Özellikle erkeklerin fikrini merak ediyorum?

Şimdiii şöyle anlatayım. Yaklaşık 6 ay önce ben biriyle sevgili oldum ve ailesi bildiğiniz bana musallat olmuştu. Çok cahil ve eski kafalılardı bende bilmedim sevgili olurken tabi. Ailem onlar yüzünden beni üniden aldılar açığa geçtim. Bunlar ben okuldan geldikten sonra benden vazgeçmediler ve kapımıza dayandılar. Eşkıya gibi adamlarla doldu evimiz ve beni tehdit ettiler silahlarımız var hayır dersen ailene zarar veririz dediler. Bende mecburen tamam dedim o anki korkumla ve bana yüzük takıp gittiler. Ama ertesi gün ben çocuğu eve çaya davet ettim ve geldiği zaman ona yüzüğü verip istemediğimi söyledim. O buna inanmıyordu ailen istemediği için reddediyorsun falan diyordu. Benim istemediğime bir türlü ikna olmuyordu. Bunlar sürekli etrafımızda gidip geldiler bi süre yüzüğü verdikten bi ay sonra yine evimize geldiler benle konuştular. Ablası arkadaşları falan hep benle konuştular ailen yüzünden böyleysen söyle dediler ama hep yok dedim kendim istemiyorum ben istesem ailem verir dedim. Çocuk da gururlu bi çocuk tamam eşkıya gibiler falan ama onu istemeyeni isteyecek kadar da gurursuz değil. Zamanla sesleri kesildi. Ben kendime yeniden sosyal medya hesapları açtım ne kadar istek attılarsa hep engelledim. Kimseyle muhatap olmadım.
Benim burada erkeklere olan sorum şu benim şu anda en büyük korkum ilerde yarın öbür gün hayatıma birini alıp da sözüm nişanım düğünüm falan olursa bunların ortaya çıkıp engel olmak istemeleri. Benden vazgeçtiklerini nasıl anlarım bilmiyorum. Aradan 6 ay geçti. Zamanla unutmazlar mı yani ne bileyim korkuyorum sürekli içimde bir korku var. İlerde evlenmek istersem her şey bana zehir olur diye korkuyorum. Bıktım artık.
Özellikle erkeklerin fikrini merak ediyorum?