Aşk İlişkileri Benden ayrılmasını istiyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benden ayrilsin istiyorum o isteyecek ayrılmayı Ben değil ne yapmalıyım Çünkü çok ilgisiz Onunla tartışıyorum , seni istemezsen söylerim zaten diyor yani beni istiyor ama ilgisiz nedir bu ya Güncellemeler+1 yıl Ben hap ayrılıyorum şimdi o istesin artik Benden ayrılmasını istiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Nedir Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. sen niye ayrılmıyorsun? durumdan hoşnut olmamak ayrılma sebebi zaten. 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu beklersen daha çok beklersin çünkü seninle ilgilenmeyen ayrılmak konusuyla hiç ilgilenmez 👍 0 0 Yorumla
Bibakıpçıkıcamda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ayrıl gitsin nolcak niye onun ayrılmasını bekliyosunki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cepte dursun ayağı olabilir sen de ilgi gösterme mesaj atma ilgilenme ya tamamen biter ya da tamamen başlar bir şeyler olur 0 0 Yorumla
theWalk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Ne önemi var kimin ayrıldığının bitmişse bitmiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen niye ayrılmıyorsun? durumdan hoşnut olmamak ayrılma sebebi zaten.
Bunu beklersen daha çok beklersin çünkü seninle ilgilenmeyen ayrılmak konusuyla hiç ilgilenmez 👍
Ayrıl gitsin nolcak niye onun ayrılmasını bekliyosunki
Cepte dursun ayağı olabilir sen de ilgi gösterme mesaj atma ilgilenme ya tamamen biter ya da tamamen başlar bir şeyler olur
Ne önemi var kimin ayrıldığının bitmişse bitmiştir