Bir erkeğin peşinizden koşması hoşunuza gider mi? Burcunuzu da yazın lütfen merak ediyorum. Taciz gibi mi algılarsınız yoksa iyi bişi mi?

Bir erkeğin peşinizden koşması hoşunuza gider mi? Burcunuzu da yazın lütfen merak ediyorum. Taciz gibi mi algılarsınız yoksa iyi bişi mi?

Hoşuma gitmesi için o erkeği sevmem lazım.
İşte peşinden koşuyor, sevmen için?
Cevap
2Cevap
Hayır burcum kova , istemediğim birinden gelen ilgi sıkar beni.
Kovalar zaten çok açık netler, onları anlamak çok kolay, yüzünüze gülüyorsa beğenmiştir gülmüyorsa ciddiyse istemiyordur, çok açık oluyorlar
Evet ben erkekleri köle etmeyi çok seviyorum, Muhittincim.
Hoşlandığım kişi koşarsa hoşuma gider sadece
diğer türlü kötü bişi mi
Beni de yalvartan bir kadın çıkar mı
seni yalvartab cikar mi bilmiyorum ama ayak yalatan cikarsa sasirmam
@anonimbiseymis sen nerden taktın bana
abi crvap ver pls simd8 ekim civari bi cocuktan hoslanmaya basladim , biz carpismisdik oyle brnimde bosluguma gelmis sonra ekim sonuda tanismak ister misin diye sordum YOK dedi agalariylaydi ama , sonra iste surekli bakismaya basladik ve iste konferans salonunda ortaya oturmalari lazimdi b3n arkadaslarimla oturuyodum biyerde vr kimse yoktu gelip arkama oturdu, iste bugun yrmekhanede benden hemrn sonra kalkti ve iste dip dipe geldik benim okuldan grc ciktigim gunlerded3 arkadaslarim okulun kapisinda bos bos beklerken gormusler , bu cocuk ne yapmaya calisiyo sence duyumsamalarima gore deneyimli duyuluyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar