim muhattap olayim filan dersen iste o zaman korktugun basina gelir derslere odaklan gelecegin o sinava bagli bu bahsettiklerin ileride olacak zaten her sey zamaninda guzel o sinavin telafisi sana en az bir yila malolur sen bilirsin yine de
1 hafta ben de ona pas verdim ama ders mers kalmadı ortada çok teşekkür ederim ya
Hayir kendine gel sacmalama ileride zaten olacak gonul isleri , gelecegini mahvetmesine izin verme pisman olursun cevrede orneklerini gorduk cokca
O 1 hafta bu hafta değil bikac gün önce kendime dikkat ettim ama hala aklımdaydı
Diyecegimi dedim gerisi sende bacım
Kalbini dinle
Kalbim bas nikâhı diyor hfdhhdhdd
O zaman bas nikâhı
Hdhfjfbdg nikahlar kiyilsin kinalar yakilson dugunum var benim
Nereden biliyorsun stalk ladigini
Ayni twetleri beğeniyo askim
Bu oo anlama mı geliyor ben kızları hiç anlamıyorum okulda çapramda kız ile çok göz göze geliyoruz kız kendisne aşık sanmış beni kendi kendine gelin güvey olmuş hatdaga beni beğenmiyormus bundan 1 yıl sonra haberim oldu umarım bu hikâyeye benzemez kankam
FFHSHDHWHSHS hayır ya emin olmak için çok şey yaptım gelip seni seviyorum dese bile emin olmam ama bu konuda eminim.