Sevgilim ciddi bir trafik kazasından sonra aramız çok iyiken ayrılmak istedi sizce neden?

8 aydı beraberdik 1 kere ayrılık yaşadık pişman olup dönmek istedi bende onu bi şekilde affettim ve o kadar daha farklı geldi ki değeri sevgisi sürekli beni görmek istemesi daha farklı bir adam geldi çok da mutluyduk sonrasında şehir dışına çıktı 3 günlüğüne ciddi bir trafik kazası geçirdi ailesiyle hepsiyle iletişimdeydim babası bile kendisi beni aradı hepsi de öyle konuşyorlardı uzak olduğu için de gidemedim ama haber alabilıyordum sürekli ailesiyle iletişim halindeydim yaklaşık 10 gün yoğun bakımda kaldı ölümden döndü yanında olmasam da hep ailesi biliyordu uyanınca bile beni ilk aradı konuştu gayet iyidi hala bile yatalak 2 aya kadar da öyle olacağını söylediler bende sürekli yanında olmaya çalıştım ellimden geldikçe ve ne olduysa ayrılmak istedi sizce yaşadığı travmadan dolayı mı pskolojisi yerinde değil onun da farkındayım yataktan bile kalkamıyor bu durumda ne yapmalıyım sizce 😞 daha memlekete buraya gelmedi gelse bile yanına gideyim mi

Sevgilim ciddi bir trafik kazasından sonra aramız çok iyiken ayrılmak istedi sizce neden?