Bence öyle yani egolu erkek hiç sevmem kadını köle gibi görüyorlar
adam dediğin karısına prensesiymiş gibi davranır
Bence öyle yani egolu erkek hiç sevmem kadını köle gibi görüyorlar
adam dediğin karısına prensesiymiş gibi davranır
Aşağıda @LordVoldemord bunu detayı eksik şekilde belirtmiş ve bunu detaylandirayim.
Erkeklerin büyük bir çoğunluğu ile sağlıklı ilişki kurabilmek için fiziksel etkilesim, fiziksel çekicilik, o kişiyle olan karakteristik uyum, özgüven/mutevazilik ve ideolojik uyum sorunuzun cevabıdır...
Bu faktörler arasında güzellik/çekim kişiye özgü başlatıcı faktörken; fiziksel etkilesim ve ideolojik/karakteristik uyum ise devam ettirici ve ilerletici faktörlerdir. Özgüven/mutevaziliğin yeri ise diğer faktörlerin olumsuz etkilenmesini engeller ve kişinin mesleki/bireysel/akademik yetenekleri ile bence sanılanın aksine dolaylı değil dogrudan bağlantılıdır.
Ancak @LordVoldemord yaklaşımı daha fazla maskulist tarafa yakın, ben bireysel olarak bireyleri ele alan hümanizm perspektifini daha doğru buluyorum
Yani bilmiyorum şahsen bana fark etmiyor ben sevgilimden razıyım ben hiç bir konuda 1 buçuk yıldır uyarmadım herşeyi kendi yaptı sevgisi hep aynı benimle ilişkisi başladı bütün kızları çıkardı her yere tarihler atıldı ailesiyle tanıştırdı ne istersem ailemden daha çok aile gibi hemen başarmanın peşinde bazen gelir ev işlerime yardım eder ben demeden kalkar mutfağımı temizler ocağımı köpükler aman yinede nazar değmesin 🧿sevgilime hanımcı, ultra hanımcı diyenler var ama ben razıyım valla🤍🧿
Cevap
10Cevap
Aynen öyle. Kadın da erkeğinin Hem gönlünü hem gözünü doyurur
Hanimci değilim ama evlenirsem mutfağa sokmam ben yaparım yemekleri temizliği de ortak yaparız kimse benim usagim hizmetcim değil
Değer vermeli ama ağırlığını da koymalı. Erkek olduğunu da hissettirmeli bi yerde
Prenses her gün ver8rsw prenses plur
Sırf cinsellik isteyen adamdan prens olmaz üzgünüm
Kadinlar ne icin var ki
Sırf cinsellik isteyen kadınlarda var ben kendi açımdan yorumluyorum
O kadinlari yirim
Hanimciyim işine gelen alır
prenses gibi davranırsan kız senden soğur
Köle erkekle evlenebilirsiniz
Erkeğin yakışıklı olanı makbuldür
Erkeğin anneci olanı makbuldür
Eh tamam o da annesiyle yaşasın hayatını ne diyelim herkesin kendi tercihi
değildir