Siz diyorsunuz ki o kalbi söküp at içindeki ile birlikte neşter ile açık kalp ameliyatı gibi bir şey tekila ya da param yok güzelinden tuborg gold alayım :(
Yangına körükle gitme diyorsunuz benim moralim içime ata ata kalmadı yani bir insan neden kaçar soğuduysa söylesin ikilemde bırakmasın komedi dizisi izlerken ağlıyorum ya
Yani seven erkek neden peşinden koştursun ki? Sizinle ilgilenmekten ziyade gündelik hayatınızda size yardımcı olur, körü körüne saplantı haline getirip sizi bu duruma düşürmez. Maksadım romantizmden ziyade iyi günde kötü günde destek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
egosunu tatmin ediyor
Saf sevgiyle seviyordu beni nasıl değişti böyle hayatında birisi olduğunu nasıl anlayabiliriz ki..
Sevse niye kostursun?
Son zamanlarda bunu yapıyor ya bıktırdım mı sıkıldı mı benden açıklama da yapmıyor içim içimi yiyor yazayımm mı
Yazma sakın. Tkple beni
Yazarsam cevap vermez mi nolur söyleyin
Gtü kalkar yazma. Cevap da vermez yavrum
Bana yazmasını nasıl sağlayabilirim sessiz kalarak mı :(
Evet
Gönlüm susmuyor
Gel bana bebeğim. Ben doldururum içindeki boşluğu ⚘
Ya acımı hafife almayın
Hafife almıyorum. Ciddiye alıyorum. Gel takplesenere
Seven erkek peşinden koşturmaz koşar
Seviyordur ya da kafaya takmıştır.
Nasıl yani?
Sevseydi koşturmazdı bence
Bu çok üzdü ama kaçan kovalanır taktiği mi yapıyo
Evet siz sevgili oldunuz mu
, evet dört buçuk ay oldu
Aranızda biseyler oldumu hiç
Cinsellik olmadı elbette fakat bir anda soğuk yapması daha fazla üzerine düşmeye itiyor beni çıkmaza girdim
Cinsellik olsaydı soğuk yapmazdı
Dolce&Gabbana'm, Cavalli'm, Ungaro'm var :))
Cevap bu diğil ama
Ayıramaaaaaaaaaaaz bizi hiç kimseeeeeeee
Ne içtiyseniZ istiyorum
Valla bi soda 2 paket de sigaram var be :D
Ben beer almaya ineceğim şimdi öyle böyle efkarlanmadım
Kimsenin peşinden koşma. Değmez. Gönül rahatlığıyla shot at istersen.
Siz diyorsunuz ki o kalbi söküp at içindeki ile birlikte neşter ile açık kalp ameliyatı gibi bir şey tekila ya da param yok güzelinden tuborg gold alayım :(
O zaman papatya çayı iç. Biraz dingin kal. Ciddiyim. Hatayı hatayla kapatma. Moralin bozulmasın diye makara yapıyodum.
Yangına körükle gitme diyorsunuz benim moralim içime ata ata kalmadı yani bir insan neden kaçar soğuduysa söylesin ikilemde bırakmasın komedi dizisi izlerken ağlıyorum ya
Kimsenin günahını almak istemem ama insanların ekmeğine yağ sürmemen tavsiyemdir.
O ne demek ama açar mısınız zaten çok kötüyüm 😔
Yani seven erkek neden peşinden koştursun ki? Sizinle ilgilenmekten ziyade gündelik hayatınızda size yardımcı olur, körü körüne saplantı haline getirip sizi bu duruma düşürmez. Maksadım romantizmden ziyade iyi günde kötü günde destek.
Birisi var çıkarımını yapabiliriz buradan öyleyse bir de ekmeğine yağ sürmeyin dediniz
Ben size yardımcı olmak istemiştim. İyi akşamlar.
Yine de sağolun
Siz de sağ olun. Umarım atlatırsınız bu zor günleri.
aşıktır ya bunları ogrenmen lazım kosuyormusun sen
Evet
Değişkendir, bilmiyorum.
Hayır
duruma göre değişir ama genelde hayır
Hayır
Belli olmaz
Koştur dığı kişiye bağlı
ne bilelim..
Neden