3 ay

Erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum?

Sevgiliniz 5 yaşındayken tacize uğruyor. Amacı tamamen ulaşmak istediği bir peluş oyuncak ama 18 yaşında gencin biri gelip sevgilinize ben sana o oyuncağı alırım ama bir şartla deyip kıza istemediği şeyleri yaptırıyor kız ise oyuncağı almak için o çocuğun istediği şeyleri yapıyor. Oyuncağı bu kadar çok istemesinin sebebi ise ailesi ona küçükken hiçbir şekilde oyuncak almamasıydı ilk defa bir oyuncağı olacaktı eğer çocuk ona o oyuncağı verseydi. Çünkü çocuk kıza istemediği şeyleri yaptırdıktan sonra kıza ben ona ulaşamam deyip oyuncağı vermiyor ben. Kız o gün korktuğu için ailesine ve hatta hiç kimseye bir şey söyleyemiyor ilk defa size anlatmayı düşünüyor evlenmeyi düşünüyor sizinle çünkü bilmelisiniz diye ama yanlış anlayıp kötü bir tepki ve hatta belki ayrılmak bile istersiniz diye düşünüp anlatmaktan vazgeçiyor ama bir gün size anlatmak zorunda kalıyor. Çünkü kız ilk defa kendi hür iradesiyle sevdiği adamla yani sizinle bir şeyler yaşıyor ve siz bundan şüphelenip kıza sen bunları nereden biliyorsun nerede gördün, benden önce de mi yaşadın yoksa deyip onu sorguluyorsunuz kız da size anlatmak zorunda kalıyor. Bu durumda siz sevgiliniz hakkında ne düşünürsünüz?
Erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum?