erkek olsam hanımcı olurdum ve erkeklerde zeka varsa hanımcı olurlar hanımcı olmak kötü bir şey değil bir kere mutluluğa açılan kapının bizzat anahtarıdır isteyen diretebilir uygulamaya bilir o da onları kayıpları olur ancak 😀
Ayarı doğru yapmak lazım. Fikirsiz, omurgasız biri olmak ayrı ki bunun anlamı bir insanın resmen köpeği olmak demek, eşine saygı göstermek ve kırmaktan kaçınıp çok inatlaşmamak ayrı. Ama yine de hanımcılıkta abartı geliyor bana. Kadına hayır denmez, dediğinin üstüne laf söylenmezmiş gibi bir algı var. Neden? İnsan değil miyiz bizde? Fikirlerimiz reddedilebilir, her zaman haklı olmayabiliriz. Galiba ben inatlaşmayı daha çok seviyorum, benim literatürümde hanımcı olmak gereksiz bir detay.
Tabii hanımcı olan adam kazanıyor lakin kişiliği ve duruşu da olmalı bir erkeğin, kadının her dediğine de evet dememeli, kimse kimsenin her istediğine evet dememeli, herkesin bir duruşu, vizyonu olmalı.
Evet erkek adam dediğin hanımcı olur.. eşine yardım eder onu yormaz üzmez yanında olur her zaman.. her dediğini yapar.. eşini de prensesler gibi yaşatır..