Aşk İlişkileri 3 ay Kızlar arabasız erkeğe bakmaz derler doğru mu? Şeftaliturşusu2 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Demek bu yüzden sapım jshsh Kızlar arabasız erkeğe bakmaz derler doğru mu? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s PiLLy_BheBekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Artık arabasız kız da pek kalmadı.. eski de kaldı bu başlık, şimdi erkekler arabasız kıza bakmıyor 😏 1 0 Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 21 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Türkiye için doğru 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence alakası yok. Arabası için bir erkeğe bakacak olan kadın zaten bakmasın bana kalırsa. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Kimine göre doğru yani bunu şart koşan var çevremizde maalesef ama bana göre cok da önemli bir şey değil ondan daha önemli şeyler var 😄 1 0 Yorumla
1Ay_Işığı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 38% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Severse ne arabası ne tipi ne ailesi pek de önemli olmuyor ki bu devirde kızlar erkeğe değil parasına aşık oluyo 1 1 Yorumla desperatecase_ 3 ay Tamam para = araba zaten Yorumla
_Versace_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% 3 ay Yiyici kızlar için geçerli bu, her kız aynı değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Bakmam hatta benim arabamdan üst modele sahip olacak, benim X4üm var 1 11 Yorumla 26kmjunior 3 ay Ya sg salla zaten Yorumla Subayyyy51 3 ay Ne iş yapıyorsun Yorumla 26kmjunior 3 ay Olm işi belli işte sallıyor meslek ziya Yorumla Kağannnn1 3 ay Benim x6 var 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne sallaması, babam ticaretle uğraşır Yorumla Kağannnn1 3 ay Bana da alsın 1 tane ya Yorumla Kağannnn1 3 ay Babana soylesene arabam yok Yorumla Kağannnn1 3 ay Bir fiat verse gene yeter Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sana niye alalım be Yorumla Kağannnn1 3 ay Niye almiyon ya fakirim ben beni sevindirsen 1 araba verseniz ne olacak çok mu eksilir Yorumla Kağannnn1 3 ay Lütfen lütfen lütfen Yorumla
Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Taksitle al kendine beş parasız mısın ki 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 3 ay Taksite ömür mü dayanır Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 103b cevap paylaştı. Kızlar çirkin erkeğe parasız arabasız erkeğe bakmaz türk kızı daha doğrusu. 0 0 Yorumla
26kmjunior Takip Et Xper 4 Yaş: 18 3 ay Araba alma kira getirisi olan şeyler al bu kızlar mal anlamaz 1 0 Yorumla
hrrttrn Takip Et Xper 3 Yaş: 20 3 ay Hiç sorma annem bile arabaya önem veriyor arabadan etkileniyor ksjshsh 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. tüh yhaa baştan kaybettim gene 🙁 1 0 Yorumla
desperatecase_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 3 ay Arabadan arabaya değişir toros değil de audin olsa tamam bakarlar 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. arabam vsr yine bakmazlar 1 0 Yorumla
ayseamann Takip Et Xper 1 Yaş: 24 3 ay bazen ben kız degil miyim diye düşünüyorum 2 3 Yorumla Subayyyy51 3 ay Ne acıdan Yorumla mtiger22 3 ay 😂😂😂 Yorumla desperatecase_ Yeni 3 ay Muhtemelen değilsin kız hesabı açmış erkeksin Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 87% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Yok öyle bişey ya ya 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kuru iftira. 1 1 Yorumla desperatecase_ 3 ay Ne doğru ki zaten kadınları eleştirince sürekli doğru değil ben öyle değilim her kız farklı diyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Artık arabasız kız da pek kalmadı.. eski de kaldı bu başlık, şimdi erkekler arabasız kıza bakmıyor 😏
Türkiye için doğru
Bence alakası yok. Arabası için bir erkeğe bakacak olan kadın zaten bakmasın bana kalırsa. Keyifli günler..
Kimine göre doğru yani bunu şart koşan var çevremizde maalesef ama bana göre cok da önemli bir şey değil ondan daha önemli şeyler var 😄
Severse ne arabası ne tipi ne ailesi pek de önemli olmuyor ki bu devirde kızlar erkeğe değil parasına aşık oluyo
Tamam para = araba zaten
Yiyici kızlar için geçerli bu, her kız aynı değil
Bakmam hatta benim arabamdan üst modele sahip olacak, benim X4üm var
Ya sg salla zaten
Ne iş yapıyorsun
Olm işi belli işte sallıyor meslek ziya
Benim x6 var 😅😅
Ne sallaması, babam ticaretle uğraşır
Bana da alsın 1 tane ya
Babana soylesene arabam yok
Bir fiat verse gene yeter
Sana niye alalım be
Niye almiyon ya fakirim ben beni sevindirsen 1 araba verseniz ne olacak çok mu eksilir
Lütfen lütfen lütfen
Taksitle al kendine beş parasız mısın ki
Taksite ömür mü dayanır
Kızlar çirkin erkeğe parasız arabasız erkeğe bakmaz türk kızı daha doğrusu.
Araba alma kira getirisi olan şeyler al bu kızlar mal anlamaz
Hiç sorma annem bile arabaya önem veriyor arabadan etkileniyor ksjshsh
Bazı kızlar için para çok önemlidir
Yani sadece arabaya bakanda akıl Yok
tüh yhaa baştan kaybettim gene 🙁
Arabadan arabaya değişir toros değil de audin olsa tamam bakarlar
Belkide sana bakmıyorlar
Eyv
arabam vsr yine bakmazlar
bazen ben kız degil miyim diye düşünüyorum
Ne acıdan
😂😂😂
Muhtemelen değilsin kız hesabı açmış erkeksin
Yok öyle bişey ya ya
Kuru iftira.
Ne doğru ki zaten kadınları eleştirince sürekli doğru değil ben öyle değilim her kız farklı diyorsunuz