Özellikle erkek bakış açısını merak ediyorum?

Arkadaşlar öncelikle umarım bana yardımcı olursunuz çünkü kafayı yemek üzereyim. 3 senelik bir ilişkim var. İlk sevgilim diyebilirim. Öncesi lisede ailemin yanında okuyordum zaten ve erkek arkadaşım olmadı. İlk telefonumu ailem 20 yaşımda aldı hatta. Tabi o ergenlikle insanın muhabbet ettikleri oluyor ama ne bir temas ne bir ciddiyet yaşamadım. Kendimi hep hayatımda olacak kişiye saygısızlık olmaması adına kimseyle ciddiyet kurmadım. Bu benim çizgimdi. Velhasıl şu an hayatımda çok sevdiğim birisi var. Önceden (5-6 yıl evvel) lisede bana takıntılı olan ne kadar muhatap olmasam da hep beni rahatsız eden ve beni illa bir ilişki kurmaya zorlayan birisi vardı. En son üniversiteye gelmeden evvel yakamı bırakması için onunla asla aynı dünyaların insanı olmadığımızı anlattım baktım anlamıyor def etmek için bizden olamayacağını gösterdim. Çünkü resmen bana saplantılıydı ve korkuyordum. Üniversiteye geldim ve memleketimden uzağım baya. Sadece tatillerde giderim çok bağım yoktur. Ama bu şahıs belli aralıklarla benimle doğrudan iletişime asla geçmese de arkadaşlarımın sosyal medyasında ekli olduğu için benden yana nefret ediyorum falan diyor. Hiçbir şekilde iletişime geçmiyorum hayatımda birisinin olduğunu da arkadaşlarım belirtmiş. Beni 4 5 senedir ne arar ne ulaşmaya çalışır herhangi bir yerden. Ama senede bir iki defa böyle arkadaşıma da ne kadar bana asla kimseden laf getirme desem de laf getirir. Defalarca mesaj atmaya yeltenmiş zamanında arkadaşım engel olmuş. Sonuç olarak geçenlerde yine benden intikam alacağını benden nefret ettiğini arkadaşımın arkadaşına (yeni flörtüne) söylemiş. Çok tribe giriyorum. Yaptığım hiçbir şey olmamasına rağmen elinde kanıt olmamasına rağmen bu kuyruk acısını anlayamıyorum. İster istemez ben de huzur bozucu bir şey olduğu için çok çekiniyorum. Bana bir şey yapacağından değil hayatımdaki kişiye yalan yanlış şeyler söyleyebileceğinden (bu arada erkek arkadaşımla farklı memleketlerdeniz). Erkek arkadaşım bu konularda çok hassas. Asla yanlış anlaşılmak istemiyor ve söz konusu olmasını bile istemiyorum. Peki erkek kullanıcı arkadaşlarım bu karşıdaki dengesizin amacı ne olabilir? Etrafımdaki herkes kendisini belli etmek için böyle şeyler yaptığını söylüyor ama kız arkadaşlarım bu yorumu yapıyor. Erkek görüşü için sizden bilgi alabilir miyim lütfen Allah rızası için beni aydınlatın

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen bana yardımcı olun özellikle erkek bakış açısını merak ediyorum
Özellikle erkek bakış açısını merak ediyorum?