Romantizmden anlamayan bir eşle evde evlilik yıldönümü nasıl kutlanır?

Arkadaşlar eşim komiser, sert tabiatlı bir adam. Bekarkenki kaçamakları dışında doğru düzgün duygusal ilişkisi olmamış. Ben okuduğum kitaplardan mıdır yoksa doğuştan gelen bir duygusallıktan mı bilemiyorum ama ondan önce tecrübem olmamasına rağmen sürprizler yapan ve evliliğin heyecanını diri tutan romantik bir kadınım. Eşim benim hatrım için elinden geldikçe deniyor çiçek alıyor hediye alıyor iltifat etmeye çalışıyor falan ben de mükemmellik beklemedigim için sorun olmuyor aramızda. 3 yıllık evliyiz 4 yıl olacak her yıl evlilik yıldönümümüzde dışarı çıkardık ilk kez evde olacağız yemek zaten olacak ama bunlar dışında klişeden uzak bir şeyler de istiyorum eşimin ayak uydurabileceği, sıkılmadan eşlik edebileceği bir şeyler. Ne gibi fikirleriniz var?
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam çıtlattım cumartesi evlilik yıldönümümüz diye uzaylı görmüş gibi baktı bana bir de gülüyor hafızanı daha farklı alanlarda kullan harcanıyorsun diyor 😅 artık kesin olarak bildiğine göre unuttum deme şansı yok biliyor huyumu, evet alayım önerileri
Romantizmden anlamayan bir eşle evde evlilik yıldönümü nasıl kutlanır?