11 ayBu tip kızlara göre birçok şeyi erkek yapmalı. hesabı hep ödemeli, getirmeli götürmeli. Allah karşılaştırmasın :) çok ama çok nadir arabası olan kız arkadaşlarım oldu.
Seven insan imkanı olduğu sürece paylaşır destek olur ve düşünür. Tersi tipler zaten hayatımda asla olmadı :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayErkek eğin direği olduğu, birikim yapıp bir şeyler yapmak zorunda olduğu için. Kadının olmasada olur ama erkeğin yoksa hayat daha zor oluyor. Ha tabi evlendikten sonra alabilirler beraber, illa erkeğin olsun ben rahat edeyim diye bir düşünce olmaması lazım. Ben evlendiğimde eşimin bir tane çeyreği vardı, bir de motoru. Sonra sonra çok şükür birlikte sıfır son model güzel bir araç bile aldık.
01 Yorumla- 4 ay
Kadının niye olmasa da olur
Görgüsüzlük bence. Kendileri elde edemediklerini bir erkekten bekliyorlar acı
41 Yorumla
Kız olunca öyle düşünür erkeklik zenginlikle ticaret Le mal mülk ile ölçülüyor erkek ten bile saymıyorlsr yoksa boşunamı sitede feminen prenses gsy diye aşağılıyorlsr sen hiç zengin olan birine hakaret ettiklerini duydun mu
12 Yorumla
Soran11 ayDoğru para her şeydir
- 11 ay
Ama biri çıkıp fakiri oynarken zengin olduğu ortaya çıkarsa :
" Ayy, Aşşkııım ben senin kıymetini bilememişim canım canım hemen evlenelim" oluyor.
Tecrübe ile sabit 😎😎
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı kızlar arabası olan erkekleri tercih ediyor çünkü rahatlık önemli 🎢. Ama aslında mesele arabanın kendisi değil, konfor ve kolaylık sağlama fikri. Kızlar genelde yanlarında güvenebilecekleri, kendilerine değer veren birini ister. Bu, araba olur ya da bir çift spor ayakkabı, fark etmez 🚗🩴!
Benim araba tutkumdan dolayı, arabasız bir hayata hayal bile zor 😊. Ama ilişkiler mal, mülk ve araçlarla sınırlanmamalı. Asıl olan kalbin direksiyonunu en doğru yere çevirmek değil mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Arabalar konusunda 605 cevap paylaştı.
11 ayTÜRK KIZLARI SATILIK KİRALIK bir M.. ALLL oldular ya Satın alacaksin ya da Kiralayacaksın PARACI oldular KADİN diye bir sey yoktur KADIN cok farkli bir seydir buna Kadin İnsan denilmez zaten PARAYA TAPAN mahluklar oldular PARAYI ver düdüğü çal diyorlar ama artik bitti bu saatten sonra a. mlarini istedikleri kadar yırtsınlar bulamayacaklar ancak s.. ikilipp atilirlar
Erkekler yapacak bunlar gelip üstünr konacak Niye yokken gelmiyorlarda beraber yapmiyorlar tabi islerine gelmiyor bunlar hazir yiyiciler Erkekler artik uyanirsa bu Türk Kızları hicbir halt yiyemez böyle agizlarini dahi acamazlar
Sitede Türk Kızları olarak a. mm bitlerii cokk bunlari söyleyince sen niye TÜRK KIZLARINI aşağılıyon diyorlar a.. mm bittlerii diyemiyor ki biz böyleyiz biz böyle oldugumuz icin bunlari diyor demiyorlar kendilerini hakli üstün dogru iyi halt yediklerini zannediyorlar
Kendi kendilerine ediyorlar ama beyinsiz mahlukatlar olduklari icin anlayamiyorlar
20 Yorumla Erkeklerden beklenen şeylerle kadınlardan beklenen seyler aynı değil çünkü. Kadınlar çalışma hayatı konusunda daha zayıf kalıyor genelde. Süregelen toplum etik anlayışı dolayısıyla da fiziksel güç yetersizliğiyle de böyle oluyor. Masabası işler en iyisi oluyor onlarda da erkeklerle kadınlar paylaşıyor her neyse iste. Para kazanmak konfor sağlamak erkeğin görevi. Kadın da evi yuva yapmalı sıcaklık güven sunmali filan. Tabi sisin veklentilerinizi saymıyorum bile. Bu yüzden onda yok niye bende olsunculuk yapma. Ayrıca Erkolar olarak genel olarak cirkinsiniz kadınlara göre. Yüzünüze bakmak için sebep lazim
115 Yorumla- 11 ay
@ddddddda kadınlar genel pek verici değillerdir
- 11 ay
İşinize gelince kadınlar güçlü her işi yapabilir gelmeyince kadınların fiziksel gücü falan filan ben kendimde bir kadının çalışmasına karşıyım bana göre erkek çalışacak kadın eve bakıcak ama siz kadınlarda tutarsızlık var bi öylesiniz bi böyle
- 11 ay
@Ahmetkutluay ben öyle diyen bir kadın değilim. Ama biliyosun ki erkeklerin içinden ne çıkacağı belli olmuyor şiddet uygulayacak olan bile olabilir ne olur ne olmaz insan maddi güvenceyi elinde tutmalı erkek güvenilir çıktıktan sonra zaten kadın kendiliğinden bırakır o isleri
- 11 ay
He he erkegin gorevi. Eski aptal yerine konan erkek gitti. Modern devir erkegi geldi. Bitti
- 11 ay
Zuhaaa abla eski erkek bitti yeni jenerasyon var...
- 11 ay
Ha şöyle yola gel abini dinle.
- 11 ay
Kahkaha attım erkeğin çirkin demene
- 11 ay
Güvenmediğin bir insanla bir yola neden çıkarsın ki para bile kurtarmaz seni önce tanımak güvenmek lazım
- 11 ay
@Ahmetkutluay tavlayana kadar rol yapan az insan mi var abi
4 ayBu durum genellikle kişisel tercihler, yaşam standartları veya toplumsal beklentilerle ilgili olabiliyor. Kimisi bunu bir konfor ve güven meselesi olarak görürken, kimisi de ilişkilerin maddi değerlerden ziyade ortak emekle inşa edilmesi gerektiğini savunuyor. Asıl önemli olan, beklentilerin karşılıklı anlayış ve samimiyetle uyuşması.
00 Yorumla
11 ayBeyler bu kıyasın sonu iyi yere varmaz, arabası var veya yok diye kimse şu veya bu olmaz, kimse kimseye laf etmesin ama kadın ve erkeğin beklentileri de aynı olamaz, her yönden farklıyız. Kızlara kızacağınıza milleti bu hale düşürenlere kızın.
00 YorumlaÇünkü kızların kalbi kötüdür, kadın doğada her zaman alıcıdır, yıllarca öyle öğretildi merhametlidir anactir diye. Ben hiç anaç bir varligin bu kadar şiddet görmeye meyilli, capkinligi ve parayı sevecegini zannetmiyorum.
O yüzden şu anki duzeni kendileri olusturdular.
10 Yorumla
11 ayErkek evi geçindirmek ile görevli Allah bunu erkeklere vermiş kadın evde erkek dışarıda erkek güçlü olmazsa kadını ezip yok ederler araba da erkeğin gücünün bir simgesi
20 Yorumla
11 ayBenim de yok arabam ama dolmuş veya otobüsle gitmiyorum. Ya ailem bırakıyor ya ben bizim arabayla gidiyorum.
Senin sorun da şunun gibi : Evi yok ama ev kızı isteyen erkekler gibi.20 Yorumla
11 ayGenetik kodlarından kaynaklı bir durum aslında. Erkek ne kadar başarılı olursa ileriki zamanlarda yavru bireylerin hayatta kalma ihtimali o kadar yüksek olur. Araba kadınlar için başarının gözlemlenebilen en somut örneklerinden birisi. Bu şekilde kendilerince o erkeğin bir aileyi idame ettirip nesil devamlılığını sağlayacağını düşünüyorlar.
10 YorumlaŞahsen benim için önemli değil ama önemli bulanlarda haklı yani bu dönemde kimse parası olmayan arabası olmayan biri ile hayatını birleştirmek istemez
13 Yorumla- 11 ay
Arabası olmaması parası olmadığı anlamına mı geliyor cidden?
Mesela babam bana o kadar çok baskı yaptı ki " Araba al" diye arabadan soğudum motosiklet aldım. Sonra sattım vs.
Maaşlı birisi ile birlikte iseniz adam zaten zar zor ay sonunu getiriyor nasıl birikim yapsın? Ya hayat standardını düşürecek ya da baba parasına güvenecek.
Baba parası ile hava basana adam mı denir?
Ben çok görüyorum, adam 25 yaşında firma kurmuş altında 45 yaşında birini çalıştırıyor, ben patronum statüm var diyr caka satıyor. 25 yaşında birinin nasıl 2 milyon TL sermayesi olabilir de firmaya açar?
- 11 ay
@Frankenstein16 bana sorma canım git isteyenlere sor ben nerden bileyim
- 11 ay
Senin için neden önemli değil
11 ayÖylelerini çok gördüm ama bana hiç denk gelmediler çok şükür. Bana denk gelenler "ayağımızı yerden kessin de farketmez" cilerdi, bunlar en iyileri aralarından sanırım.
00 Yorumla
11 ayYani aşırı alkol kullanımı olmayacaksa araba olması avantajdır ulaşım açısından. Alkol kullanımı olacaksa o gün için taksi kullanmak daha iyidir.
00 Yorumla
11 ayBak arkadasım.
Erkegin gücü ne kadar fazlaysa kadının üzerinde etkisi bir o kadar fazladır.
Bir kadın sana önce araban olucak diyorsa o kadınlada ilişki kurma.00 YorumlaÇünkü o hayatın zorluğunu biliyorlar. Ben yaşadım çocuğum yaşamasın istiyorlar.
00 Yorumla
11 ayköylü kadınların gözü ac olur. Türk kızları görgüsüz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkek yapmalı ben öyle erkekleri silik buluyorum sevgili bile olmuyorum
10 Yorumla
11 ayEv araba isteyen kadından uzak duracaksın. O seni paran için seviyor demektir
13 Yorumla- 11 ay
Açıkçası " Bedavaya ** yok" diyeni de duydu bu kulaklar.
39 yaşıma geldim kara kaşım kara gözüm için sevene rastlamadım.
Muhabet ediyorsun elinde telefon seni sallamazken soruyor :
" Sahi ne iş yapıyordun?"
" Mühendisim"
"Ay canım neden daha önce söylemedin? "😀 oluyor taaa ki mühendis erozyonu olduğunu anlayıncaya kadar 😂😂 - 11 ay
@Frankenstein16 öylelerine ilk başta fakir gibi tanıtıp seni takmadığında gerçeği söyleyeceksin. Baktın hemen ilk baştaki halini değiştirdi sende senin gibi köpüklerle işim yok deyip gideceksin
- 11 ay
Zaten öyle yapıyorum
Gizli Üye(18-24)11 ayÇünkü erkek mal mülk olarak kadından üstün olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayerkekte araba olmalı ben arabada sevişmeyi seviyorum
01 Yorumla- 11 ay
Beni ekler misiniz yeniyim uygulama
11 ayErkeğin arabalasi makbuldür djdhdjdjhd
25 Yorumla
Soran11 aySen dolmuşa devam shshhs
- 11 ay
Kim demiş dolmuş otobüs diye
Soran11 ayAraban varsa iyi bu yaşta ben 25 yaşımda kendi paramla aldım arabamı baba parasıyla değil
- 11 ay
Kuş serisi mi😂😂😂
Soran11 ayMercedes
Söforluğünü yapman için
10 YorumlaArabalar konusunda 520 cevap paylaştı. Sen neden bakire istiyorsan ondan
22 Yorumla
Soran11 ayBen istemem bakire tecrübeli isterim
- 11 ay
Aynen, 39 yaşındayım ben de. Bu yaşa kadar olmadı ise zaten " vajinismus" kapıda demektir diye anlatmıştı bana bir doktor.
Neden sorun yaşayayım ki?
Aşağılık kompleksini gidermek için mi acaba. Sadece bir yorum ciddiye almayın
00 Yorumla
11 aySiz neden zenci esmer halinizle sarısın mavi gözlü istiyorsunuz diye sorabilir miyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayArabamız olsa erkeği sktr ederiz aq bi maddiyatta ön plandasınız zaten o da olmasa siz olmasanız da olur
021 Yorumla
Soran11 ayO zaman sende paralı askersin
Cevap sahibi11 ayNeysem neyim siz yatın kalkın dua edin ki sevdiğiniz kızın arabası evi iyi bi maaşı olmasın bu işinize gelmeli yoksa hiçbir kız yüzünüze bile bakmaz
Soran11 ayHerkes senin gibi değil
Cevap sahibi11 aySana yemin ediyorum ki kızların %80 ını böyle neredeyse
Cevap sahibi11 ayÖzgürlüğünü eline alan hiçbir kız kolay kolay evlilik düşünmez hayatını yaşar
Soran11 ayBenim konuştuğum kızın mesleği var arabası benden iyi kazancı da iyi ama seviyor beni
Cevap sahibi11 ayAynen seviyordur bekle ve gör boynuzlanmayı
Soran11 ay2 senedir beaberiz teres ne anlarıyırsun
Soran11 ayHayatın boyunca hiç bir zaman gerçekten sevilmeyeceksin acınası haldesin
Cevap sahibi11 ayBoynuz yediğinde senden güçlü biriyle tanıştığında görecez gelip buraya yaz şimdilik iyi günler
Soran11 ayAynen aynen sen evde ağlamaya devsm et bitik hayatınla yazarım
Cevap sahibi11 ayAğlamıyorum ki hangi zengin koca beni hak eder diye seçmeye çalışıyorum
- 11 ay
Bir zengin koca neden seni tercih etsin?
Yaşlanmaya bağlı olarak güzellliğin bir şekilde gidecek ama adam sana sürekli finansal desteğe devam edecek.
Mesele hal etmek ise eğer bu adil mi? - 11 ay
Ne alaka araba içinmi insanlarla bağ kuruyorsunuz
- 11 ay
@Ahmetkutluay kız kuruyor
- 11 ay
Madem sevgilin sebiyor soran şahıs bu soruyu neden sordun
Cevap sahibi11 ay@Հայերեն_և_քրդերեն yalan söylüyor çünkü
- 11 ay
Evet ergen kızlar tatlı sözlere inanır evelnince de kadın anlar paradan herşeyi yalan bu kez adamın beynini *
Soran11 ayKızlar tek sahip olduğunuz şey 250 gram
Cevap sahibi11 ayHiçte bile
11 ayBu erkeklerden biz ne bekleyelim...
10 YorumlaBenim yok bari onun olsun diyor🤣heralde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayArabaları olmadığı için :D
10 Yorumla
8 ayRahat hayat istedikleri için
00 Yorumla- Arabalar konusunda 847 cevap paylaştı.
11 ayBedavaya ham yok mantığı gibi la
00 Yorumla
11 ayErkeği bu kefeye sokan biraz da kendileri.
00 YorumlaArabalar konusunda 459 cevap paylaştı. Garip bir çelişki.
00 Yorumla
11 ayHer kadın arabada sevismek istiyor
08 Yorumla
Soran11 ayEv varken neden araba
- 11 ay
Her şeyi evle sınırlamamak lazim
Soran11 ayArabada kaputa dayayıp diyorsun
- 11 ay
Evet her kadın hak eder arabada seksi
- 11 ay
Niye mahrum kalsın
Soran11 ayKonforlu tercihimdir genelde
- 11 ay
Sonra ilan sitelerinde görüyoruz:
" Nokta hatasız aile arabası - koltuklarda leke bile yok" diye😂😂
- 11 ay
Kesinlikle haklısınız
Gizli Üye(25-29)11 aySen ne bekliyorsun karşıdaki kızdan
00 Yorumla
2 ayEvet haklısın
00 Yorumla
11 ayçünkü niye olmasın
00 YorumlaŞımarıklık
10 Yorumla
11 ayAraba artık ihtiyaç lüx değil.
03 Yorumla- 11 ay
Araba evet bir ihtiyaç.
Ancak bizim Türk kızları sanki evle araba ile evleniyor.
Yani karşındakinin kim olduğu çok mühim değil.
Evi arabası olsun yeter mantığı var gibi geldi bana... - 11 ay
@Frankenstein16 Türkiye kızları aşırı şımarık
- 11 ay
Onun farkındayım. Ama :
" Yoksan da olur" diyince R'ye takıyorlar.
Mesela bir kızla bir iki sene takıldın diyelim, aile ile de tanıştın hatta kızın akrabalarına da başkası gelmesin diye ":Kızın görüştüğü biri var" dediklerini var sayalım
Baştan seni maddi olarak çökertmek için absürt istekleri oluyor.
" ALMIYORUM" restini çekince de el aleme rezil olma korkusu başlıyor 😂😂
Egolu
00 Yorumla
11 ayDertleri para
00 Yorumla
11 ayYoooo
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih