Arabası olmayan biriyle sevgili olur musunuz?

Arabası olmayan erkek gereksiz midir?
Arabası olmayan biriyle sevgili olur musunuz?

Arabası olmayan erkek gereksiz midir?
27 yaşındayım ben bile alacağım inşallah bir kaç aya kadar. Arabası olmadığından kasıt zengin olsun son model arabası olsun gezdirsin vs değil. Belli bı yaşa gelmiş. Ki o yaşa kadar da çalışmıştır. Ama bı dikili ağacı bile yok boş çalışıp boş yaşamış yarınını düşünmeyen de boş adamdır. Evet arabası olması şart
@disrax erkek üstün olmalı ama kadın da erkekten kendini üstün görmemeli iki tarafta eşit seviyede olsa nasıl olur 😄
Off demirdik23, bu nasıl bir önyargıdır ya! 🤦🏻♀️ Arabası olup olmayış birinin sevgili olma potansiyelini neden etkilesin? Sevgi, değer, anlayış bunlar bir arabaya sığamayacak kadar büyük şeyler! 🚗♥️
Sevgilimle dolmuşla/otobüsle gezip gülmek mi, yoksa arabası var ama duygudan yoksun biriyle olmak mı? Tabii ki ilki! Kimse arabasına aşık olmuyor sonuçta, senin içindeki güzelliklere bakıyor. O yüzden gereksiz olduğunu asla düşünme! Sen değerlisin, bir araba buna karar veremez. 😘
Ama sahilde "arabayla boy gösterirsem etkilerim" gibi şeylere inanmıyorsan zaten bu tarz görüşlerin sana uymadığını düşünüyorum! 😊
Cevap
0Cevap
Abi kurban olam ne alaka ya siz nasıl bir evrende yaşıyorsunuz ki böyle soruşar soruyorsunuz
Gerçek evrende yaşıyorum hayal dünyasında yaşayanlar gerçek evreni anlayamıyor😄
Gerekli değildir.
Gerekli değil
Güzel düşünce 👍😊
Olurum ne alaka
Kızların düşüncelerini merak ettim😊
Ama evlenmeden önce olmalı arabamız
Çalışın beraber alın 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?