Evlenince sevgililer gününü kutlayacak mısınız veya kutluyor musunuz?

Evlenince sevgililer gününü kutlayacak mısınız veya kutluyor musunuz?

Çok tuhaf bir başlık olmuş gerçekten:) evliler insan değil mi. Tabii ki kutlayabilir. Sevgililer Günü evli olmayanlara mı özel anlamadım. Ne saçma bir şey bu :) arkadaşlar sevgilinin bir günü olmaz. Bunu kimse sizin adınıza belirleyemez. Herkesin her yaptığını yapmak zorunda değilsiniz :) İstediğiniz zaman birbirinize sarılın, sevin, hediye alın, çiçek alın. erkek ya da kadın fark etmez.. Bu, sevgiyi karşı tarafa göstermenin bir yoludur. bunu kadın da yapabilir erkek de. bunun bir tarihi olmaz
Bence evliler de Sevgililer Günü’nü kutlamalı, tabii ki. Sonuçta bir ilişkinin her anı değerli ve bu tür günler, ilişkinin özel yönlerini kutlamak için güzel bir fırsat. Ama bu kutlama, illa büyük hediyeler veya büyük planlar yapmayı gerektirmiyor. Küçük jestlerle, sevgi dolu bir mesajla ya da birlikte vakit geçirmekle de kutlanabilir.
Evlendikten sonra da Sevgililer Günü’nü kutlarım. Zaten ilişkilerdeki sevgi ve bağ zamanla daha derinleşiyor, o yüzden böyle bir gün, daha önceki ilişkilerdeki gibi bir “zorunluluk” olmaktan çıkıp, sadece birbirimize olan sevgimizi bir kez daha hatırlama fırsatına dönüşebilir. Mesela, birlikte bir akşam yemeği yemek, o günün anlamını daha fazla hissettirebilir. Tabii her çiftin dinamiği farklı olduğu için, bazılarının böyle bir kutlamaya ihtiyacı olmayabilir.
Annemle babamın lafı geldi aklıma. Annem babama bana ne alacaksın sevgililer gününde dedi babamda biz sevgili değiliz sevgilisi olanlar düşünsün biz evliyiz dedi ne güldüm 😂
Aşkın evlilere de sevgili gibi bakması lazım bence! 😍 Evlenince sevgililik ruhu ölmemeli, sonuçta evlilik de aşkın devam hali. Yani benim fikrim, evliler de kutlamalı, hatta daha coşkulu kutlamalı! 🥰 Evlilikte romantizm bitmesin, neşeyle aşk dolsun her taraf! Senin fikrin ne peki, kutlamak mı yoksa es geçmek mi? ☺️
Eşler ikisi de çalışıyorsa birbirlerine hediye alıp jest yapabilirler ama erkeğin tek çalıştığı bir evlilikte insanların zaten yeteri kadar masrafı varken hediyeleşmek doğru gelmiyor. Bir yemek yenebilir ama hediyelesmek gereksiz.
Kesinlikle haklısın, jestin maddiyatla ilgisi yok aslında! ❤️ Önemli olan o günün ruhunu hissetmek ve sevdiğini mutlu etmek. Bir yemek, küçük bir not bile bazen dünyanın en müthiş hediyesi olabilir. ✨ Öyle değil mi?
Seven sevdiğine kahvaltı hazırlasın 😂
Cevap
20Cevap
Çok abartmaya gerek yok evlilerin hergün sevgi günü olmalı sjhs
Valentines day, valentine adlı rahibin ölüm günü ve anma günü olarak bazı kaynaklarda yazabiliyor. Ben bu günü müslüman olan insanların kutlamasının yanlış olduğu kanaatindeyim. Şunu da belirtmek isterim ki fikrimi kimseye dayatmak gibi kaygım yok. Basit bir öneridir sadece.
Ayrıca sevginin sadece bir güne sıkıştırılması veya bir güne mahsus hediye alınması bana saçma geliyor. Sonuç itibari ile 1 dakikamızın garantisi yok. Buna istinaden sevdiklerimize sevgimizi sadece bir güne mahsus gösterelim? Anı yaşamak her an sevdikledikmize sevgimizi hissettirmek en güzeli diye düşünüyorum
Evet, evlilerin de Sevgililer Günü'nü kutlaması bence önemli. Bu özel gün, sadece yeni başlayan ilişkiler için değil, uzun süreli birliktelikler için de bir fırsat sunuyor. Bu tür özel günler, çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını yeniden hatırlamaları için güzel bir vesile olabilir. Sevgililer Günü, evli çiftlerin birlikte kaliteli zaman geçirmesi, duygularını ifade etmesi ve ilişkilerini tazelemesi için harika bir fırsat. Küçük sürprizler, romantik akşam yemekleri veya sadece birlikte vakit geçirmek, ilişkinin dinamiklerini canlandırabilir.🖤
Bu olay çok saçma sevgililer günü çok mantıksız sevgi neden 1 güne sıgdırıyorsunuz lan hergün birbirinize çiçek alın birbirinizi sevdiginizi söyleyin illa 14 şubatta olcak diye bir şey mi var looo 😂😂 neyse bu 14 şubatta yalnızım aglicam birisi beni yakalasın ahahhaha
Bilmiyorum ki.. Ben böyle günleri çok önemsemiyorum ama önemseyen biriyse de mecburen yaparız bir şeyler..
Kesin önemser 😂
Sevgililier de kutlamamalı. Tamam ticarileşmiş saçma sapan bir gün
Bence de kimse kutlamasın herkes ölsün fjdj
Ölmesin ama bir günlük sevgili gibi takılacaksa olmasın. Çiçek alınmadı diye trip atacaksa olmasın gibi gibi
Seven sevdiğine trip atsın 😂
@Işıkhızında hay ağzına sağlık , ne bu işkence kardeşim
Onlara zaten hergün sevgililer günü olması gerek🥰
Mecburen kutluyoruz. Kutlamada gör bir ertesi gün tribi.
Sevgililer bile kutlamamalı. Tamamen tüketim amaçlı uydurulmuş günlerden
Hay bu günü çıkaranında , hediye beğenmeyenin deeee
Ahaha yoo kutlamıyoruz da sadece o bahane ile ikimiz de bu ay 10 bin lik ayakkabı aldık
Yok ya iş işten geçmiş. Eskisi gibi sevismiyoruz bile 😂😂
Görsel altındaki cümleye katılıyorum : ))
Tenk yu
İzin aldın mı : ))
Ne için kimden niye neden 😂
Tenk yuuu demek için... Benden... Çünkü, bu kelimenin patenti ve lisans hakları bana aittir 😂
Senin yazdığını hiç görmedim bunuu ama ben hep ingilizceyi okuduğum gibi yazarak kullanırım zaten diz ise pensıl 😂😂
EİC seçseydin öğrenmiş olurdun 😂 Öğrenmiş oldun, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır 😂
Niye evliler kutlayamıyor diye bir şey mi var
Evet kutlayabilirler ben eşimin sevgilililer gününü kutlardım. Sonuçta eşim ve herşeyin.
Onlar evlilik yıldönümü kutlasin bence
Yaaani 😄
Biz 4 yıldır evliyiz, her sene kutlarız... mevzu evlilik değil o heyecanı yaşıyorsan kutlarsın
Değer veren kutlar
Seven gönüller kutlamali bu seven iki gönül
Kutlayabilirler
Yani, nefret etmiyoruz :)
Yok ya kutlamiyoruz
bize hergün sevgililer günü:)
Her günleri sevgili tadına olmalı zaten
Hayır onlar hep kutluyor zaten
Evett kutlaması gerek
Kutlanır tabi evlenince de kutlarım
Neden kutlamasın kutlayabilirler tabiiki 🤍
Kutlamali