Bu ilgi kavramı erkeklere göre nedir? Yani çok ilgi bekleyen bir kız size göre nasıl bir kızdır? Sıkar mı bunaltir mi bu durum?
Bugün birilerinden gördüğüm bir olaydan ötürü soruyorum
Bu ilgi kavramı erkeklere göre nedir? Yani çok ilgi bekleyen bir kız size göre nasıl bir kızdır? Sıkar mı bunaltir mi bu durum?
Bugün birilerinden gördüğüm bir olaydan ötürü soruyorum
Fazlası zarar öyle muhtaçlık varsa bir süre sonra komple sıkar her şey dengeli olmalı ilişkilerde açma bulduğum bir durum o olmazsa ben yokum hass be
Uzak durulması gereken kızlardır türk kızları dengesizlikte dünya rekoru kırıyor tamamen uzak durulması gerekiyor iyi ki de uzagim yabanci kız bulursam iyi olacak
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Hoşuma giderdi ancak karşılıklı olarak! 😅
kadınların çoğu ilgi bekler zaten
İlgi:sevgi değildir
canım KIZLAR ERKEKLER onlarla ilgilenince sevdiğini zannediyor ,
Sevgi nedir diye sorma cevap vermem
ilgi gösteriyorum ama almıyosunki balıklara fısıldayan kadın mesajlaşamadık bile doğru düzgün :(
Bunalım müziği dinlemek. Pink floyd The dark side of the moon şarkısı aklıma geliyor.
kadının benden uzak dur uyarısıdır :D
aksi söz konusu bile değil. kendi ayakları üstünde hiç duramayan kadından bi halt olmaz
prenseslik tavırları, narsistlik, tapılası kadınım ben gibi ezikçe şeyler olarak görürüm.
cilve başka bir şeydir bunu bazen beklemek, istemek başka bir şeydir. ya da ona bu ilgili bir erkek olarak kendi isteğimle vermem başka bir şeydir. Karıştırma lütfen
senin sorunu da ben tam anlayamamıştım belli o yüzden yanlış anladığım noktaya cevap vermişimdir :D
sorun yok benim için konuşabiliriz :D
Karşılıklı olacaksa fazlasını verebilecekler var
İlk basta güzel olur ama sonradan sıkmaya baslıyor
Sıkar
Sevmezler öylelerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?