1 yılİlk öncelikle şöyle yaş farkından önce şunu soyleyecegim sen hiç evlenmemişsen ve karşıdaki evlenip boşanmışsa ve üstüne üstlük iki çocuğu da varsa affedersin ama senin herhalde tahtan eksik şimdi bana diyeceksin adamı seviyorum falan filan yani o da değildir herhalde olmamalı da bence parası ver desen ne kadar zengin olabilir ki senin iki çocuğa ömür boyu mahkum olup üstüne üstlük 57 yaşındaki adam ile bak kesinlikle çocukları yermiyorum çünkü onların da tabii ki bir anneye ihtiyacı var onların hayatı da zor geçiyor aynı şekilde adamın da belki hayatı zor geçiyor olabilir ama bu kadar sert konuşmamın sebebi sensin seni düşünmem anladın mı sen şimdi bu adamla evleneceksin çocukları var onlara bakmak zorundasın ve çocukların nasıl olduğunu da bilmiyorsun evlenip boşanmış 57 yaşında ya 57 yaşında bu adam sen 27 yaşındasın aranızdaki yaş farkını beynimden Bile hesaplayamadım Yaş farkı çok düşünceler farklı tecrübeler çok farklı anladın mı aslında yaş konusuna bakma bir insanın yaşına bak insan tecrübesine bak bu adam evlenmiş boşanmış çocuğu var yani tecrübeye bakacaksın bu hayatta senden daha tecrübeli senin nasıl manipüle edeceğini biliyor Seni nasıl yönlendirceğini biliyor hem yaşı senden büyük hem tecrübesi fazla saçmalamayı bırak 27 yaşındasın
35 Yorumla
Soran1 yılCanım çok haklısın
Soran1 yılVe beni aldattı kaç kere esclerlr
- 1 yıl
@blackhourse Kardeşim adamın çocuklarının anneye ihtiyacı olsa da bu kızla ancak arkadaş modunda olurlar, bu adamın çocukları ile bu kız evlenebilir yaşta.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHem evlenmiş boşanmış hem çocuğu var hemde yaşlı. Ve büyük bir ihtimalle aile böyle bir duruma onay vermemiştr. Bütün olumsuzluklara karşı evlendiysen ya da evleneceksen orada bir menfaat vardır.
Mesala nedir o menfaat 😅 para para para
Mehmet Ali erbil, acun ılıcalı, ibrahim tatlises, Ali ağaoğlu. Bunlar hep zengin yaşlı ve sevgilileri eşleri hep küçük yaşta.
Büyük konuşmak hiç sevmem başıma gelir diye korkarım ama soruna kayıtsız kalamadım.
Bir kadın para için evli ya da sevgili farketmez adamin altına yatıyorsa ya da bir adam ben onlara dede diyorum torunu yaşındaki biriyle sevisiyorsa ben bu durumdan igrenirim. Para bile biryere kadar insanlar para için herseyi yapıyor ya bunu anlamıyorum.
Seviyorum vs deme sakın inanmıyorum sizin yaş dolasiyla hayat görüşleriniz farklı. Hayata bakışınız farklı para için gerçekten değmez. Şimdi beni anlamıyorsun belki ilerde anlarsın belki.
Para için değmez... para hersey ama bazen de hiçbirsey Allah akıl fikir versin...103 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDedeyle evlenmiş resmen. Ne sevgisi hersey para
Ama gel gör ki para da bir yere kadar insanı mutlu ediyor. Kendine yazık etmiş yarın öbürünün adama gıcık olacak nefesinden bile iğrenecek şimdi adamın parası ona iyi geliyor da anlamıyor. Zaman geçince anlayacak. Umarım o zaman geldiğinde teselli edecek birileri olur...
Gizli Üye(25-29)1 yılYa sen daha çok gençsin libidon zirvede olur o adam emin ol senin ihtiyaçlarını karşılayamaz bunu bi kadın olarak söylüyorum her şey cinsellik mi deme evlilikte her şey cinsellik öte taraftan adamın 2 de çocuğu var ya onu bunu geç senin hızına yetişmesi mimkün değil bir yaştan sonra sen bir şeyler yapmak isteyeceksin bir yerlere gitmek isteyeceksin o evde oturmak isteyecek. Sen çocuk sahibi olmak isteyeceksin adamın belki çocuğu bile olmaz. Allah bilir hiçbirimizin garantisi yok ama hasta olup yatağa düşerse en güzel yaşların hasta bi adama bakmakla geçecek çok pişman olursun ilerde iyi düşün
11 Yorumla- 1 yıl
Çok gerçekçi bir yorum
1 yılBoşanma aşamasında olan bir erkek olarak bu sürecin ve sonrasının ne kadar zor olacağını kestiremiyorum. Açıkçasıç hayatıma yeniden bir kadın girecekse, hem tereddüt hem de heyecan dolu bir serüven olarak değerlendirebilirim. Bu hayatıma girecek olan kadınla ilgili olarak şu demek aslında, hem aşk ve sevigiyi en dolu dolu yaşatmaya çalışacağım, hem de bir daha eski hayatımdaki gibi yanılacak mıyım endişesi olacaktır. Bu söylediklerim çerçevesinde, birlikte olmayı düşündüğünüz kişiyi değerlendirebilirisiniz. Mutluluklar dilerim.
01 Yorumla- 1 yıl
Niye boşanıyorsunuz abi
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bayağı film senaryosu gibi bir durum bu! 😅 Açıkçası her şey kişisel tercihlerine bağlı. Yaş farkı oldukça fazla, üstüne iki çocuk ve bir boşanma geçmişi var. Eğer onu gerçekten seviyorsan, aranızdaki bağ güçlüyse, neden olmasın? Ama ilişkinizin zorlukları olabileceğini de göz önünde bulundurmalısın. En önemlisi, senin ne istediğin ve bu ilişkide mutlu olup olmayacağın. ❤️ Peki, kalbinin sesine mi kulak veriyorsun, yoksa mantığının dediğini mi yapacaksın? Merak ettim şimdi. 😊
015 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef ama evlendim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılWow! Ne diyeyim, cesur bir adım atmışsın! 👏 Mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyorsun. ❤️ Umarım bu evlilikte seni mutlu eden, destekleyen bir sevgi bulursun. Olmazsa da bil ki hayat her zaman yeni bir başlangıç sunar! Sakın kendinden ödün verme, olur mu? 💪✨
Soran1 yılÇok yaşlı toplum içinde aşkım veya o benim eşim diyemiyorum ve arkadaşlarıma söyleyemedim
- 1 yıl
Şaka yapıyorsun neara evlendin soruyu soralım daha 3 gün olmuş.
Soran1 yılEvet evliyim zaten
- 1 yıl
Kız sen hem evlenilirmi diye soru soruyorsun bide bunla evlimiydin skssllsls şaka gibisin cidden babanla evlen daha iyi.. ne buluyorsunuz kendinizden büyük adamlarda baban yaşında ya. Benim babam daha 46 yaşında. Artık dadılık yaparsın o 2 çocuğa da. 2 tanede senden peydahlar tamaammm oldu bu iş bide ev hanımı yapar seni daha bu yaşında ahh ahhhhhhhh
- 1 yıl
Neden ayrıldın burdaki insanların cevapları fikrini degistirdiyse sen kendi düşüncelerinin pek Bi önemi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılYani neden beş yaş olsa okey on yaş olsa okey hadi 15 yaş olsa okey ama sen 27 adam 57 yani yaklaşık üç yıl sonra filan o adamın altını bezlemen gerekecek
73 Yorumla
Soran1 yılEvet 57
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir de aradaki otuz yaş farkı uçurumun da ötesinde...
60 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evlenilir ama bu yaş farkı çok.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet farkındayım
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılbir bitmediniz. yok evlenilmez
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılSacmalamaaaaaa dünyada 8 milyar insan kala kala antropozu gelmiş prostatı başlamış kılları pismaniyeye dönmüş nerdeyse totosuna bez bagliycak dedeyemi kaldın yapma bunu kendine onu kendinle ödullendirecek ne sevap işlemiş karısına çocuğuna sahip çıkmayan sana çıkar mı kız aldım demek ego yapmak için yapıyorlar bunu sizin gibilere
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın 👍
Üzülerek söyleyeyim gerçekten siz kadınları anlamak zor mesele 57 yaşındaki bir adamdan bütün beklentin ne olabilir yürüyüşe gidelim desen adam sana ayak uyduramaz sevişelim desen zaten adamın pili bitmiş kalk dans edelim desen 2 dakika sonra yoruldum diyecek ama söz konusu adam zengin ve parası varsa ve siz hayatın geri kalanını başka birisiyle yaşayacaksanız o zaman bir problem yok
113 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız
Soran1 yılEvet fazla ama bana sagladıgı imkanlar hoşuma gidiyor ve rahat edıyorul gerçi 4 yıl sonra emekli olacak eskisi gibi imkanlar olamayacak ama bilemedim
Soran1 yılher şey para değil yani diyorsun
- 1 yıl
4 yıl sonra emekli olacak imkanlar yarıya belki daha aza inecek sen eski imkanları bulamayınca sikilacaksin ayrıl. ak isteyeceksin ama çok geç olacak çünkü sen 1 2 yıla hamile kalacaksın ya da çocuk doğmuş olacak ve ozamanda ayrılmaya korkacaksin. Ayrılsam aileme yok ya da ailenin durumu vs vs yani sen bile bile ateşe sonunda üzülmeye adım atmışsın sonradan üzüleceksin. Ama geç olacak buarada nasıl tanıştınız
Soran1 yılSosyal medyadan
- 1 yıl
Ilkbastan beri 57 yaşında oldugunu 2 çocuğu olduğunu falan biliyormuydun?
Yani bide sosyal medyadan sana madımak olarak nasıl destek oldu da parasıyla seni ilgilendi seni bukadar bağladı?
Soran1 yılEvet en baştan biliyordum
- 1 yıl
Ona rağmen neden evlenmeyi kabul ettin yani aile baskısından dolayı mı yoksa geçmişte yaşadığın şeylerden dolayı mı?
Soran1 yılKimse baskı yapmadı kendi isteğimle evlendim geçmişte de bir şey olmadı
- 1 yıl
Anladım ama bence gizledigin bisey var belli ama söylemek istemiyorsun burada sorun değil mesaj da anlatmak istersen dinlerim. Yani bu yaptığın bile bile Lades gibi
1 yılBence normal değil.. 30 yaş ne demek baban yaşında, benim babam daha 46 yaşında yani.. napcaksın çocuklarına genç dadılık mı yapıcaksın.. bu adam sana vaatler verip kandırmıştırda seni allah bilir.. bence yaşıtlarınla konuş yaşın 27, en fazla 5-6 yaş büyük olsun senden yeter erkekler geç olgunlaşıyor bilirsin. Bende 24 yaşındayım en fazla 29 yaşında biriyke olurum 29 üstü olmaz yani
32 Yorumla
Soran1 yılDamla canım, haklısın
- 1 yıl
Dikkatli ol ve kanma sakın 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılPardon şey sorcam mal mısın?
Nasıl yokluk kızım bu? Akşam pazarında yere dökülen çürükleri toplar gibi 60 yaşında herifemi kaldın hadi beynini boşverdim miden nasıl kabul etti🤢🤮32 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Soran1 yılValla midem kabul etti
1 yılBen sana şöyle bir şey söyleyeyim eğer bekarsan yani daha önce hiç evlenmediysen uzak durmanda fayda var çünkü o adamın psikolojisi senin gibi olmaz aynı zamanda senin yaşadığın heyecanları yaşamaz Bir de çocuğu var belki ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılBu konu gerçekten karmaşık olabilir. Yaş farkı ve geçmiş ilişkilerin getirdiği dinamikler göz önünde bulundurulmalı. Önemli olan, karar verirken kendi duygularını ve ihtiyaçlarını dikkate almak. Bu durumda, bu ilişkinin sizin için doğru olup olmadığını düşünmek önemli. İlişkideki deneyimler, beklentiler ve çocukların durumu gibi faktörleri de göz önünde bulundurmak önemli olabilir. Kendi mutluluğun ve çocuklarının sağlıklı gelişimi için en iyi seçeneği bulman önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Evlenilir de evlenmeden önce bence uzun bir süre birliktelik yaşa, adamı iyice tanı.
Yaş farkına karşı bir insan değilim, 30 yaş fazla da olsa olabilir, bence sorum yok ama bazen yaş farkı bazen de karakter farkı sorunlara sebep olabilir.
Bir de adamın çocukları belki sorun olacak, bunu da görmen lazım.2 sene kadar birlikte yaşa bence, adamın her halini gör, paylaş, çocuklarla nasıl olacak onu da anla, ondan sonra zaten olup olmayacağını anlarsın.
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKardeşim Allah'ını seversen şu soruyu sormaktan vaz geç ya. 80 mi oldu 90 mı oldu aynı soru. Üstelik çoğunda olur mu diye soruyorsun insanları yanıltıyorsun, oysa sen zaten evlenmişsin. Vazgeç bacım ya, derdin ne senin Allah için? Zorla tutuluyorsan, şiddet taciz görüyorsan yaz yardımcı olalım. Olmuş bitmiş, her gün her gün aynı soru ben görmekten bıktım sen yazmaktan bakmadın.
31 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle!!
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, sen bekar mısın? Önce bunu bilmem gerekiyor. Evlenmiş ve boşanmış birisiyle ilşki yürütmek çok zor olur. Sebebi var tabi ki çocuklar seni kendi anneleri gibi benimseyemez. Seni anne gibi görmelerini bekleyemezsin çünkü onların annesi var ayrıca çocuklarla ilgilenmek büyük sorumluluktur çünkü senin çocugın olsyadı problem degil, başkasının çocukları ilgilenmek zor olur bu yüzden onaylamıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılÇocukları büyük ya küçük değil 18 ve 24 yaşındalar ve anneleri ile kalıyor zaten şehir dışında üni okuyor
Cevap sahibi1 yılBak şimdi adamın çocukları seninle aynı yaştalar 24 yaşında sende 27 yaşındasın. Yaşınız yakın o yüzden olmaz.
Cevap sahibi1 yılBence olmaz , boş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılYok genelde olmuyor yani hep o çocuklar sen bizim gerçek annemiz değilsin diye seni dışlar, simdi dislamasa ileride dislar. Ama eğer bu adam çok iyi terbiyeli ise ve çocukları da öyleyse neden olmasın. Ama günümüzden böyle insanlar kalmadı maalesef ! Çok üzgünüm.
00 Yorumla
1 yılYani adam hem boşanmış hemde 2 çocuğu var üstelik yaşça bayağı büyük asla böyle bir düşünceye sahip değilim olmam da. Ve sen ondan çok gençsin hiç uygun değilsiniz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılSence olur mu akıl var mantık var bi kendine gel inan genç olduğun için seni kullanmak istiyor seni de gençliğin var heba edeceksin bilmem farkında mısın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı da çok fazla ve öyle biriyle evlenmek istemem açıkçası. Çocukları varsa eşi ile de ilişkisi tam bitmiyor, bitmemeli de zaten. O yüzden zor bir ilişki tercih etmem
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsam aşıksam evlenmiş boşanmış çocuğu varmış arada yaş farkı varmış vs hiçbiri benim açımdan engel teşkil etmez yeter ki sevip aşık olayım teferruatla çok ilgilenen biri değilim şahsen hiçbir zamanda engel olmasına izin vermedim
00 Yorumla
1 yılNeden boşandığı önemli. Birde çocukları büyük mü? Ayol evlenirsin çocuklar seni kabul etmez. ya da da eski eşine şiddet uygulamıştır. Ayyaştır, kumarbazdır. Ne bilim ayol işte belki vardır bir şeyi. Eğer sorun erkekte değil çocukları da seni kabullendilerse çokta güzel evlenilir. Tecrübelidir de ayol o
04 Yorumla
Soran1 yılAlkolik miş ve eşini aldatmış ve kendisi istemiş ayrılmayı
- 1 yıl
Bu seni de aldatir
Soran1 yılAldattı zaten kackere
- 1 yıl
Ozmn ayril knk
1 yılA S L A
şahsen benim olmayan bi çocuğa asla bakmazdım
+3 tane üvey abim var, doğduğumdan beri öz bir ilişkimiz bulunmadığından beri çekmediğim kalmadı,
tabi ama adam iyiyse çocuklar küçükse/uyumluysa neden olmasın
yine de iyice bi düşün, eğer çocuğunuz olursa onun çekeceklerini de bi hesaba kat istersen❤️
03 Yorumla- 1 yıl
Açıklamayı okumadan yazmışım…
Soran1 yılHangi açıklama canım
- 1 yıl
Yaş kısmı+zaten evlenmişsin Allah bir yastıkta kocatsın görmemiştim valla
Bu durumu lütfen normalleştirmeyin.27 yaşında olan daha gençliğinin baharında bir kızsın.57 yasındaki adamda bulabileceğin max. şey paradır. Para içinde gençliğine ve kendine zarar etmiş olursun. Umarım soru ironidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNeden olmasın, evlenilir vede daha çok mutlu olursun.
Seni sevmeyi öğrenmez çünkü gerçekten sevmeyi biliyordur.
Sen zorluk çekmezsin, o tecrübelidir her konuda yabancı kalmazsın.
Seni Sever, sevilip sevmeyi bilir.15 Yorumla
Soran1 yılAmca sen kaç yaşındasın belliki 60 a yakın
Cevap sahibi1 yılSende 57 yaşındaki kişi için sormuşsun, yaş sadece rakamsal bir değerdir.
- 1 yıl
Kızım bi kontrol et bu amca senin eşin olmasın çaktırmadan ne düşündüğünü sorguluyor falan
Soran1 yılHahahah
Cevap sahibi1 yıl:-) :-)
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Evlenilmez. O adami iki kadın bırakmış. Sen de bırakırsın demekki bir problemi var ki birakilmis hemde iki kez boşanmak çok zordur kadınlar için iki kez bir kadın bosamiş. Bence uzak dur.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜstelik 57 yaşında bir ihtiyarla evlisin. OMG bir şey demiyorum baya adam ortada saf saf gezinenleri yakalamış.
Soran1 yılEvet ihtiyarla evliyim
Cevap sahibi1 yılHeee doğru
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır evlenmem 🙄 şaka mısın kendi yaşıtın varken 57 yaşında ki adama nasıl aşık olabilirsin çok büyük bir saçmalık bence
15 Yorumla
Soran1 yılMaddi durumu etkilemiştir belkide rahat yaşam yani
Soran1 yılKablbüni hissettiğim için
Soran1 yılHaklısın onunla ileri dönük gelecek olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aklını nerede kaybettiysen hep beraber arayalım destek olalım sana.
217 Yorumla- 1 yıl
Bence de ne yapacak koca adamı
- 1 yıl
@tugce082000 Bomboş hayaller ile yaşıyor jenerasyon farkının dik alası var muhtemel adamın parası falan var kafası ona gitmiş.
- 1 yıl
14 yaşı geçmemeli bence her konu da
Soran1 yılYaş sadece sayı değilmi
- 1 yıl
Tabi canım 70 yaşında da olur ne olacak sayı sadece 😅😅😅
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Eee yuh yani
- 1 yıl
@tugce082000 10 yaş bile fazla 10 ve üstü jenerasyon farkı oluşturuyor.
Soran1 yılKız 70 yabi olmaz dedem yaşında 😂
Soran1 yıl@Cavendish neden kendimi kandırayım
Soran1 yılPara
- 1 yıl
😅😅ha amaç duygusal yani
Soran1 yılSevmiyorum değil sevıyorum ama parası olmasa evlenmem
- 1 yıl
Ya bıraksana parası olmasa bu yaşta adamı ne yapayım demek yerine seviyorum diye kıvırıyorsun. Sevgi olsaydı arada sorumun cevabı da para olmazdı. Demek ki neymiş bu yaş farkı anormalmiş geç o sadece rakamdan ibaret işlerini sen baban yaşında biri ile yaşayabileceksen git evlen yaşa ama unutma o senden çokça tecrübeli hani kullanırım ederim diye düşünüyorsun ya ava giderken avlanma ;)
1 yılSakın öyle bişey yapma çok pişman olursun ya daha çık gençsin yaşlı olduğu için seni kıskanacak kisitliyacak hata seni öldürebilir yani iğrenç nasıl bir miden var kızım para için bile çekilmez benim kocam benden 9 yaş büyük çok pişmanım anlaşamıyoruz ve yaşlı erkekler çok sapık olur enlendiysen boşan kızım😬😬😬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAbla ben 28 yaşındayım ve babam 56 yaşında. Babam yaşındaki adamla evlenmek tercihim olmaz, hayır. Onun çocukları muhtemelen senin yaşındadır.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet benim yaşıma yakın çocukları
1 yıladam eger sucsuz sabı ıse kadınına deger verdıgı halde bu duruma düşmüş ise o adam zaten kadınını mutlu eder ama karşınızdakı kısıyle en azından bir öbür ölmemek için sevgili oldugunuz donemde onu cok deneyın çunku problemlerle savasan bır savaşçımı yoksa ılk problemde senıde ıkı cocuklu brakan bir prenses mi?
00 Yorumla
1 yılKimse senle evlenmez o yaştaki kadınlara sarkıntılık yapma abi kız hesabı açıp 56 yaşındasın 26 yaş kız istiyorsun utan
05 Yorumla
Soran1 yılWalla erkek değilim
- 1 yıl
He he he çok beklersin o yaşta bir kadindan hoşlandığını söyle SPK var diye bağırır utan kendinden dede 57 yaşındasın namaz kıl biraz öleceksin yakında
Soran1 yılKız yeminle erkek değilim Allah carpsınki
- 1 yıl
Keşke nickin gibi zeki olsan tüm erkekleri kendiniz gibi sapik mi saniyosunuz
Soran1 yılErkek mi?
büyük konuşmamak lazım ama çok bence yaş farkı, ruhu canlıysa tabi başka ama sanmıyorum bunun sonrası da var yaşlılık vs sen hayatı deneyimlemek isterken o çoktan yorulmuş olucak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Normalinde evlenilirde kız bu yaş farkı ne😧 babandan büyük adamın nesinden hoşlanıyon para için mi
10 Yorumla
1 yılAdaletsizlik gibi geldi kulağa... ya da farkı olmadan sende 37 filan olsan adam da 47 ozaman hayat olabilir denilirdii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. O yaş farkı biraz az değil mi 77 olsaydı en azından
11 Yorumla
Soran1 yılHahahah çok diyenler var
Ayy bende de aynı dert var ben 30 o 45 evlenip boşanmış bir çocuğu var of off
11 Yorumla
Soran1 yılYine sizde yaş farkı az ve adam çok yaşlı değil benimki 57 yaşında
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılAdam tam evlenilcek yaşta kaçırma bu fırsatı üzülürsün🤣🤣
13 Yorumla
Soran1 yılHahahah cidden , evlendim zaten
- 1 yıl
Kapmışsın şu an ülkedeki bütün genç kızlar. Sana kaptırdığı için o kişiyi deliriyor
Soran1 yılHahahaahaha
Kardeşim kafayı mı yediniz ya harbiden bak diyorum. 30 yaş büyükle mi evlenmeyi düşünüyorsun. Gerçekten kafayı yemişsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilmez, çocukları geçtim;
Yaş aralığı ve kültür farkı fazla olur
Ayrıca bir kaç seneye abinin cinsel olayları biter, sende 30 lu yaşlarında hormonların harika olduğu dönemlerde dul kalırsın cinsel olarak00 Yorumla
1 yılRuh, fiziksel, mantıksal ve hisler
Bunlar evlenmeye karar verdirip mutlu ettiriyorsa doğru yoldasın.
Ettirmiyorsa yanlış yol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hadi diyelim adam sana zarzor 10 yıl daha çaktı, ondan sonra. Haa dersin ki başka çakıcı bulurum o zaman olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılHiç olmaz 3 5 sene sonra doyuramaz da seni çık işin içinden. Adam 60 a merdiven dayamış fazla yasliiii
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılSorun adamın boşanıp 2 çocuklu olması değil... sorun 30 yaş... baban yaşında adam olması bence
00 Yorumla Şimdi sorsak Aşıksındır sen gözün parada değildir 😁
07 Yorumla
Soran1 yılEvet aşığım
Soran1 yılNeden yetemesin
Soran1 yılBilmiyorum
1 yılNasıl yokluktasın öyle. Para içinse yine zengin ve daha genç erkeklere yönel
018 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum
- 1 yıl
Sanmıyorum o sevgi değildir hayranlık olabilir. Düşün adam 30 yaşında baba olduysa çocukları senden büyüktür. İhtiyaçlarını karşılayamaz sürekliliği olmaz seninle maks 3-5 yıl eğlenir çıtırsın ona göre dünden razıdır zaten
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
İlişki yaşıyor musunuz şu an
Soran1 yılEvliyiz
- 1 yıl
Ciddimisin o kadar ilerledi diyorusn. Bu soruyu sorduğuna göre sorunlar başlamış olmalı
Soran1 yılToplum içinde onunla kol kola veya el ele bu benim eşim diye dolaşamıyorum ve etrafımdaki genç çiftleri görünce onlara özeniyorum
- 1 yıl
Haliyle normal bir durum yaşıyorsun ama sonuçta bu hayatı sen seçtin. Kaç yıl oldu
Soran1 yıl2 sene olacak
- 1 yıl
Peki her anlamda tatmin oluyor musun? Seni onunla birlikte olmaya iten en büyük duygu neydi düzenli hayat mı güven mi para mı
Soran1 yılSevgi ve düzenli hayat
- 1 yıl
İlk evliliğin mi peki? Bence sen hayatta olumsuzluklar yaşamışsın ve duygusal boşluğuna denk gelmiş. Cinsel arzu duyduğunu sanmıyorum kocana. Ve bence evlilik de bu arzuların dinamikleriyle yürüyecek bir kurum. Ondan utanman bile kendine yakıştıramadığını gösteriyor
Soran1 yılEvet ilk evliliğim
- 1 yıl
Senin için zor olmalı. Ailen ve çevren bu durumu olumlu karşılamamıştır
Soran1 yılEvet olumlu karşılamadı ailem bende kaçtım evden ama hiç bir arkadaşıma söylemedim çünkü çekindim babam yaşına adamla evlendim diye
- 1 yıl
Huzur aramış gibi duruyorsun bence tekrar güvenli liman bulduğunda bundan ayrılacaksın kendine yakıştırdığın yaş olarak uygun biri seni gerçek ilişkinin içine çekebilir. O nedenle çocuk yapmamaya çalış
Soran1 yılAilemle aynı şehirdeyiz
- 1 yıl
Biliyorlar öyleyse orada olduğunu
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaş farkı çok fazla , hem o evlendiginiz kişinin sağlık problemleri ortaya çıkmaya başlar, hem de hayata bakış acılarınızı çok farklı, aşik olmak normal bir durum ama bazen gönlümüze söz geçirebilmemiz lazim
00 Yorumla
1 yılBence kendine gel... baban yaşında herifle evlenmek ne ya? 10 yaş var desen okeyde 57 ne? Kızlar kendinize gelin artık
00 Yorumla
1 yılHerif aldatmis diyon bunu birak ayrica yas farkida cok 10 yil sonra ölür
02 Yorumla- 1 yıl
Insaniglu asagu yukari 70 de ölüyor sence genc mi
Soran1 yılEvet haklısın yaşlı
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Çoook mu zengin veya yakışıklı veya makam sahibi...
04 Yorumla
Soran1 yılÇok çok zengin nasıl oluyor aylık maaşı iyi 210 bin maaş ev araba arsaları dükkanları falan yok yakışiklıda değil fazla
Soran1 yılİyimi kötü mü yani şimdi
- 1 yıl
Bence hayatını önüne koymalı, ne istediğini bilmeli, şimdiki zamanın değil, gelecek zamanın sana ne getirmesini istiyorsan ona göre karar vermelisin. 10 sene sonra 20 sene sonra sen nerede olacaksın o nerede olacak bunun analizini yapmalısın. Buna yaş, ilgi, pozisyon her şeyi katmalısın. Ondan sonra karar vermelisin.
Neden evlenmek istiyorsun sendemi ayrildin cocugun var. Adam cokmu zengin bir sebep olmali yani bunu sorduysan
014 Yorumla
Soran1 yılSadece aylık maaşı iyi malı mülk ev araba yok şu an
Soran1 yılDaha önce evlilik yapmadım
Soran1 yılYaş farkı çok olmuyor
Soran1 yılEvet sorabilirsin
Soran1 yıl?
Soran1 yılEeee?
Evlen evlen nasıl olsa adamin son kullanma tarihi geçmiş
02 Yorumla
Soran1 yıl57 yaş çok mu büyük
- 1 yıl
Bence çok büyük
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Sacmlama istersen ben evlenmezdim ki sizin aranızda 30 yaş var kızım sen iyimisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu deneyimlemiş olanlara bu soruyu sormalısın.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyi her gün sorup durmaktan da vazgeç. Baydın.
Ablacım dünyada başka erkek mi kalmadı mq nasıl bi yokluktasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılcanım mısın iki çocuğu olan adamla evlenmeye git o çocuklarına baksın bebek bakıcısı mı olacaksın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim akrabam öyle bir evlilik yaptı mutlu adam da zengin tabi😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılNe buldun afedersin onda
Çocukları olması boşanmış olması sorun değilde 57 yaşında sepep ne?00 Yorumla
1 yılHay Maşallah, soru ne yorum almış ya..
Demek ki evlilik programları hâla epey izleniyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ki, gençler dururken babanız yaşında insanlarla olmayı ne buluyorsunuz 😑
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeden çıkacak herkes baban yaşındaki bir adamı senin aklından korumaya çalışıyor bir yanlış yapma diye sen de içerleniyorsun, Allah hidayet versin.
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılHaklıyım-(z) tabi ama biraz gör gerçekleri, her zaman genç birisi senin akranın birisi daha iyidir. Misal veriyorum ki sen 47'ye geldiğinde k 77'ye gelecek ve dede olacak sonuç olarak ve haliyle bilmeyenler kocan kim diyecek ama tanıştırdığında bu dede diye içinden gülecekler, yani çok güzel bir atasözü vardır belki buradan da kendine bir pay çıkarırsın, eş eşinle kuş kuşunla diye ne kadar da güzel söylemiş atalarımız..
Soran1 yılEvet çok haklıdan genç yaşıyım her zaman daha iyi
Cevap sahibi1 yılNe
Soran1 yılGenç yaşıtlarım daha iyi demek istedim
Cevap sahibi1 yılE ben de biz de onu diyoruz ama sanırım sen evlenmişsin
Soran1 yılEvet evlendim
Cevap sahibi1 yılİyi halt ettiniz
Cevap sahibi1 yılKarısıyla geçinememiş seninle de geçinemezse ne yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılBoşanırım galiba geçinemezsem
Cevap sahibi1 yılDurduğun hata onunla geçinememiş iki çocukla seninle bekliyorsan ama yine de ne diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılNeresini tutsan elinde kalıyor bir kere yaş farkı var bir kere çocuklu bir kere boşanmış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılBaban yaşında Bi adamla mi evleneceksin parası mı var gencligini heba etme
00 Yorumla
1 yılYaşı yaşıma yakınsa veya yaşıtsak neyse de bu adam babam yaşında. Evlenmem.
00 Yorumla- Devamını Gör (327)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat