Sözünüzün geçmediği bir kişi ile evlenir miydiniz?

Yaklaşık 7 aydır nişanlıyız ve yaza evleneceğiz. Ben onun fikirlerine yaşantısına saygı duyuyorum. sadece yapmam dediği şeyleri yapmaya başlayınca o saygımı yitiriyorum. onun çalıştığı şirketin 5 farklı bölgede yeri var. o evine yakın olan yerde çalışıyordu şimdi onu evine uzak olan trafik olmadığı halde 1 saat süren mesafede ve akşam 20.00 ve bazen 22.00 saatlerinde çıktığı halde o yere çağırıyorlar. Eleman eksik diye vs. o ilk baş hayatta gitmem canını sıkma diyordu şimdi ise gideceğim diyor. diyorum bak yol uzun annen dahi istemiyor oraya gitmeni. Ne yapayım zorla gidiyorum diyor. Diyorum sen zaten sevmiyorsun o iş yerini ve sürekli çıkacağım diyordun. neden hala zorluyorsun. Sen öyle anlaşmadin onlar ile. hayır diyemiyorum diyor. gittiği yer uzak ve tenha. araba ile bile 1 saat sürüyor yol boş olduğu halde direk gittiğin de. trafik olsa 2 saat sürer. Ama yine dinlemiyor. çalışmaya muhtaç birisi değil keyfine çalışıyor. Öğretmen memur vs da değil keyfine çalışıyor ve ne olursa olsun hep kendi bildiğini yapıyor dusuncelerime saygı duymuyor. Ben onu yonlendirmiyorum hiç bir zaman. ama bu olay çok kötü etkiliyor beni onun canından endise duyuyorum ben zaten 2 saatlik yolda oturuyorum o benden dahada uzaklaştı. Haftada 3 4 kere yanına gelirdim şimdi hic gelemicem ne yapmam lazım benim kafayi yiyorum
Sözünüzün geçmediği bir kişi ile evlenir miydiniz?