• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler peşinden koşanı mı sever, koşturanı mı?

_AsabiHatun__
_AsabiHatun__ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
415
Yapay Zekaya Sor

Kimisi zoru sever, kimisi kolayı. Hangisi daha kıymetli oluyor günümüzde? Koşan mı, koşturan mı?

Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Karaktere bağlı, bazı insanlar doğuştan böyledir: elde etmediği şeyi elde etmek ister, onlar için sevgi, huzur ve rahatlık anlayışı elde etmek üzerine kuruludur. Elde ettikten sonra pek umursamazlar sanki görevini icra ettiler gibisinden. Ama bu insanların ilgisini de çekmeyi başarırsanız, sizi merak ederler ve sizi öğrenmeye çalışırlar, bu merak hayranlıkla sonuçlana bilir. Sadece bu insanlar sevmeyi anlayış, dürüstlük, karşılıklı düşünme olarak da öğrenmeli. Ben böylelerini tanıdım o yüzden biliyorum.

Ama genelde farkında olan her insan değer verdiği, anlaştığı, karşılıklı sevgi alış verişinde olduğu kişiden vazgeçmez vazgeçemez. Anılar var, yaşanmışlık var, saygı var. Bunların olduğu normal ilişkilerde ayrılsanız bile ya yine beraber olursunuz ya da gerçekten dost kalırsınız.

Ayrıca erkeklerin doğasında sürekli kazanma dürtüsü var. Bu sebeple mutlaka rakip olan her ortamda birçok duygularını ve isteklerini belli eder, hatta çoğu zaman bu sebeple çoğu şeyi anlar ve çoğu duyguyu yaşamayı öğrenir

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Yani bu öylesine cevaplanacak bir soru değil insanların beyinlerinin bir çalışma prensibi var.

Kişisel bağlanma tarzımız ve özgüven seviyemiz de bu konuda belirleyici olabiliyor..

Birinin seninle tanışmak için çabalaması kaba tabirle peşinden koşması kendini değerli ve güçlü hissettiriyorsam beynin ödül sistemi bugün de çalışıyor demektir bu da sen heyecanlandırabilir ama tabii ki dışarıdan gelen ilgiye bağlı bir Güven depon varsa sağlıksız bu döngü içine girersin...

Mesela kaygılı tipler bağlanma kaygısı yaşarlar ve terk edilme korkusu tetiklediği için peşinden koştukları kişiye bir bağlılık hissedebilirler...

Sevmek ayrı bir olay sağlıklı bir sevgiden söz ediyorsak peşinden koşmasına ya da senin onun peşinden koşmana gerek yoktur hatta inanır mısın birlikte olmana bile gerek yoktur sevmek varlığa lüzum duymaz yoklukta da varlığını kabul ettirir..

Kadınların sevgisi erkeklerinkinden çok daha farklıdır bir adam sevdiğinde hayatının merkezine rahatlıkla koyabilir ve savaş verir bu uğurda o yüzdendir ki seven adamlar vazgeçtiğinde ilişki kesinlikle biter!!

1
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Bence erkekler, peşinden koşan değil, ona değer veren, ilgisini gösteren ve karşılık bulan kişiyi daha çok sever. Çünkü bir ilişki karşılıklı güven ve emek gerektiriyor. Sürekli peşinden koşmak, bazen karşındaki kişiyi yıpratabilir ve ilişki dengesizleşebilir. Erkekler, kendini değerli hissettirecek, ona gerçekten ilgi gösteren ve bunun karşılığını alabileceği birini arar. Sonuçta en sağlıklısı, karşılıklı çaba göstererek birbirini tanımak ve ilişkiyi doğal bir şekilde beslemektir.

5
    11 Yorumla
    • NICKkBOSS
      NICKkBOSS
      1 yıl

@Ayhan67 👏

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

🙏🙏

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

EİG İçin Teşekkürler 😊🙏

Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Rica ederim. 🙏😊

Yorumla
    • Hasan2000Kick
      Hasan2000Kick
      1 yıl

Abi sen iyi bilirsin bir kiz var sadece 1 kere gordum utandim konusa madim uzak akraba robloxdan mesaj atdim cevap vermedi zaten notr bana karsi nasil onu etkileye bilirim caresi yok deme lutfen.

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

Sakin ol, acele etme. Kızla doğal bir şekilde iletişim kur, sabırlı ol ve ona değer verdiğini hissettir. Zorlamadan, zamanla daha yakınlaşabilirsin.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      1 yıl

Peki şunu merak ediyorum, karşı tarafa ilgi gösterince kızları cepte görme olayı doğru mu? Sırf bu yüzden ilgimi ona gösteremiyorum

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

Bu tamamen karşındaki kişinin karakterine bağlı. Olgun ve gerçekten değer bilen biriysen, ilgi gösterince seni cepte görmez, aksine bunu kıymetli bulur ve karşılık verir. Ama bazı insanlar fazla ilgi görünce bunu hafife alıp değerini bilmeyebilir. Önemli olan dengeli olmak, ilgini hak eden birine göstermek ve kendini ezdirmemek. Eğer gerçekten doğru kişiyle karşılaşırsan, ilgi göstermek seni güçsüz değil, daha özel biri yapar.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      1 yıl

Bu güzel açıklama için çok teşekkürler👏

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

Rica ederim 🙏😊

Yorumla
    • mtsuzkadın
      mtsuzkadın
      1 yıl

Evlenmek istemiyorsa sen melrk olsan da olmiyor evlilik dusuncesinde olmasi lazim

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Erkeğe ve kadına göre değişiyor bu durum. Şimdiki erkekler prenses modele terfi ettikleri için peşinde koşan kalmadı pek. Çünkü gerçek duygu yok, heves var ve biri olmazsa öteki olur mantığı. İlişkiler laçka oldu.

5
    5 Yorumla
    • HeartofFire
      HeartofFire
      1 yıl

Teşekkür ederim ✨🥂

Yorumla
    • Adamkng
      Adamkng
      1 yıl

Kalpleri yaktin beeee :) Saygi duyuyoruz yazdiklarina tesekurler

Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Rica ederim. ✨✨

Yorumla
    • Adamkng
      Adamkng
      1 yıl

@HeartofFire a idi :))

Yorumla
    • Hasan2000Kick
      Hasan2000Kick
      1 yıl

Peki nasil gercek yapa biliriz. Cok iyi konusuyorsun bence bunada bir care bulursun😀

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

67

Cevap

69

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Kimsenin peşinden koşmam, birisinin de benim peşimden koşmasını istemem.. Bir adım ben bir adım o şeklinde en güzelidir..

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Herkes peşinden koşturanı sever

2
    1 Yorumla
    • AlKarısıAlbız
      AlKarısıAlbız
      1 yıl

Aslında bir insan gidince diğer insanın umru dışı olur artık onu bunu pompaladıktan sonra geri dönmek isterler sadece ya da kadınlar içinde aynı şey geçerli bu da ne aşk ne sevgi hiç biri değil yani anliyicağın o ki aşk diye bir şey yok
      Ya da sevgi sadece ilkel içgüdüler vardır

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Bana değer vermesi yeterli

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Ben kimsenin peşinde koşmam.. karşılıklı aşk yaşarım sadece bu yüzden de beni seveni sever değer veririm hak etmeyen kimseye değer vermiyorum bu hayatta.. zaten kimsenin de vermemesi lazım bence.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekler genellikle peşinden koşan mı yoksa kendisini koşturan mı sever? Bu bence tamamen kişinin karakterine, ne aradığında gizli olduğunu düşünüyorum ve ilişkilere bakış açısına bağlı. Kimi erkekler zoru sever, uğraşmayı, çaba göstermeyi ister. Bunlar bence bundan heyecan duyuyor. Kimisi ise sıcak ve samimi ilgiyi daha kıymetli bulur, kendisini değerli hissettiren birine yönelir. Günümüzde herkesin bir şeylere yetişmeye çalıştığı düşünülürse, kolay iletişim kurabilen, samimiyeti hissettiren biri daha çok tercih ediliyor gibi en azından ben böylesini gördüm. Ama işin sırrı ne koşmakta ne de koşturmak Bence önemli olan—dengeyi kurabilmek, iki tarafın da birbirini istemesi ve çaba göstermesidir. Çaba tek taraflı olduğu zaman herhangi bir anlamı olmaz.

Bazı şeylerin net olması gerekir.

1
    0 Yorumla
  • VolkanCansın
    VolkanCansın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Bu konuda iki farklı seçenek olduğuna inanmıyorum.
    Erkek her zaman kovalamayı, takip etmeyi, elde etmeyi yani kendisi için değerli her ne varsa
    Onun için mücadele etmeyi sever.

Kolayca ulaşılan kolayca elde edilen bir kadın
    Erkek için yine kolayca vazgeçilebilecektir

3
    0 Yorumla
  • Bay_Mavii
    Bay_Mavii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 60%
    1 yıl

İkiside kıymetsiz benim gözümde, koşturan insan belli ki kendini ulaşılmaz sanıyor. Koşan insanında kendisine saygısı yok. İlişkiler karşılıklı alma verme dengesi üzerine kurulur bazen sapmalar olabilir ama genelde iki tarafta uyum olması lazım.

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Erkeklerde iki şeyi göz önünde bulundurmak lazım. Birincisi, erkekler çocuktur (babası hayatta olmayanlar hariç). Yani oyun oynamak isterler. Kolay elde edilenin değerini bilmezler. Bir bedel ödenmesi gerek. Ikincisi erkekler düz mantık ve yüzeyseldirler. Kadın detaycılığıyla boğmayınız.

1
    0 Yorumla
  • tolgadgn
    tolgadgn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 82%
    1 yıl

Eskiden peşinden koşma olurdu ama artık zaman değişti şimdi bazı şeylerin kıymeti bilinmesi lazım güvenilir insan bulmak zor üstelik artık toplum öyle bi haldeki gidip bi kıza çocuğa açılmaya korkar oldu insanlar güven yok çünkü bence her iki tarafında bi adım atması lazım bence

1
    0 Yorumla
  • x-CiciKız-x
    x-CiciKız-x Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Sevmek aslında kişiye göre değişir. Kimin nasıl sevdiği pek bilinmez. Bana göre, bir erkeğin pesinden koşmak saçma. Asla koşmam.))

1
    9 Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Ölsekte koşmayız. 😂 Ben de öyle hayatta koşmam sonra bir yerlerine bir şeyler oluyor bunların. 😂

Yorumla
    • x-CiciKız-x
      x-CiciKız-x
      1 yıl

Hayatta koşmam.)) 😅

Yorumla
    • 13579umut
      13579umut
      1 yıl

Koşmayın zaten , açılmak, koşmak erkeğe yakışıyor, ona bir lafım yok ama bazı kızlar var , süründurmek istiyor, aslında o da erkekten hoşlanıyor ama hoslanmiyormus gibi yapıyor, bence naz birisi açılırken değil, evlenirken yapılır...

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

@13579umut Hangi kitapta yazıyormuş koşmanın erkeğe yakıştığı? Sen kendine yakıştırıyor olabilirsin ama benim karı kız peşinde koşmaktan daha önemli işlerim var.

Yorumla
    • 13579umut
      13579umut
      1 yıl

@fewobligation doğa ya bakarsan görürsün , doğada ki canlılar milyonlarca hatta milyarlarca yıldır yasiyorlar ve birçok canlı da erkekler atağa geçer, bu doğanın bir kanunu , hemen örnek vereyim ; Erkek tavus kusu o rengarenk kuyruğunu açarak dişisine mesaj verir...
      "Hangi kitapta yazıyor " diye sormuşsun ama ilk kitap MS.868 de yazıldı, yazının icadi ise MÖ 3500 lere dayaniyor, yani yazının icadi bile altı üstü 5500 yıllık bir süreç, ama canlılar alemi milyarlarca yıldır var. "İnsan" da bir canlı olduğu için aslında diğer canlılardan pek de farklı değil, günümüz de kadınlarımız da sevdiklerine aciliyorlar doğru ama eğer ki oran orantı yaparsak çok düşük bir oran elde ederiz...

Yorumla
    • 13579umut
      13579umut
      1 yıl

@fewobligation Bu arada ilk metnim de "açılmak, koşmak erkeğe yakışıyor " derken bunu bir "zorunluluk " anlamında söylemedim, sizin daha önemli işleriniz varsa o hayat sizi ilgilendirir beni değil, istediğinizi onceliklendirirsiniz, hayatta kolaylıklar dilerim...

Yorumla
    • x-CiciKız-x
      x-CiciKız-x
      1 yıl

Ne kavga ediyorsunuz yahu, koşmayız dedik 😂. D

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      1 yıl

Kavga etmiyorlar bence fikirlerini söylediler

Yorumla
    • 13579umut
      13579umut
      1 yıl

Kavga değil ya , konuşuyoruz, konuşarak birçok sorun tatlıya baglanabiliyor 😊

Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Benim peşinden koştuğum bana kosmuyorsa.. bana kosana karşı duygum yoksa ve ben ona kosmuyorsam.. o ilişkiden bir cacık olmuyor.. ancak sevildiğiniz kadar çok ve kaliteli seviyorsaniz her şey harika ilerleyebiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Angela91
    Angela91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 48%
    1 yıl

Peşinden koştukları hatunu daha bi seviyorlar ama Şu an kadınlar o kadar kolay ki gerek yok koşmaya uğraşmaya. Kadinlar kolay ilişkiler basit ve kısa ömürlü

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Kendi çizgisi olacak, böyle kolay lokma değil, ama, aynı bahanelerle üstüste gelmeden, hafif içini titrtip hafif heyecan vere vere adım atacak sofistike kadın. Hayat onlarla güzel..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Değişiyo ya, bazı arkadaşlarımın çok güzel evlilikleri var kız uğraşmış ama bazı erkekler bunu basitlik olarak görüyor

1
    2 Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Maalesef bu algı çok görülüyor. Hâlbuki basitlik ile alakası yok, sevgi ile alakalı bir durum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkeklerin kafa yapısı çok farklı ve düz

Yorumla
  • Gokkhan209
    Gokkhan209 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.

Erkegin pesinden kosarsan kendisini asiri yakisili zanneder seni aldattir benden demesi

3
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Şimdiki erkekler peşinden koşulsun istiyor. Malum prensesler.

3
    0 Yorumla
  • eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.

DÜRÜST olan kardeşim dürüst.. eşini kandırmayan sevilir. peşinden koştursun ya da koşturmasın.. dürüst olmayı beceremiyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • Usemind
    Usemind Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.

her erkek aynı değildir. şahsen ben asla birinin peşinden koşmam. adım atarım ve karşılık alırsam dengeli bir şekilde ilişki başlar.

1
    0 Yorumla
  • perimasalı89
    perimasalı89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 84%
    1 yıl

Peşinden koşmayan erkek sevmiyordur bu durumda bence koşturani sever

2
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Ben dürüst saygılı terbiyeli kadın severim öyke koşan koşturanla da işim olmaz

2
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ben sevmiyorsam o da sevmiyordur peşinden koşmak çok itici

1
    0 Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Duruma göre bana hakettiğimde ikisini de uygulayacak olanı severdim

1
    0 Yorumla
  • marjoo
    marjoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi bir şey derim de erkekler görür. Susayım en iyisi.

1
    0 Yorumla
  • Tuğbahanımm
    Tuğbahanımm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler değil insanlar peşinden koşturanı sever

1
    0 Yorumla
  • fewobligation
    fewobligation Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.

Şahsen peşimden koşan kızı daha çok severim. Peşinden koşturanın hayrını görmedim.

1
    0 Yorumla
  • IntrovertBaşkanı
    IntrovertBaşkanı Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Bir kadın sizi peşinden koşturuyorsa, koşmasına kıyamadığı başkası vardır...

2
    0 Yorumla
  • HzFloki
    HzFloki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl

Zeki olup ne istediğini bilen, söylediği ile davranışı birbirini tutan.

1
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben düz yanımda olanı seviyorum koşmak koşturmak falan bana göre değil

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

koşturacaksın ama bi umudu da olacak. dozu önemli

1
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

Bu bollukta hiç işim yok peşinden koşucam der koşmaz gider başkasına..

1
    0 Yorumla
  • Seda23344
    Seda23344 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Adam kadini sevmedikten sonra amuda kalksa kadin nafile😀

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Şımarık olmasın.
    Kâfi.
    Koşmak ya da koşturmanın bir önemi yok.
    İnsan olsun.

1
    0 Yorumla
  • BODYKARTAL
    BODYKARTAL Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

İki türlü de kızlar bokunu çıkarıyo beyler bildiğinizden şaşmayın

1
    0 Yorumla
  • Uoyevol
    Uoyevol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Kimsenin peşinde koşmaya değmez bence olmuyorsa nextt

1
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Kosmam kosturmam. Neyse niyetim direk soylerim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Koşturan diyen erkek sadece macera seviyordur. Ben sevmem koşmayı. Net değilse çocukça şeylere lüzum yok.

2
    0 Yorumla
  • Biriistee456
    Biriistee456 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Her ne kadar koşan gibi dursada erkekler koşturanı severler onlardan ayrılmazlarda ama eğer elde ederlerse işte o zaman soğurlar yani hepsi için konuşmayayım ama günümüzdeki çoğu erkek böyle sevmiyorlar

2
    0 Yorumla
  • sandpink
    sandpink Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Foto cok güzel. Bu fotoya bakınca kimse kimsenin peşinden koşmasın böyle bi ilişki yasansın diyesim geliyor ama gerçek hayatta maalesef herkes peşinden koşabileceği birini sever. Herkes zor elde ettiğini sever.. maalesef..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeklere göre peşinden koşan eğlenilecek (aslında ka-şar) kızdır, peşinden koşturan ise evlenilecek (aslında egolu, kibirli) kız.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Gerçekten sevdikten sonra peşinden koşmanın da koşturmanın da bir önemi yok. O ana ve duruma göre hareket etmek gerek.

2
    0 Yorumla
  • efilnez
    efilnez Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

erkekler emek verdiği kadını daha çok severler. Dozunu kaçırmadığı sürece bence birkadının ağırlığı olmalı diye düşünüyorum. Kolay elde ettikleri kadın bir yere kadar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Koşturan sevgili olsada zorlayanı severler ama hepte zorlamamak lazım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkekler kendilerini sever jcjfjdnnd kosanida sevmez kostugunuda

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkeklerin ne b. k sevdiği belli değil ne istediklerini bilmiyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben oyun sevmem, seviyorsam seviyorum derim sevmiyorsam sevmiyorum der geçerim.

1
    0 Yorumla
  • Tuco-88
    Tuco-88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    1 yıl

Erkek kafasına göre sever koştursanda sever koşturmasanda. Fazla koşturup bkunu çıkarırsanda...

2
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Kendimden örnek vereyim ben bana huzur vereni severim peşinden biraz koşturanın olabilir

0
    0 Yorumla
  • 44asi44
    44asi44 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Ben kendi sevdiğimi bilirim duygumdan eminim çünkü gerekirse peşinden de koşarım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bir adım gidersem bir adım beklerim
    Bir iki kez gelmeyebilir ama bunu 3ten fazla yapmasi sinirdir. sürekli kovalasin mantığına sahip bir kadınla anlasamam. Ilişki denilen şey yaşamak içindir.
    Ne o öyle kovala yakala, hayvan belgeseli mi

1
    0 Yorumla
  • Reis0388
    Reis0388 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.

Kız dediğin bence ağır olmalı erkek kızın peşinden koşmalı , şimdiye kadar benim peşimden koşan kızlardan hep uzaklaştım hiç çekici gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Koşani sever de kadın hiçbir türlü sevmiyor

1
    2 Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Herkes ne istediğini bilse aslında her şey çok kolay.

Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

E bilin da o zaman

Yorumla
  • hayalecrin
    hayalecrin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

öncelikle erkekler sevebiliyor mu?

1
    1 Yorumla
    • _AsabiHatun__
      _AsabiHatun__
      1 yıl

Kalbi olan sever. Senin soruda güzelmiş, tebessüm ettim.

Yorumla
  • Öylesinebirkizistey
    Öylesinebirkizistey Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Ya tabi bence değişir kişiden kişiye ama benim gördüğüm kadarıyla koşturan Kızları seviyorlar

1
    0 Yorumla
  • CiilginGenc31
    CiilginGenc31 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

kesinlikle kosani ben asla bir kız için kosmam çünkü ben ödülüm

1
    0 Yorumla
  • snaçkır0
    snaçkır0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    1 yıl

Peşinden koşturanı aksini söyleyen yalan söylüyordur

1
    0 Yorumla
  • Chemysn
    Chemysn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

İkiside değil ben karşılıklı çabayı seviyorum

1
    0 Yorumla
  • Nearglass
    Nearglass Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Koş koş nereye oyun mu oynuyoruz? Kadın atsın erkek koşar zaten

1
    0 Yorumla
  • Havvanurk43
    Havvanurk43 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

İlk baş ilgi vereceksiniz sonra ilgiyi çekeceksiniz erkekler nasıl geliyo izleyin

1
    0 Yorumla
  • hayatsevinciniarayan
    hayatsevinciniarayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Onlar daha ne istediğini bilmiyor ki seçim yapsalar yaa ahahah

1
    0 Yorumla
  • ogayeo
    ogayeo Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

erkekler ağzına sıç@nı sever

2
    2 Yorumla
    • Ege_77
      Ege_77
      1 yıl

@ogayeo vay güzel tespit

Yorumla
    • Kaien02
      Kaien02
      1 yıl

Mantıksız, iyi hissettirmeyen insan boştur

Yorumla
  • Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler peşinden koşanı mı sever, koşturanı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler peşinden koşmayı mı sever koşturtmayı mı? 16 cevap verildi
Erkekler peşinde koşmayi sever mi? 12 cevap verildi
Bir erkeğin peşinizden koşması hoşunuza gider mi? 5 cevap verildi
Erkekler neden peşinden koşturanı sever? 13 cevap verildi
Kizlar pesinde kosan erkekleri mi yoksa koşturanlari mi seçer? 4 cevap verildi
Erkekler kovalamayı mı sever yoksa kaçmayı mı? 82 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨