Benden ayrılması için ne yapabilirim?

arkadaşlar 2 yıldır beraberiz ve yeni nişanlandık denilebilir bir kaç ay oldu. şu an ki duruma kadar çok fazla problem yaşadık inanılmaz ya bu kadar takıntılı biri olabilir mi denilecek kadar. her şeye eyvallah dedim dayandım sabrettim idare ettim ve nişanlandık. fakat şimdi ruhsal olarak o kadar sıkıntıda hissediyorum ki kendimi yazın düğünümüz var fakat evlenmek istemiyorum. bunu ona her söylediğimde beni bir şekilde ikna etmeye çalışıyor ve ediyorda ama eve gelince kötü yanlarını düşününce ne kadar düzelticem dese de ben içimi buna inandıramıyorum. çünkü çok fazla psikolojik şiddetini gördüm. evet 1 aydır kendini düzeltti daha dikkatli bazı konularda ama benden geçti artık. ve sürekli sevs konuşması her konuyu sevse bağlaması artık ona karşı mide bulantısı da yaratti ki çok fazla liidosu yüksek olan ben söylüyor bunu. ve psikolojik şiddetin içerisinde en çokta geçmiş konular vardı sürekli geçmişten örnek verip duruyordu beni geçmişimde ki insanla vuruyordu. ve bana sürekli onu hatırlatması rüyalarıma bile dahil etti.

sonuca gelecek olursak ben ayrılmak istediğimi hissettiriyorum ama o bırakmıyor ve düzeltmeye çalışıyor bu yüzden onun benden ayrılması gerekiyor. sizce ne yapabilirim. evlenip yuva yıkmaktansa evlenmeden önce sorunu çözmem gerekiyor.

Benden ayrılması için ne yapabilirim?