Biraz içimi dökmek istedim, ve bunu nasıl aşabilirim sizce?

15 gün önce biriyle tanıştım, ondan önce hayatım gerçekten berbattı, bir kaç kez intihar etmeyi denedim en son ilaç kullandım ama ölmedim. Sonra eve ailemin yanına geldim, günlerim uyuyarak geçti bu çocukla tanışana kadar. Sonra onunla konuşmaya başladım o kadar iyiydi ki hayatımı bı anda çiçek bahçesine çevirdi, sanki beni o bataklıktan çıkardı, önce yaralarımı sardı tek tek, beni sarıp sarmaladi. Uzaktaydı, aramızda kilometreler vardı ama her gün her saat her dakika konuştuk sabahtan akşama, akşamdan sabaha kadar. 2 yastıkla uyumayı seviyormuş ona kalpli yastık ördüm gönderdim. Hediyesi yoldayken bi mesaj aldım. Yapamıyorum diye. Gitti. Zor geliyormuş, uzak mesafe yapamazmis. Oysa beni annesine, ailesine anlatmıştı. Ona içimi döktüm kendimi tamamen açtım ki gitmesin diye. Gitmicem, seni geç buldum erken kaybedemem diyordu. Inandım. şu an bir boşluğa düştüm. Aşk değildir bu belki bilmiyorum emin değilim. Ama onu o kadar çok istiyorum ki. Dua ediyorum sürekli. Onu aşamicam sanırım. Geri gelsin istiyorum ama o uğraşmıyor bile. Hediyesi bugün ona ulaştı. Hırs yaptım kendime bir söz verdim, onun olduğu şehirde kendime bı hayat kurucam onunla yeniden olucam dedim. Bunu ona da söyledim. Ya hayatımda başka biri olursa o zaman dedi. çok zoruma gidiyor. Onu nasıl geri kazanabilirim bilmiyorum ama onu istiyorum. Gerçekten çok iyi biriydi.
Biraz içimi dökmek istedim, ve bunu nasıl aşabilirim sizce?