Kendisinin arabası yok ama arabasız erkekle sevgili olmak istemiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Arabalar konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı oldugun icin normal kendisinde olmayan şeyi erkeklerden beklemesi baba evinde prenses gibi yaşamayan kız erkeklerdeen prenses gibi yaşatmasını ister ulannn baban yaşatmamış seni erkekler niye yaşatsın türk kızları kendilerinde a. mm meemeee oldugu icin bir de tek onlar da oldugu icin kendilerini üstün görüyorlar hem bunlara bakan kız sadece satılık bir m. aldirr parasını verirsin s.. ikerrsiinn sonra da tekmeyi vurursun zaten o.. bununn degeri bellidir türk kızlarının kanı mayası bozuk zaten adam insanlık karakter kişilik olmaz asla türk kızlarına ters bir durum beyin akıl fikir de olmaz tek bir yer vücutları a.. mmm ve meemmmeeee vücutları da yok da iste agdayla 10 kilo boya badana ile onunla bununla kapatiyorlar iste dünyada bir tek türk kızlarında var seks objesi degilim diyip seks objeligi yapan satılık m.. all degilim diyip kendini pazarlayan bunlar suroyeliler afganlilarda bile yok onlara dilleri pabuc gibiler avrupali kizlara özentilik yaparlar ama onların tırnağı dahi olamazlar iste ama önemli degil türk kızları oldukları için sorun olmuyor zaten onlar için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk sevgi maddiyata dayalı değildir asla araba var yok önemli değil ki Ben evlendiğimde arabam vardı hatta lüks içinde yaşıyordum ama İflas ettim hiçbir şeyim yok Bak ben Ataşehir'de çalışıyorum Göztepe'de oturuyorum işe bile yürüyerek gidip geliyorum ve maddiyatçı biriydi ben İflas edince terk edip gitti umurumda değil kim ne yaparsa onunla haşrol olacak umrumda değil hiçbir şey ben mutluyum ama
00 Yorumla
+1 yılŞımarıklık. Arz talebin getirdiği bir şımarıklık. Oysa arabadan daha çok çok daha nadirdir gerçekten kendine uygun birini bulmak.
Ama işte bir yandan düşününce bu sebepten elenmek de bizi onlardan koruyor. Buna da şükür diyelim.00 Yorumla
+1 yılArabada bir kişilik yer var ama o kişilik onda yok 😏❤
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
67Cevap
- Arabalar konusunda 10,8b cevap paylaştı.
u +1 yılkendi seçimdiir
00 Yorumla
+1 yıl
Herkesin tercihleri farklıdır ve kimse başkalarının tercihlerine garip veya doğru olmayan bir etiket yapıştıramaz. Arabasız bir kızın arabalı bir sevgili istemesi onun kişisel tercihidir ve bu tercihini anlamak önemlidir. Herkesin yaşam tarzı, beklentileri ve tercihleri farklıdır. Kimi insanlar için araba önemli bir faktör olabilir ve bir ilişkide bu konuya önem vermek isteyebilirler. Ancak, her iki tarafın da ihtiyaçlarına ve tercihlerine saygı duyulmalıdır. Asıl mesele, her iki tarafın da birbirini anlaması ve karşılıklı mutlu olabilecekleri bir ilişki kurmalarıdır.10 YorumlaBence tuhaf. Benim arabam yok ve karşımdakinde de aramam hepimiz ekonominin farkındayız sanıyordum ama değilmişiz galiba. Hayatta kendiniz başaramadığınız şeyleri başkasından gereklilik olarak beklemek çok saçma. Bir insanla ekonomik durumunu ve imkanlarını gözeterek birlikte olanların olduğunu bilmek gerçekten çok tuhaf… evet tabii ki karşımdaki insanın bir arabası birikimi olması bir artıdır, ama şart koşabileceğimiz bir şey değil, koşuluyorsa da zannımca çok çirkin.
20 Yorumla
+1 yılEğer ciddi bir ilişki istiyorsan ve düşünüyorsan maddiyat önemli. Kimse kendini kandırmasın. Arabasına da bakmak normaldir evine de bakmak normaldir işine de bakmak normaldir. Evlenince geçim sıkıntısı çekmek istemiyorsa kişi bakar. Kendileri sanki ev hizmeti bizden beklemeyecek? Her şey karşılıklı. Ha sen de çalışıyorsundur. İş o zaman değişir. O zaman ev işini ortak yapmayı beklemek hakkın. O işte yoruluyorsa sen de yorgun geleceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır garip değil gayet normal. Parası olmayan veya bir baltaya sahip olamamış erkekler kuduruyor sadece bu konularda, eğer ciddi ve geleceğe yönelik bir ilişki isteniyorsa erkeğin arabası da olmalı evi de olmalı. Lafa gelince kadının maaşı erkeğin maaşından düşük olmalı veya kadın çalışmasın evde çocuğuna baksın derler ama kadınların ev araba beklentisi olunca kudururlar.
00 Yorumla
+1 yılGarip değil. Kadına hiçbir şey sağlayamayacağını anlayıp kuduran erkekler basmıştır muhtemelen yorumları. Kızın arabalı sevgili isteme sebebi de sevgilisiyle birlikte rahatça gezebilmektir
30 YorumlaEviniz yok ev istersiniz boyunuz yok boy istersiniz guzel değilsiniz yakışıklı istersiniz vesaire
328 Yorumla- +1 yıl
Dersin bütün kızlar kısa ve çirkin. 🤣🤣Siz, tipe bakınca oluyor da biz bakınca niye ağlıyorsunuz?
- +1 yıl
Ben de 1.80'im. Ki sana boyunu soran da olmadı.
- +1 yıl
Neyse boş ver. Laf anlayana denir. 🤐
- +1 yıl
Onu ben de garip buluyorum ama saygı da duyuyorum. Garip bulmam kısa boylu erkekleri boydan ezmeye çalışmış oldukları için. Ezmeye çalışmıyorsa isteyebilir de tıpkı uzun erkelerin de kısa kızları tercih etmesi gibi. Ki ben tek boy lafı da etmedim.
- +1 yıl
Olabilir. Siz de Rus kızı beğeniyorsunuz. Biz bir şey diyor muyuz? Bir de hepsi sanki ince belli, sarışın ve uzun gibi abarta abarta anlatıp duruyorsunuz. 🤣🤣Şaka bir yana dışarıda çok Rus gördüm kilolu olan.
- +1 yıl
Abartılan güzellikteki kadın bizim Türk kadınları değil ama dersin kusursuz anlatmanıza göre Rus kadınları. Hepsi manken gibi. Biz zaten tipsizmişiz. Sanki bizim ülkenin erkeği dünyadaki bütün ülkelerin erkeklerinden çok yakışıklı gibi... 😂😂
- +1 yıl
@Fukibaba Dedi asıl doyumsuz olan erkek. Zaten sosyal medyadan birçok karı kız takip eden de kızlar. 🤣🤣Bu doyumsuzluk, görmemişlik değil de nedir?
- +1 yıl
Geç gördüm. Elim klavyede dolanmıyorum.
- +1 yıl
Yooo... Ben gördüğümü diyorum. 😂😂
- +1 yıl
@Fukibaba Biz tanıdıklarımızı erkekler evli bile olsa her kadını takip ediyor.🤣🤣
- +1 yıl
@Fukibaba Çok dalga geçiyorum tonla kız ekleyip her önüne gelen kıza yürüyen erkeklerle. 😂😂Hak ediyorlar. Evli olup tanımadığı kızların profillerinde gezen erkek sayısı da hiç azımsanacak kadar değil. 🤣🤣
- +1 yıl
@_Güneş____00 😅 Biraz tarih okuyun canım ya. Bak kadın kadını pazarlıyor ve meşhur olmuş. Haberin yok mu bundan.
tr.m.wikipedia.org/.../Matild_Manukyan - +1 yıl
@Fukibaba Tarih bilgim insan ticareti üstüne olmayınca (aklımı böyle fitne fesata çalıştırmayınca) tarih konusunda haberim olmaz tabii. Hiç erkek pez... yok muymuş? Onlardan da söz etsene. 😂😂Ki Wikipedia nedir Allah aşkına? Tarih bilgini wiki okuyarak mı ediniyorsun?
- +1 yıl
@Fukibaba Tabii ki ben haklıyım. 😂
+1 yılİsteyen istediğini ister illa onda olmasına gerek yok ancak ben ilişkilerin şartlara dayalı değil de kalben yaşanması gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılbaya sponsor arıyor kendine ya kaşarııı en nefret ettiğim kadın tipi skip atıyorlar bir köşeye sonra ağlıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBırak arabayı cidfi iliski kafasindaysa eger ev falanda istiyorlar artık. Sadece araba olsa eyvallah jfjfjf🤣
00 Yorumla
+1 yılYo olabilir erkekler de bekleniyor ancak kiz da araba varsa erkek de yoksa o zamanda sorun olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurum çok garip bir hal aldı iki yıl önce ben asla senin arabandan alamam kendimi kötü hissettim diye terkedildim :) ama araba şart değil ya yani ben hiç onemsemedim metroya falan bineriz sanki olmazsa olmaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fryzenn durumum iyi onun da iyiydi aslinda az bi fark vardı arada. Bi arkadaş ortamında birisi laf açtı ikinizin arabasi da çok güzel ama senin ki daha iyi dedi bana ben buna takilmadiim ama o takıldı ve ben bu arabadan alamam daha iyi diye ayrıldı...
Cevap sahibi+1 yıl@Fryzenn yer arıyormuş zaten o bahanesi oldu bence de hsj
- +1 yıl
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur lafları işlevsiz kalalı çok oldu
- +1 yıl
@Executive06 damlaya damlaya göl olur sözünü es geçmemek lazım.
Arabalar konusunda 361 cevap paylaştı. Kendinde olmayan bir şeyi bir başkasından beklemek çok kötü...
20 Yorumla
+1 yılOna bu özgüven nereden geliyor acaba anlamış değilim bu insanlar cidden arsız ve kültürsüzler
10 Yorumla
+1 yılkızların baba evinde olmadığı her şeyi erkek arkadaşından kocasından istemesi çok saçma
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat düşkünü insanlar bence kendilerine bakmalı önce
00 YorumlaÖncelik değil ama hayatı kolaylaştıran bir faktör sadece.
00 YorumlaBenim araban var ama kullanmıyorum sıkıntı olur mu bir sor bakalım😂
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi. Erkekler kadınlarda bir şey ararken illa o şeye sahip mi oluyorlar sanki?
01 Yorumla- +1 yıl
Bakir olmayan erkek neden bakire kız ister demek gibi bir şey seninki yani
Takilmalik kızlar sınıfına giriyor bu arkadaşlar, birkaç hafta takılıp yollamalık
00 YorumlaBu tip kızlar görmemişin kızlarıdır ve sıkıntılıdır.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bir milyonerle evlenmeden önce ona aşık olacak kadar zekidir 👍 özet..
00 YorumlaGolf u olan birini sever ama Ferrari si olan onu alır gider böyle ilişki mi olur lan
00 Yorumla
+1 yılBen Şunu bilirim baba evinde görmeyen doymayan koca evinde doymaz
10 YorumlaEvet garip ilişkiyi varlıklar üzerinden değerlendirmemek gerekir
00 Yorumla
+1 yılasıl kendisinde yoksa başkasında araması doğal cünkü kendinde yok mantiken yani
00 YorumlaBelki adamın uçağı var ama arabası yok , o zaman ne yapacaksın!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim arabam yok ama hic öyle bir kriterim olmadi sacma geliyor bana arabasi yok diye sevgili olmayacak misin simdi bir erkekle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş hayatında kadınların daha az maaş aldığını hesaba katarsak %40 haklı yine kendince. Bir şey diyemem.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu demezsem olmaz arkadaşlarının arabası yoksa görüşmüyor mu? en azından hedefleri olan biriyle birlikte olmak istemesi hakkıdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız nası mutluysa öyle yaşasın. Eleştirmek, yargılamak kimsenin haddine değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArabam yok ama evim var, karşı tarafın da arabası olsun bari.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArabalı erkekte senden seks ister o zaman, vermezsen yol al der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvim ve motorum var.
1.80 boy 75 kilo fit bir erkek için uygun musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır garip değil bı erkek kolaylıkla araba alabiliyo ama bı kadın zengin olmadığı sürece alamiyo.
00 Yorumla60 yaşındaki babanın beceremediği bokları 25 yaşındaki genç sevgiliden istemek tam bir gariban davranışı.
10 Yorumlatercih meselesi önemli olan doğru kişiyle beraber olabilmektir. benim icin arabası olup olmaması önem arz etmiyor.
00 YorumlaBu sevgili aramak değil de başka şeyler aramak bence ama gene de sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBugün araba var diyelim yarin arabada olsa terkeder o yüzden yalnızlık daha güzel
00 YorumlaErkeklerin çoğu bence kendinden maddi anlamda yüksek birini istemez
01 Yorumla
+1 yılSen sevgili değil zengin biri olsun istyorsun. Sevgi aşk istemiyorsun.
00 YorumlaBakir olmayan erkeğin; bakire kadın istemesiyle aynı.
00 Yorumla
+1 yılolmayan şeyin açı olan insanda sıkıntı be
10 Yorumla
+1 yılSonradan görmelerle uğraşilmaz
20 YorumlaYani tercih meselesi bu
00 Yorumla
+1 yılBende olsam istemem gayet normal
00 Yorumla
+1 yılFakir kaprisi baya baya bu.
00 YorumlaRahatına düşkün bi kız demek ki :D
00 YorumlaKadınların kriterleri çok değişken
00 YorumlaHerkesin derdi ve çok saçma kuralları var 😡