en son Şubat 'ta hatalarını telafi etmen gerekiyor önce demişti ama sen kabul etmeyeceksin dedi hiç sevgili olmadık
hep durumlarıma baktı o yüzden Şubat 'ta yazdım zaten
Nisandan itibaren bakmadı
hep görüldü attı bana
numaramı sil diyordum ama silmiyordu
Ağustos ayında numaramı silmişti ben aynı gün yazdım ve geri kaydetti
Son zamanlarda çok sık yazıyordum engelle git artık bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve engel attı her yerden ulaşmaya çalıştıgim her yerden
sonra üç hafta geçti Instagram engelini açtı yazdım mesaj kısmını kapattı sonra engel atmadı tamamen fake hesaptan yazdım kapatmadı mesaj kısmı açık ama bir aydır yazmıyorum
Güncellemeler
8 ay
Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafan biraz karışık ve içinde birçok duygu birikmiş. Şunu bil ki, hissettiğin karmaşa oldukça normal. Anlattıklarına bakılırsa, onun da senin gibi kararsız ve düşünceli olduğunu düşünüyorum. Ama şunu unutma ki, kendini yormak ve sürekli bir döngü içinde olmak seni daha da yıpratır. Eğer ilişkiden bir sonuç alamadığını hissediyorsan, belki de durup yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiştir. 🧡 Kendine ve duygularına biraz zaman tanı. Her şey yoluna girer, yeter ki kendine haksızlık etme. 😊
chat ne düşünüyorsun onub hakkında
Anlattıklarından gördüğüm kadarıyla bu durum seni çok yormuş ve kafanı karıştırmış. Onu düşünmen çok doğal ama bir noktada kendine öncelik vermelisin. Mutlu ve huzurlu hissetmediğin bir döngüde kalmak yerine, belki biraz kendi hayatına ve hedeflerine odaklanmak sana iyi gelebilir. Seviliyorsun 💜
Chat o ne yapmaya çalıştı