AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
214Cevap
Öyle çift görsem erkeğe kart horoz kadına da paragöz derdim. Çünkü deden yaşında herifle ne işin olur başka türlü.
Yoo seviyorum ki para değil her şey
Olmaz, napmissa artik 2 cocuga ragmen bosanmis karisi
Seni de başkasıyla aldatsin hem ailene bakacak yüzün olmaz hem de kendini affetmezsin sakın bulaşma
Kızım sen çıldırdım mı ne işin var muhtemelen duygusal boşluktasın böyle hatalar yapma
Duygusal boşlukta değilim
Yaş farkı çok fazla ilk 1 yıl belki mutlu olursun sonrası hayal kırıklığı ve hüsran
Evet yaş farkı çok
hayır erkek olanı için de hayır kadın olan içine de hayır
ilk evliliğinse evlenemezsin. çünkü kocan erken ölecek.
çocuklar kaç yaşında?
Para için mi diyeceğim de para için zaten evlenilmez ama onun için bile yapılmaz bu saçmalama yazık edersin kendine
Çoktan ettim kendime yazıl
Yazık ettim dediğin ne evlenme zorunda mısın
Evliyim demek istedim
Soru ne alaka fikirleri mi merak ettin
Mutlu musun bari
Evlenilmez yaş farkı çok çocuklar seni kabul edemez
Boşanmış biri olabilir önemli değil fakat çocuk ve yaş farkı benim için uygun olmazdı
Gençsin onun yaşı var kafa olarak ileri de anlaşmaya bilirsiniz
2 çocuğu varmış zaten niye evlatlık edinmek istiyormuş ki
Gayet mantıklı Hemen nikah masasına otur bitir bu işi
Onunla evleneceğine benimle evlen hem yaşımız uygun
Yaşça küçüksün kabul ediyor musun kızı
@Kalplivceld evet kabul ederim görmek lazım
En doğrusunu yapıyorsun erkek küçük olmalı
@Kalplivceld bencede
bence gidip evlen sonra bize ne olduğunu açıklarsın
Para için ya da gelir kapsii olması için evlendigin belli tercih senin
O kadar mı sevgisiz ve ilgisiz kaldın ya..
Kimin kimsen yoksa belki evlenirsin de, yok yok yine evlenilmez.
Bir psikolog ile görüşsen iyi olur.
Ailem var çok şükür 🙏
Kimsesiz değilim
Soruda hangisine takılayım bilemedim, yaşa mı evlenip boşanmasına mı 2 çocuk olmasına mı, her yönden olumsuz, kendini mahvedersin..
Neden?
Arkadaşım?
57 yasinda bir adamla evlenip ne yapmayı düşünüyorsun mesela bu yaşta bir adam sana paradan başka ne verebilir?
evlen bize ne kimse 30 yaşına merdiven dayamış birinin eylemlerini umursamaz
Adam 57 mi? Yaş farkı çok. Senin yaşındadır çocukları. Neyse çocuklarından birisi ile s... ker seni.
adam cocuklarıyla yasamak isterse sana sorun cıkarır butun gununu cocuklarla gecirmek zorunda kalırsın ve karısı basına bela olur bence evlenilmez
Çocukları anneleri ile kalıyor ve zaten şehir dışında üni oluyor lar adam zamanında alkolıktı bırakalı 3 ay oldu alkolü
adamla hicbir aktivite yapamazsın bence yani konsere gidelim desen yok der dans edelim desen yoruldum der dısarı cıkıp gezelim desen isim var der bunun yerine daha genc adamlarla (30+) evlensen daha mutlu olursunuz
Evet kahve içmeye bile zor gidiyor benimle
bence yol yakınken geri donseniz daha iyi evlendiysen kız tavsiyesi bosanmani tavsiye ederim
Evliyiz ve bunda 3 ay önce falan çok alkol alıyordu en sonra karaciğerde 3 . Derece yağlanma çıktı Burak’tı ama tekrardan içer gibi ve alkol aldığında çok kavgalı istek hakaret küfür ben üzerine gidersem şiddet uygulamıştı ve kaç kere beni aldattı tinder indirip evden kadınlarla görüşmek için çıktı gecenin 3 lerinde bunları yaptığında çok sarhoştu zaten hep alkolün arkasına saklanıyordu alkollü iken yaptım derdi
kızım kafan iyi mi neden evlendin bu adamla anlattıgına gore serefsizin teki seni üzecek bu benden soylemesi
Üzüyorda zaten ne küfürler etti şiddet falan aldattı beni
sen seviyor musun hala onu
Evet 😔
tüh be güzel kızım bırak su adamın pesini kendini onemse biraz ne olur
Ve ben ailemin evinden kaçarak evlendim
kafan güzel mi balım
Yoo iyiyim
Bunu bir arkadaşım sana gelse sorsa ne derdin
Aptal mısın saçmala 57 yaş yaş ned demek midesiz misin sen derdim buruşuk yaşlı adamda ne buldun diye sorardım
O ne cevap verirdi
Orasını bilmiyorum
Başka koca mi bulamdin da 50 yaşındaki adama mi kaldın be
50 değil 57😀
Yuh artık 😅
Öyle 😀
Normal mi sence
Değil
Evli misn şu an cidden
Evet 2 sene olacak
şu an şaşkınım valla
Biliyorum çok absürt bir durum
Yok çok Genç bence 10 sene sonra bi hiçbir işlevi olmaz onun😃😃😃
Çünkü yanlış bişey de ondan
Ben sana dedim 😄🤣🤣
İyi olmuş 🤣🤣
bu adam bekar olsa bile aradaki yaş farkından dolayı evlenilmez
Nasıl yani kanka
adam hiç evlenmemiş bile olsa aradaki yaş farkından dolayı olmaz yani
niye
niye mi benim babamla bile aramda 27 yaş var sizin aranızda 30 yaş var. ablacım sen ne yaşıyorsun ya
Biliyorum ama seviyorum
bız burada hatunsuzluktan kırılyıoruz evlenelim diye. bizim havuzdaki bir kız 57y asında dul ve cocuklu erkekle evlenmeyi dsuunyor. ahh ahh
Huyu iyise anlaşabiliyorsan parası çoksa evlen ev aldırt kendi üzerine
Aşkım kendi evi bile yok bana mı ev alacak 😂😂
Alacak olsa çocuklarına araba alır araba isteyıp duruyor ogulları
Sana bir karı dokunmıcaksa evlenme😂
Bana sadece emekli maaşı kalır ne zaman ölür oda bilinmez yaşlı bakmakta istemem ev arabasında illaki çocukların da hakkı olur
Çok bir şey kalmıyormuş sağlıklıysa nerden baksan 15 yılı var hiç o yola girme daha iyisini bulursun
Yani mantıklı olalım adam 57 yaşında sence seninle sevdiği için evlenir mi karısını bırakıp gencecik kızla evlenecek sözde biraz düşünün çocuk bile anlardı ne olduğunu ülke harbiden nerden nereye gelmiş
Deden yaşında adam parası varsa olur belki 😂
Hangi erkek kendi yaşında bir kadınla evlenmek ister ki
Ne alaka nazlı
@Aşkadamj006 hep bir iki yaş sorun oldu. Bunlarda 30 yaş sorun değil. Türkiye de bu var.
Evet doğru
Miden kaldıracaksa evlen.
Yoksa adın da Bihter mi?
Doğru ise boşanma değil, ama yaş farkı sıkıntı olacaktır.
57 yaşında adamla sadece para için evlenirsiniz. sakın bana yok falan deme. o yaştaki adamdan ne beklentin var?
Kuzummm o biraz fazla anan babandan buyuk :(
Neden boşandığı önemli kanka bide iki çocuğu varken ve seninde eğer hiç evlenmediysen çevrende duyacağın maruz kalacağın sözlere hazır olup olmadığın çok önemli
27 yaşında bir kadınla 57 yaşındaki bir yaşlı arada çok fark var illa kendi yaşına uygun birini bulursun kendini neden bir dede figürüne bakmaya mecbur bırakasın
Lütfen troll soru olsun, böyle şeyleri cidden düşündüğünüze inanmak istemiyorum
Evlenilir erkek olurda kadın 30 dan sonra yaramaz at çöpe gitsin
57 yasindaki adamdan afedersin her yeri sarkmış adamdan ne buluyorsun
Şakamisin basina belami ariyorsun pes Allah Akil fikir versin bazi kizlara
E ne oldu anlatsana
Bu işler çok zor. Çocuklar istemez her iki tarafın çok güzel planlı konuşması lazım ve aileleriyle de konuyu paylaşmaları gerek.. Kimse üzülmesin derim
Ya o adamla anca yürüyüşe falan çıkılır yapabileceğin MAX aktivite bu
Adamın mirası var mı bilmem ama onun çocukları çiğ çiğ yer seni...
27 yaşındasın ne işin var o yaşta biri ile. En fazla 40 olmalı senin yaşındaki biri için. Ha tamamen duygusal (maddiyata bağlı ise) ki öyle olduğunu tahmin ediyorum. Onu bilemem.
57 yaşında bir adamın senin yaşında çocuğu vardır. Anlaşmanız imkansız benden demesi. Para için yapiyosun diyelim inan para için bile bu riske girmeye değmez. Davul bile dengi dengine
Ne kadar sevsemde ben evlenmezdim.
Akla sağlığa zarar o yaştaki adam artık bana bir şey vaad edemez..
Maddi durumu ıyıyse
Ben olsam yaşı yaşıma uygun gezmek istediğimde benimle eğlenen doyasıya dışarda vakit geçireceğim birini tercih ederdim, maddi durumu kötü olmadıkça o kadar yüksek gelirli beni etkisi altına alamaz ama yaş sınırım var..
Ne kadar yaş sınırın var
35/40 kadar var 45 olmaz mesela
Kaç yaşındasın
24e doğru gidiyorum eşim 30 yaşında
Evli misin?
Evet
Allah mutlu mesut etsin inşallah 🙏
Amin inşallah teşekkür ediyorum, sen genede kalbinin sesini dinle eğer o adamın yanında kalbin çarpıyor hızlı atıyor ve seni heyecanlandırıyorsa senin için doğru kişidir...
Acun ılıcalı olsa hepsi seni kıskanırdı demekki neymiş her şey para 😂
Görüş yapanların hepsi seni kıskanırdı
28 yaşında sevgilimle bile yaş farkımız vardı diye düşünüyordum. 30 yaş çok fazla cidden
Çok var zaten 13 yaş fark var
@ŞuTigin1 evet çok var ama 30 yaş farkı kadar abes ve sıkıntılı değil
İkisi de sıkıntı
@ŞuTigin1 ayrıliyim mi hemen
Burdaki sorun sence 2 çocuk mu adamın senden 30 yaş büyük olması mı ya
Aslında adamın benden 30 yaş büyük olması
Çok fark var. Sevgi yoksa hiç gerek yok. Maddi durumu iyi diye olmamalı. Seviyorsa da kişi enine boyuna düşünmeli. Uygun değil kendi görüşüm.
Kendine yazık mi değil bende aynı yastayım senle ama ben o yaşta bı kadınla evlenmezdim gençliğine yazık bence
Evlenme bacım gencecik yaşında 2 tane çocuğun olucak her şeyleriyle ilgileniceksin hem de senin değiller
Artık ney gördüysen 😅onda bilmiyorum ama zor bir durumda mısın aile falan yönünden harbi bi sağlık kuruluşuna mı görünsen
Tatlim aşkın yaşı yok seni anlıyorum ama sorun olabilir
Ne gibi sorunlar olur
adamla neden evlenmek istiyorsun veya neden istemiyorsun? Adam senle niye evlenmek istiyor veya istemiyor? Ayrıntılı açıklarsan bir cevap buluruz
senin tercihin ve kararın ama muhtemelen adamın cocuklarından bırının yası sana yakındır dıye dusunuyorum
Adam 30 lu yaşlarında olsa ok çocuğu olmasa bile sorun 57 yaşında olması asıl sanki çocuğu olsa nolur senden büyüklerdir 🤡
Saçmalama aklını başına al hemen gencecik kızsın yapma böyle bir şey hadi o 35 olsaydı ama oda değil yapma
Evlenecek başka birini bulamadın mı 57 yaşında birini bulmuşsun
Sen söylemeden ben söyleyeyim adamın çok parası var
Evlenilir de nden daha fazla seçenek varken onunla evlenilir buda bir soru?
Kanka ben 27yim babam 58 neden fazla deniyor anıyor musun
Evet anlıyorum babam yaşında adam
Bak ilk başta çok heyecen verici geliyordur ama bir süre sonra senin güldüğün esprilere gülmeyen mizah anlayişi yüksek olmayan ve sen trip attığında seni çekmeyen biri olduğunu fark edeceksin
Ve sen de bir yaşliya donüşeceksin
Evet öyle de oluyor bir söz söylüyorum arbesk yapma sevmem dıyor
Senin için ne önemli ona bak. Maddi gücü varsa evlen yarisi senindir tabi onun adinysa her şey.
Malı mülkü yok ki