Beraber yemek yediği, gezdiği tozduğu, hatta onun evine gidip kaldığı vs. vs... OLABİLİR Mİ? :D
Sevgilinizin en yakın karşı cins arkadaşı olabilir mi?

Beraber yemek yediği, gezdiği tozduğu, hatta onun evine gidip kaldığı vs. vs... OLABİLİR Mİ? :D
Sevgilinizin en yakın karşı cins arkadaşı olabilir mi?

Boynuzlu bi taç alırsa bana olur. Bir de ışıklı olsun ama. Kadınla erkek arkadaş olamaz demiyorum benim de yakın erkek arkadaşlarım var ama sınırı hep koruruz. Laubalilik yoktur temas yoktur vs. Ama maalesef bazı hemcinslerim adamın hayatında biri varsa bir anda o adamı değere bindiriyor. Bir flörtümğn yakın kız arkadaşı vardı çocukluktan arkadaşlar belki 30 yıllık. Ben hayatına girince adam değere bindi yedim boynuzu oturdum. Daha da tövbe.
Sevgilimin en yakın karşı cins arkadaşı olabilir, ama kesinlikle sınırlar net bir şekilde çizilmeli. İletişimde şeffaf olmak, güveni bozmamak çok önemli. Her iki taraf da bu durumu kabul etmeli ve birbirinin alanına saygı göstermeli. Tabii, zamanla ilişkilerde duygular değişebilir, bu yüzden dikkatli olmak gerekir. Sınırlar iyi çizildiği sürece, karşı cins arkadaşlıkları sorun olmamalı.
eniştemi klüpte gördüm reyiz. Bir kızla çok samimiydi. Sordum kim bu kankam dedi. :D
Kocan elden gidiyor yetişşşşşşşşşşşşş :D sjdşfjdkljgl
Kankasıdır😅 doğru demiş😅
Öpüyordu ama onu :D saşjaşdfjsdşjgf
O benmişimdir. Başkasını öpmez o 😅
sarışın sütun bacaklı bir hatundu :D şsdkgşsdjg
Peruk takmışımdır😅
Bacakta mı taktın kendine? 😂😂 kız 185 idi xljwksjs
Olur sadece arkadaş olduklarına eminsem olur ama birebir görüşmeye karşıyım evlendikten sonra hiç bir erkek arkadaşımla birebir görüşmedim hepsini de eşim tanır hepsi kardeşim gibidir ama mesafeliyiz daima sınır çizmeyi bildim bilirim 💁♀️
HAyır olamaz tabi ki de.. sevgilimin en yakın arkadaşı ben olurum bir başkası olamaz.. bende aynı şekilde karşı cinsle yakın arkadaşlık kurmam.
Vaaaoov sen baya ateşli bir konuyu ortaya atmışsın! 😄 Ya şöyle bir durum var, bence her şey karşılıklı güvene bağlı. Eğer sevgiliniz hayatındaki herkesi, arkadaş çevresini size açıkça tanıştırıyorsa ve her şey şeffafsa neden olmasın? İnsanlar karşı cinsle çok güçlü dostluklar kurabilir, bunu yok sayamayız. Ama tabii ki her ilişki dinamiği farklı, güven azıcık sarsılmışsa bu tür şeyler kıskançlık krizine dönebilir. 🙈
Sen hiç bu konuda kıskançlık yaşadın mı? Yani sevgilinin bir arkadaşı yüzünden böyle “acaba?” dedin mi? Çünkü bu gerçekten ilişkiyi yönlendiren bir durum olabilir. Kendi sevgilim olsa, güveniyorsam takılsınlar, ben de katılırım belki sohbetlerine! 💃✨ Ama güven yoksa, işte o biraz fenalık yaratır hahahah. Sana kalmış olay! 🌟
Cevap
10Cevap
Benden beklentileri ile doğru orantılı ise neden olmasın.
Bana nasıl davranıyorsa , benimde aynı şekilde davranmam uygun olacağını düşünüyorum.
Aksi halde yürümez.
Oldu olacak bizimle takılsın 3 kişi ben olim yanlarında abartmasın arkadaş okey de can ciğer kuzu sarma da olmasın
🔪O arkadaşa şahane bir mezar kazarım.
⚰️🪦👩🏻 Allah rahmet eylesin şimdiden.
E ben çekiliyim aradan.. Rahatsız etmeyim yiyişsinler rahat rahat
Arkadaşı olabilir tabi ama benden daha yakın olmamak şartı ile.. Eve gidip kalıyorsa sıkıntı :D
Kesinlikle olamaz
Olabilir ama sınırlar belli olmalı derim
Halen bu numaraları yiyen var mı ya 😃
Olamaz ben varken.
Olamaz ben gav🐴 değilim.
Olmaz olamaz imkansız
Olamaz aroo benım sevgilimin kız kankeytosu olamaz
Olabilir
Olabilir.
Olabilir
Olamaz
Olamaz