Değerli KS can ailesi 4 haftalık bir ilişki yaşadım 24 yaşındayım karşımdaki kısi 20 yaşında hayatımda ilk defa aşık oldum çok bağlandım sonumumuzun olmayacağını biliyorum ama onsuz yapamıyorum birden beni terk etti cevap vermiyor mesajlara sürekli eski mesajlara bakıyorum kendisi WhatsApp durumlarıma tek tek bakıyor içim gidiyor canım çok sıkılıyor elim sürekli telefon a gidiyor mesaj atayım diye en son bu şekilde konuştuk kendine sitemde bulundum acaba yanlış mı yaptım ne yapmam lazım ba
Bir sorun mu var aranızda? Kız seni sevmiyor büyük ihtimalle sana karşı olan ilgisi azalmış başka erkeklere ilgi duyuyor olabilir. Yazma bence sizde gelecek göremiyorum ondan daha iyi biri karşına çıkacak emin ol.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sorun yoktu ben çok seviyorum dum ama kendinde onu göremiyordum belirtim kendi ne sevmiyorsan uzaklaş benden dedim hayır seviyorum seni dedi ama ben hissetmiyordum en acısı bu
kimseyi kendinden çok sevme bu seni yıpratıyor inan bana insaniz sevdigimize kavuşmak istemek en doğal hakkımız ama canımızın yanacagini bile bile neden o kişiyi sevmeye devam edelim mesela?
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Vala bilmiyorum ben ilk defa aşık oldum birini önemsemek çok güzel bir şey sevmek sevilmek çok güzel bir şey
Sonumuz yok biliyorum onu başından 1 evlilik geçmiş 1 aylık ama ben onu herşeyiyle kabul ettim o birden kestirip attı Allah sütü temiz insanlar çıkar sin
Kardeşim karşındaki kişi seninle ilgilenmiyor daha nasıl belli edebilir. Yazıpta kendini küçük düşürme. Yol ver geç. Şöylelerine harcadığın zamana değmez.