‘Hayaller ve gerçekler arasındaki makas ne kadar fazlaysa, umutların yıkılması da o kadar gürültülü oluyor.’ der Abdullah Yalnız

‘Hayaller ve gerçekler arasındaki makas ne kadar fazlaysa, umutların yıkılması da o kadar gürültülü oluyor.’ der Abdullah Yalnız

Doğru insanı bulduğunda anlar mıyız? Bilmiyorum ama ben bulamadım, aramadım da. Derler ki insan ruhu yaratılırken sağ tarafa en sevdiği arkadaşı, ön ve arka taraflara sevdiği insanlar anne babası, dünyada tanışacağı insanlar, sol tarafına ise eş ruhu yaratılırmış. Bende o eş ruhu bulamadım. Bazen otobüste, alış veri merkezinde bakıyorum mutlu çiftlere acaba doğru insan nerede şu mu veya şu mu? Veya başka biriyle mi? kaç bin yıl ömrümüz var ki hayat bize mutluluğu aratıyor? Bu da hayatın sorunsalı herhalde.
Birde bulduğunu sanmak var. sonra bir bakıyorsun yok. Sonra diyorsun ki buda değil ise kim o zaman? ... Yıldız Abladan " Anma Arkadaş " şarkısını hediye ediyorum...
Doğru kişi varda yok aslında neden çünkü insanların birbirine saygısı güveni kalmamış sosyal medyanın bu yönde büyük etkisi var.. alternatifler fazla en ufak bir tartışmada ilişkiler bitiyor yapıcı olumlu emek sarfedilen birbirine destek olan her anlamda yanlışınla doğrunla seni tüm benliğinle seven kabul eden bir birey yok.. herkes kolay olanın peşinde hep güllük gülistanlık olsun böyle bir ilişki olabilirmi.. acısı tatlısıyla herseyi paylaşmak demek ilişki.. sebep empati eksikliği vefa emek güven saygı seviye yok..
Bence doğru kişiyi bulamama sebebim, belki de bazen beklentilerimin fazla yüksek olması. İnsanların bir araya gelmesi sadece bir tesadüf değil, bir uyum meselesi. Ve ben, doğru uyumu bulmanın zor olduğunu hissediyorum. Zaman, yer, ruh hali… Her şeyin birleşmesi gerekiyor. Belki de bu yüzden doğru kişi hep bir adım ötede gibi geliyor. Ama bir yandan da fark ediyorum ki, belki de ben henüz o kişiyi bulmak için tam olarak hazır değilim.
Cevap
43Cevap
çünkü aramıyorum ben
Bu konuda aşırı şanslı bir adam olduğumu düşünüyorum bunu aslında şansa da bağlamıyorum enerjiler ve frekanslar birbirine yakın olduğunda insanlar hayatınıza dahil oluyor. Ben ne kadar doğru ve ne kadar yanlışsam hayatıma giren insanlardan yakın doğrultuda doğru ve yanlış olduklarını düşünüyorum o yüzden insanım kendini daha iyi olmaya enerjisini daha yukarılara çıkarmadan neden hep yanlış insanlarla karşılıyorum sözünü kullanmaması gerekiyor demek henüz hamsın Reyhan insanları hayatına çekiyorsun demektir...
Olduğunu düşünmüyorum. Doğru zaman ve doğru kişi biraz beylik bir kalıp sevginin doğrusu mu olurmuş seversin işte sebebi olsa sevmezsin zaten. Belki çok kötü biri ama kaderin işte yanlış olması neyi değiştirir? Hem aramakla bulabilseydik gezginler en şanslı kişiler olurdu herhalde. Suzan defter adlı kitapta der ki" bazılarımızın hamurunda aşka yer yoktur" böyle düşünüyorum belki de çoğumuzun doğrusunu geçtim kişisi yok, ne de olsa hamurunda olmayan bir şeyi ekmek yapman lezzet vermeyecektir.
Hepimiz parmak izlerimiz gibi birbirimizden farklı düşünce ve doğrulara sahibiz bu sebepten doğru kişi diye bir şey yok , kim olursa olsun illa bize ters düşen bir yanı ile yüzleşmek zorunda kalacaz, bundan kaçamayız.
Önemli olan birbirimizi ne kadar tolere edebildiğimiz ve hala sevgimizi saygımızı koruyabildiğimiz buna önem veren kişi de doğru kişidir zaten
Kızların yaptığı seçimler şöyle olur. Doğru kişiyi hayatta beğenmezler. Beğenmezleeeeerrrrrr.
Tamamen yamuk kişilere odaklanırlar ve onlardan doğru olmalarını beklerler. Bu da mümkün değildir.
Hep aynı tür arasında bakındıklarından bulmalarına imkan yoktur. Dolayısıyla bataklıktaki durum gibi çırpındıkça iyice batarlar, çünkü sevgili diye yaşadıkları arşı alaya ulaşır.
Erkeklerinkini anlatayım o zaman, Artık kızlar seçim yaptığı için erkeklerin şansı bulunmuyor. Kızlar o adi kişiyi özenle arıyor. Özellikle de görüyorum, adam evli karısı çocuğu var, yanındaki personel olarak çalışan kişi bu evli adama sırnaşıp duruyor, belki de yatıyorlar ki yüksek bi ihtimal. Çünkü ben orada iken bile kız adamın ağzından içeri giriyor.
Şimdi sen söyle, bu kız da mı gariplik var adamda mı?
O zaman kendi adıma cevap vereyim, düzgün kız yok. O da düzgün adam diye düzgün olmayanların peşindeler. Bütün kadınlar Para peşinde, parası olsun nasıl olursa olsun, daha dün gece Kızılcık şerbeti dizisinde bizim Abdullah bey, yeni gelen Işıl hanımı ayartmayı başardı.
Yani dünyada her şey para. Paran varsa kadınlar seni seviyor, haa kadınlar parayı seviyor. Bence kadınlar/kızlar sevgiden anlamıyor. Yeterli mi?
Kendine bakmadan, doğru kişi olmak çabasına girmeden en iyisine, doğrusunda layık olduğu düşüncesine sahip çoğunluk. Hal böyleyken yanlış insan nasıl doğrusunu bulabilir?
Şu sıra aramıyor oluşum muhtemelen
Yanlış insan nasıl doğrusunu bulabilir 😊
Çok fazla hayallere kapılıyoruz aslında kimse ben doğruyum yanlışım demez. “hayatına girdikten sonra yanlışları çoktur ayrıldıktan sonra yanlış insan deriz”
bazı insanlar düşünmeden yanlış yapar bazılarıda bilerek yanlış yapıyor. Bunu bilemiyoruz işte bence doğru insan tanımı diye bişey yok hepimiz hata yapabiliriz önemli olan birbirimizi severek idare etmek..
Çünkü Doğru kişi yok gündelik planlarımız duygularımız beklentilerimiz değişiyor genel olarak benciliz herşeyi karşıdan bekleyip hiç bir şey yapmıyoruz saygıyı yok ettik sevgiyi tanımadık kendi doğrularınızla burnumuzun dikine gidip sadece karşıya hesap sorduk kendimizi gösteren parmakları dikkate bile almadik
Kısmet ve kader başka bir şey değil sen istediğin kadar birini iste o seni istemedikçe olmaz kaderine kim yazıldıysa o oluyor e bu işler de herkesle olmuyor. Herkesin beklentileri farklı her şey farklı bunların uyuşması da tamamen kaderin cilvesinden ibaret.
Bence hayal gücümün yüksek olması temel sebebi çünkü her seferinde daha da ulaşılmaz bir noktaya varıyorum bu da tabii ki işleri zorlaştırıyor. Doğru kişi kavramı da garip geliyor aslında. O an mı doğru kişi olması gerekiyor? Zaman mekan ve kişiler doğru kişi tanımımızı da bir noktada etkiliyor bence.
O espri kısmı dkdksksksk
Doğru kişi olamamak..
Olmuyorsa da zorlamamak lazım diyorum 😄
Bu dünyada herkes birileriyle eşleşmek zorunda değil. Bazıları tekken daha faydalı, daha iyi olabilir..
Aramıyo oluşum, denk gelirse ekime gelmezse kasıma.
Hayaller gerçekler arasındaki uçurumla alakalı bi de şey sözü var. Yüksekten uçmak zevklidir ama düşüşü sert olur.
Kendime dair en çok merak ettiğim sorunun yanıtı belki de bu.
Zaman içinde bunun farklı sebepleri olsa da çeşitli uyumsuzluklar, sorunlar, şanssızlıklar da altta yatan tarihsel bir sebep oldu.
Peki, sende?
😊 peki
Ya zaman ya ben
Ya da ben bu hayatla uygun değilim 😂
Doğru kişiyi bulmaya çalışmak yerine doğru kişi olmaya çalışmıyor kimse. O yüzden bulamıyorlar. Aldatan, sadık eş istiyor , yalan söyleyen, dürüst eş istiyor. Yani kimse düzgün değil herkes yamuk ama dosdoğru birini istiyor. Sanki hak ediyormuş gibi.
Evli olmam. :D
Zamanında doğru diye evlendik maalesef.
Doğru ama :D
Aleykümselam
çoğu erkek prenses gibi davranmaya basladi işte bilmem tripler, atarlar saygiyi koruyamama hemen bir cinsellik konusmayi istemeleri, karaktersiz olmaları sabit bir is bulmamalari iş konusu çokta muhim degil aslinda o bir sebep degil ama seviyorsun ona değer veriyorsun ve degerin karsiligini alamiyorsun ben alamadim bu yuzden bulamiyorum gercekten insan gibi seven, guvenen cok az kaldi belkide hic yoktur bilmiyorum ilgilenmiyorum da
Bunun bir tekniği yok arkadaşlar nasip kısmet. He şöyle bir şey olabilir o kadar çok yanlış kişiyle takıldın ki doğru kişiyi unuttun ben buna direk nasip olmuyor diyorum. İlahi Adalet.
Bilinmeyene yönelik cevaplar genelde karanlığa ateş etmek gibidir. Doğru kişi olmak ve bunu kendimi, yanlışlarımı analiz ederek yapmak daha doğru geliyor.
Cikari oldukları için bulamıyorm adam gibi birini...
Doğru kişi yoktur.
Biçilmiş kaftan gibi herkese biçilen kişi de yoktur.
Ortak ilgi alanları vardır.
Aramıyor olmam😬
Sapyoseksüelim. Kızlar genelde saf oluyor ben gerçekten düşünceli zekası ile öne çıkan birini arıyorum.
Hiç bilmiyorum tahmin edebiliyorum ama emin değilim
Bilmiyorum bilsem zaten o sebebi bir şekilde çözüme kavuşurdu
" Benim de var dizimde uyuttuğum sevgilim. Kahve kokulu seviyorum da kahverengi rengini. İçimde başka biri arıyor başka dengini. "
Çünkü aşk benim içimdeki boşluğu dindirmiyor.
Aramıyorum yaa dogru kisiyse her turlu bulur bacım
Çünkü herkes bütün hevesini baskasinda kaybedip bana da sadece bahneler bulduğu için
Doğru anda, doğru yerde, doğru kişi olamaman.
Biraz da kendimizin ne kadar doğru olduğunu bilmekle ilgili.
Zamanında yaptığım yanlışlar maddi durumum kariyerim ve gelecek için hedeflerim tabiki bunlari erken yaşta yapsaydım doğru kişi hep çıkardı
Bulamadım değil zaman var daha.
Umuyorum, zamanında en güzeliyle karşılaşırsın 👼
Teşekkür ediyorum, sen de öyle 🤲
Kadınlar sadece para, serserilik gibi şeyleri severler. Bir de bizim toplumumuzda hiçbir kadın düzgün adam sevmez. O yüzden de bizim gibi erkeklerin sevgilisi olmaz.
Herkes doğru insanı bulmak istiyor lakin kimse doğru insan olmak için çabalamadığı için.
Sebep Türk erkeğinin abaza kızlarının da burnunu görememesj
Harbiden yıllarını veriyorsun ama sonuç yine hüsran
Artık arayış içinde olmamam❗❗❗
Dış görünüşe çok önem veriyorum
yanlış kişi olman belkide
Olmadigindan dolayi
Kötü düşünceler. Geçmişe takılı kalmak.
Bazen mevsim ters oluyo
Arayışa girmediğim için bulamıyorum.
Zamanı gelmedi daha demek ki
Belki de biz doğru kişi değilizdir.
fazla beklenti icinde olup kusuruz birisinj beklemek en buyuk hata.
Arama bulursun…. Biraz ters döngü bu iş….
Aramıyorum, ondandır.
Nasip olmuyor çünkü bir türlü o yüzden
Aramamak
Doğru zaman olmaması
Aramamak
Girdiğin ortamlar ve yanlış seçimler birazda şans
Doğru kişi olanların sayısı azaldı
İletişim kurmakta zorlanıyorum kızlarla
Nasip bu işler
Kader
Doğru kişiyi aramak
Doğru kişi yokki 😂