+1 yılvalla benim için önemli değil çünkü zaten benim kendime ait bir arabam var.
ama araba sahibi olmak maddi ve manevi o kadar külfetli birşey ki hele ki bu ülkede bu vergilerle bir kadın olarak bu kızlara hak vermiyor değilim gençler.
ben tenezzül etmem, etmedim ama arabası için bir çocuğa bakan kadınla ; fiziği düzgün diye kişiliksiz kadınlara bakan aynılar benim gözümde.
Bu sorunun cevabı kadına ve kadının yaşam standartlarına göre değişir beyler.
ama türkiye şartlarında önemli galiba.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle kadinin ailesinde nelere sahip olduğuna göre değişir bu. Ailesinde araba görmeyen bir kadinin sevgilisinde bunu talep etmesi 😏 anladiniz. Sevdiğin insanla mutlu huzurlu isen araba otobüs cokta muhim olmamali. Marka olarak soruya devam etmişsin ona da söyle kendi düsüncemi eklim, cok düsük sinif bir araba olmasindansa otobüsü yeğlerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Cok mantıklı bir cevap. eğer kadın Zenginse neden zengin bir erkek istemesinki herkes dengini istemeli. iyi bir hayat sürdürüyosa nasıl alısıcak diğer hayata
- +1 yıl
☺️ teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar cok sevgilim oldu her türlü kız tipini biliyorum. Aileden genel olarak rahata alışıksa bir yerlere hep daha önce kendi arabası vardıysa onla gitmişse ya da aile arabası vardıysa hep bir yerlere babası kardesi veya abisi goturdıyse araba ister otobuse binmek istemez. Ama cocuklugundna beri otobuse metroya felan bindiyse arabaya pekde ihtiyaç duymaz alışmıştır cunku
10 Yorumla
Önemli tabii otobüstemi sürünücez diye bir düşünce oluşuyor madem sevgili olacağız arabalı olsun bu soruya maruz kalmıştım kız araban var mı demişti bende hayır yok demiştim oysaki vardı keşke olsaydı rahat olurduk demişti bazı sözler insanın notunu vermenize yardımcı oluyor bugün araba soran yarın ev soracak hatta tapusunuda isteyecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Arabalar konusunda 12,4b cevap paylaştı. Mala tapanlar görgüsüzler için önemli, benim için değil.
20 Yorumla
+1 yılOnemli oldugunu sanmiyordum ta ki masaya bir mercedes anahtari birakana dek..
00 Yorumla- Arabalar konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin arabasının olması kızlar için net önemlidir. Değil diyen hatun kapısının önünden alınıp kapısının önüne bırakılmamıştır. Marka konusuna %90'ı takılmaz, çok leş bir araç olmasın yeter mantığı hakim.
10 Yorumla Statü sahibi olması ve çevresinde saygı duyması kadınları etkiler bence. Bazı insanlara göre bu araba olabileceği için etkilenecek kadınlar var. Ama bazıları da kariyere ya da ailene falan bile ilgi gösterebilir
10 Yorumla
+1 yılBazıları için olmazsa olmaz :) bayılıyorlar son model arabada hikaye atıp hava basmaya. Buda sosyal medyanın getirmiş olduğu sidik yarışı 🤷🏼♂️ bazı kızlarımız ise 3 kuruşun dahi olmasa insanlığına bakıyor. Yetiştirilme meselesi !!
00 YorumlaInsanlik adamlik lazim araba ne araba icin bir erkege bakan karakteri düşük kizlara uyuz oluyorum
40 Yorumla
+1 yılLancia diye bir araba markası gördüm yerli otomobilin markası ne olsa acaba diye dusundum ve adini bence kurandan bir surenin ismini verirse tayyip şaşırmamak lazım iranin uçağı kevser mesela
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe cevap versek her cevap yakışır soruya, sosyal deneyinden tutun da gerçek hayattaki yaşanmış olaylara kadar... Durum rezalet, bazı kadınlardan bazı erkeklerden utanılası durumlar..
00 Yorumla Bir kız tanıdım evleneceği erkeğin hem yakısıklı hem zengin olmasını istiyordu bulduda ona kendisi için daha sevgiliyken araba bile aldırdı ne olduysa bunlar ayrıldı inanmıycaksınız ama kız nişanı atmıştı
04 Yorumla
+1 yılAdam olsun da araba fark etmez olup olmaması arabayla büyümedik 😂
30 YorumlaÖnemli değil diyen kızlarda YALAN söylüyordur muhtemelen.
30 YorumlaBence, genelde ailede göremediği için içinde ukte kalmış kızlarda oluyor bu olay. Bir insanı seviyorsam bakacağım son şey arabası olurdu herhalde.
10 Yorumla
+1 yılEtkilemesi tamamen kişiliğe bağlı aslında azda olsa aşka aşk ne kadar gucluyse maddıat o kadar arka planda kalır fakat maddıat ne kadar on plandaysa askta o kadar arka planda kalır.😊
10 Yorumla
+1 yılYa ne biliyim ama tofaşta olmasın abi gerisi onemli degil ayagı yerden kessin yeter ahahaahah
21 YorumlaArabalar konusunda 9,2b cevap paylaştı. Olmaz mı araba ne kadar lüks olursa kişiliğini kaybetmeside o kadar kolay ve çabuk oluyor..
21 YorumlaBenim olup kullanmadıktan sonra , başkasının arabasının olup olmaması çok umrumda değil. Başkasına bel bağlayamam.
021 Yorumla- +1 yıl
Sevgilini başkası olarakmı görüyorsun sjhsj
- +1 yıl
Nesi olarak görmesi gerekiyor kız haklı her şeye takacak kulp bulmayın
- +1 yıl
Niye erkek arkadaşı kullandırır ona yani , hem sen kimsin avukatımısın?
- +1 yıl
Sana ne ki?
- +1 yıl
O zaman susacaksın
- +1 yıl
Sana ne sen mi susturacaksın beni allahın kekosuna bakın araban var diye bir bok olmuyorsun kuduuurrr umrumuzda değil ancak para avcisi kizlari kazanirsiniz öyle ama sonra o kizlarin aksini görünce de delirmeyin bu kadar. Daha da rahatsiz etmezsen sevinirim hadi eyvallah.
- +1 yıl
Erkek olsaydın fazla diyaloğa girerdim ama kızsın ya sana laf anlatılmaz şimdi , zoruna gitmiş gerçekler demekki. By
- +1 yıl
Ağzına mı işediler bu ne konuşma isteği awk ne gerçeği var ki ortada nesi zoruma gitsin boş yapma hadi hadiiiii.
- +1 yıl
Çattık ergenin tekine yine , sanki sanamı görüş yaptım kardeşim
- +1 yıl
@İsmailCan34 evet. Başka biri gayet de. İki gün sonra bir yabancı olmak isteyecek biri , nasıl bir başkası olmasın?
- +1 yıl
@İsmailCan34 avukat mısın’dır doğrusu.
O değil ama ben olacağım - +1 yıl
Ne kadar çok kavgacısınız
- +1 yıl
@İsmailCan34 erkek olsaydın daha fazla diyaloğa girerdim ne ya? İşte tam bu düşünce farklılığından dolayı erkek arkadaşımın arabası benim için başkasının arabası.
- +1 yıl
Bu kadar çok kavgacı olduğunuzu bilseydim hic yazmadım.
- +1 yıl
@İsmailCan34 ben kavgacı değilim. Fark ettiysen sana düzgünce açıkladım.
- +1 yıl
Hiç arabalı bir sevgilin oldumu?
- +1 yıl
@İsmailCan34 ol mu?
Oldu. - +1 yıl
Devam ediyormu?
- +1 yıl
@İsmailCan34 ediyor mu?
Hayır - +1 yıl
İyi o zaman.
+1 yılEvlendikten sonra çok önemli bence çünkü çok lazım oluyor hamilelik oluyor eşin gecenin bir vakti sancılansa mazallah nasıl götürcen.
00 Yorumla
+1 yılKadınların bu soruya dürüst bir şekilde cevap vermesini çok istiyorum. Her ne kadar sevmesem de isteyen gizli de cevap verebilir fark etmez.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılIyi olur tabi ama yoksa da beraber kazanir aliriz yeterki huzur sevgi saygi olsun
30 Yorumla
+1 yılArabayla evlenilmeyeceği için bu düşünceyi algıyı doğru bulmuyom bu sadece bir çıkar menfahate dayanır başka hiçbir şeye değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama olursada mümkünse tofaş olmasın diğer tüm arabalara razıyım 😑
10 YorumlaBenden araba istiyorsa onunda Super Sport motoru olmalı.
00 YorumlaArabalar konusunda 644 cevap paylaştı. Benim var. Onunda olsun bir zahmet. Denklik önemli.
00 YorumlaÇok önemli değil derler ama az da olsa bir önemi vardır
01 Yorumla
+1 yılAvam, maddeci ve varoş kızlar için markası ve şekli dahi önemlidir.
00 Yorumlaarabaya bindigim kisi onemli mutlu degilsek en lux araba olsa nolcakki
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil aksıne ben arabası olmasını istemem
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorumda araba olursa onlar içinde bizim içinde daha iyi olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılşu an bir toyota yerine bmw ya da mercedesle gezsem tabi ki de 1 kız varsa 6 kız olur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk okuldan bir tanıdığım kız sırf bmw arabası var diye bir çocukla evlendi hatta facebook instagram bilimum her yerden bmw yle foto çekinip göndermişti.
00 YorumlaArabalar konusunda 364 cevap paylaştı. Şimdi nerde o delikanlı, yiğit, erkeğe verilen önem!
Cüzdan ağırlığı , kariyer, araba gösteriş, şatafat, vs. Vs.10 YorumlaBu makinenin etkileyemedigi kız olursa kendimi intihar ederim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraba olması önemli değil azıcık beyin olsun yeter.
30 YorumlaCogu onem veriyo zaten artik sevmenin yerini mal mulk aldi
00 YorumlaPara avcilari icin etkiler ancak gercekten karakterli biriyse pekte bir onemi yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru bana “para bitti aşk bitti” lafını hatırlattı. 😊 Araba markası elbette kızları etkiler ama basit kızları.
10 Yorumla
+1 yılOha la o araba ne ! Öyle arabası olsun ben çıkarım kızın yerine.
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat pek etkilemez. Aksine parasıyla övünen birisinin övünecek başka bir şeyi yok derim.
113 Yorumla- +1 yıl
Yalacısın yaşancısın sevgilim yalancısın.
- +1 yıl
@PesimOptimistPoet
1) önce hitaplarına dikkat et.
2) Tanımadığın kişilerin söylediklerine yalan veya gerçek deme hakkından çok haddin de yok.
3) Tercihler senin. İnanmak zorunda değilsin.
4) Sana kendimi ispatlamakla uğraşmayacağım. - +1 yıl
Arkadaş dilime bir sarkı takıldı onu yazdım kız burdan yürüdü bana ya😀 sakin ya sakin listeleme bu kadar relaks ol şampiyon.
https://youtu.be/TFDV96j0e3g - +1 yıl
@PesimOptimistPoet aç tavuk ve Mısır ambarı. Hayallere devam.
- +1 yıl
Aç değilim açıkta değilim parada pulda da gözüm yok ben sadece yaşamayı seven biriyim. 😀 Arkadaş hayat dediğin nedir ki 3 günlük dünya zengin olucam diye niye hayatını adarlar ki insanlar onu bak işte hiç anlamam 😕
- +1 yıl
@PesimOptimistPoet tek hayal de zenginlik yani.. penceremiz de dar desene.
- +1 yıl
Zenginlik ne ya en büyük zenginlik seni gerçekten seven insanların var olması kim buna sahiptir ama kadrini kıymetini bilmezler yazık ederler doğal güzellikleri.
Zengin olsaydım mutsuz olurdum çok fakir olsaydım yine mutsuz olurdum. En iyisi normal bir hayatının olması. - +1 yıl
@PesimOptimistPoet anlaşamıyoruz.
- +1 yıl
Anlaşırız zor değil çocuk yeter ki anlamak iste.
- +1 yıl
@PesimOptimistPoet egonu bırak da gel. Neyse soru sahibine saygısızlık yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Özür dilerimde ne egosundan bahasediğinizi anlayamadım.
- +1 yıl
@PesimOptimistPoet anlaşamadığımızı söylemiştim.
- +1 yıl
Peki peki
+1 yılTofaş tarzı olcaksa hiç olmasın ya da keko modifiyesi.
çok lüksde olmasın havasından geçilmez.20 Yorumla
+1 yılAraba eskiden çok önemliydi benim gençliğimde hiç kimsede yoktu o zamanlar çok önemliydi çok kız arkadaşım oldu 18 yaşında araba sahibi olmanın avantajlarını kullandım babam sağolsun😂
00 Yorumla- Arabalar konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlar bmw'nin sağ ön koltuğunda standart donanım olarak geliyor herhalde ;)
Anlayana00 Yorumla arabası olan erkekleri görüyorum hergün bir kız götürüyor pompalamaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl arabam var ve bütün kızlar peşimden koşuyor.
00 YorumlaAçıkçası aşık olmadığın bir insansa, güzel vakit geçiremiyorsan arabaymış paraymış pulmuş boş şeyler bunlar. Fakat bu bir gerçeği değiştirmiyor ki maalesef sırf bunu önemli bir kriter sayan çok kız tanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKızları ne etkilemez diye soru sorsan daha az yanıt alırdın
00 Yorumla
+1 yılErkeğin arabası var mı yok mu beni alakadar etmez
00 YorumlaArabadan etkilenen kızı sevmem ama işimiz kolaylasir diye düşünürse olabilir
Buluşmak gezmek için vs vs00 YorumlaVallahi bir iki ay kalmaz porsche jeeo alacam etkilermi acaba
00 Yorumla
+1 yılfazlasiyla onemli : tum kizlardan destek bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılArabasının olması olacak. Kimisi için önemli kimisi için önemsiz
00 Yorumla- Arabalar konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisinden medet uman kendini geliştiremiyen ayakları üzerinde duramayan hanımlar için erkeklerde araba önemli.
00 Yorumla
+1 yılKimi kız için önemli ama asıl soru kimin için önemli olmalı? Eğer kızın durumu iyiyse tabiki karsısındaki erkeğin maddi durumuna bakmalı ama Durumu kötüyse farklı.. kısacası davul bile dengi dengine
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEhliyet kesinlikle olmalı ama ilerde araba almayı istemeli bence erkeğe yakışıyor
00 YorumlaBirçok kişi için değil, olmamalı da zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraba değil de, motorsikletler Etkiler, hemde fazlasıyla♥'
01 YorumlaErkekler için nefes alsın yeter, kızlar içinde araba olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olmaz mı. Şarkıda bile ne diyor "Onun arabası var özel mi özel..."
00 YorumlaÖnemli olmazmi yoksa nasıl arabısız fotoğrafi olcak.
00 Yorumla
+1 yılonemlı olsun bu sıcakta nereye gııdlır mınubuslerle
00 Yorumla
+1 yılevet ama arka koltugu genis arabasi olanlari tercih ediyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
niye olacak:-D
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı