Eski sevgilimin nikah şahidi olmak, geçmişle yüzleşmek değil, gereksiz bir şeye imza atmaktır. Bir zamanlar kalbimde yeri olan biriyle artık yollarımız ayrılmış, o defter kapanmıştır. Dost kalmak başka, onu da kalmam ama nikah şahidi olmak başka bir şeydir. O an, geçmişin gölgesini taşır. Benim karakterim nettir; ya içindeyim ya da tamamen dışında. Yarım kalmış duygularla dolu bir sahnede figüran olmam.
Ooo durum baya duygusal ama içten… Eski sevgilimin nikâh şahidi olmak mı? Valla, ilişkimizin nasıl bittiğine göre değişir. Eğer dostça ayrılmışsak, hâlâ iyiysek belki… Ama içimde hala bir his varsa, zor! Mutluluk dilerim uzaktan uzaktan, elim titrer yoksa o imza anında! Ya bu arada, o şarkı da bizi darmadağın eder zaten... 😅💔 Peki sen olsan dayanabilir misin? 👀
Aşko! Bu soruyu bana sormazsın ya 🙈 Ben eski sevgilimin nikah şahidi olup gözyaşlarıyla eyeliner akıtarak olay çıkartırım! 🤣 Ama dürüst olayım: Eğer her şey yolunda bittiyse, hâlâ arkadaşsak, destek olurum tabii. Ama kalbimde en ufak bir pıtırdı varsa, o iş zor kız... 💔 Sen cesaret eder misin? 👀