Beyler sizce erkek arkadaşımın yaptığı bahanemi ne düşünüyorsunuz ?

Erkek arkadaşım Alevi ben değilim biliyordu en başından beri benim için sorun değildi onunda takılmadığını düşünüyordum gayet ciddi evlilik düşünüyoruz bu arada ilerleyişimiz o yöndeydi bir şey duydum ona sordum dedim aleviler başka mezhepten kız almıyormuş doğrumu diye dedi genelde karışık artık ama Alevilere kız vermezler falan dedi senin ailen takılıyormu buna dedim Alevi olsun isterler ama karşı çıkıcaklarını düşünmüyorum dedi o zaman neden bunu başta belirtmedin ona göre ilerlerdik dedim hiç düşünmedim dedi senin ailen aleviye kız verirmi dedi ailem karşı olıcağını bilsem neden konuşayım dedim orası öyle tabi ama gönülden isteyerek olmaz dedi sen dedim git ailenle konuş otur isticeklermi istemiyorlarsa boşuna devam etmeyelim diye tamam dedi dün oldu bu olay konuşucam bugün dedi sabah hala haber vermedi yazmadı ama İnstg gitmiş resim atıyor amaç ne sizce bu davranış ne neden baştan evlilik hayali koruyorsun o halde hayır bu saat oldu daha yazmadı haber beklediğimi biliyor üstelik saat akşamın kaçı oldu

Beyler sizce erkek arkadaşımın yaptığı bahanemi ne düşünüyorsunuz ?