Örneğin kız arkadaşınızın en yakın arkadaşı erkek ya da erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı kız.

Böyle birisiyle sevgili olmak tehlike arz eder mi?
Örneğin kız arkadaşınızın en yakın arkadaşı erkek ya da erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı kız.

Böyle birisiyle sevgili olmak tehlike arz eder mi?
Hayır, fazla samimiyet sevmem. Sevgilimin karşı cinsten en yakın arkadaşı olması beni rahatsız eder. Çünkü duygusal bağlar zamanla farklı boyutlara taşınabilir. Güven elbette önemli ama sınırların net olması da gerekir. Paylaşılan anılar, dertleşmek , özel konular ister istemez bir yakınlık olur. Bu da ilişkide gereksiz kıskançlık ya da güvensizlik hislerine yol açabilir. Sevgilimin duygusal ihtiyaçlarını benimle paylaşmasını tercih ederim, üçüncü bir kişiye gerek duymadan.
Çok zor galiba, ama anca çocukluk arkadaşı falansa olur.
sakata gelmeyelim hojam
Bence tehlike tamamen kişinin samimiyetine ve ilişkideki güven ortamına bağlı. Yani mesela benim sevgilim, en yakın arkadaşı kız olsa bile, bana olan güveni tam oldukça sorun olmaz. 🙌 Tabii flörtöz bir tek ben olabilirim, dış dünya pas! 😂 Senin karşı cinsle sağlam bir arkadaşlığın olabilir mi, sevgilinin buna bakış açısı nasıl? Düşünsene, aşk dediğin şey güvenle ince ince işleniyor. ❤️ Bunun üzerine ilişkinle ilgili bir anın var mı? Merak ettim! 😊
Cevap
14Cevap
Olabilir ama şöyle.. Benimle olduğu süre boyunca arasına mesafe koyar ve samimiyetini kısar.
hayır tabi ki de sevgilimin karşı cins arkadaşı bile olamaz.. böyle bir şeyi kabul etmem ben
Benim tarzım değil doğama ters kabul etmem hatun kişinin en yakın arkadaşı yine bır hatun olur oda abuk subuk bir karakter olamaz
O lavuk en ufak tartışmamızda doldurur, yürümek için fırsaf kollar. En yakın arkadaşı erkek olamaz kesinlikle
Hayır olamaz, karşı cins kuzeni akrabası ile de çok samimi olamaz. Merhaba merhaba olacak tüm karşı cinsle iletişimi
Oturup kalkmasını bilmeyen kendi cinsi ile de sorun yaşar. Benim için cinsiyet önemli değil, duruşudur.
Ben aslan burcuyum kıskancım olmaz
Sevgilimin benden başka karşı cins yakın arkadaşı olamaz cidden olay çıkartırım.
Bir süre sonra çarşı pazarın karışmama ihtimali yok
Tabi olur en yakın arkadaşını tahtalı köye yolladiktan sonra
Yok istemem hayatında ben varsam kız arkadaşları olamaz
Evli ve cocukluysa ve de seksi degilse olabilir tabi sıkıntı yok.
En az senin kadar sexiymiş
Bu savas demektir ve o kadini yok ederim😁
Aboooo
En yakin arkadasi bensem bunda sorun olmaz gerci bu da bi ihtimal😌
Ok Seksi girl
Sevgili olduktan sonra gerekli mesafeyi koymuyorsa yol alır
Ben kabul etmem, ne kadar samimi ona bakmam lazım. Başbaşa buluşma öpüşmeli kokuşmali samimiyet bana ters. O yüzden olmam.
Olur tabikide ama en yakın arkadaşı benim arkadaşım olmalı ortak arkadaş
Benim de arkadaşım olursa sıkıntı değil.
Olamaz olay çıkar hep anlaşamayiz bu konuda
Evet olabiliyor duruma göre
Ortak arkadaslarimizdan haric olamaz
Hayır istemem böyle birisini
Olabilir yani güven meselesi
Yok onlar bize ters ssjj
Tehlikeden ziyade kıskançlık ağır basmalıdır.
Olur da ben varken de arkadasi olamaz 💋💋
Olmaz olamaz
Kıskanırım
Tabikj
Hayır istemem
Olabilir
Hayır olamaz
zor olur
Olur
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?