4 yılı aşkın zamandır ilişki yaşadığım kişi ile son 1 yıldır yurtdışına taşındık, birikimlerimiz dahil tüm hayatımızı ortak sürdürüyoruz yıllardır. Kariyerli işlerimizi ve güzel hayatlarımızı ardımızda bıraktık ve beraber yeni bir hayat kurduk başka ülkede fakat kavgalarımız ve anlaşmazlıklarımız çok artmaya hatta şiddetli kavgalar, hakaretler ve haftalarca birbirinin yüzüne dahi bakmadan geçen derin kırgınlıklara yerini bıraktı. Bana tutku ile bağlı ve çok alakalı birisiydi, kendisi 41 yaşında bende otuzlarımın ortalarındayım fakat şimdi liseli gençler gibi gıcıklaşma, inatlaşma, sen bana bunu yaptın bende sana bunu yaparım gibi tuhaf ve yakışık almaz hallere büründü. Onu tanımakta güçlük çekiyorum ve davranışları beni son zamanlarda çok yıprattı. Kendisi evlilik çok istiyordu ve 2022 sonunda evlenmiş olmalıyız artık yoksa bu iş bitecek daha fazla yürütemeyeceğiz gibi görünüyor dedi, yüzük (kart ekstresinde gördüm) ve Paris tatili organize etmişti yılbaşı için bana süprizim var dediği vakit ben evlenme teklifi olacağını düşünüp tatili iptal ettim çünkü korkunç kavgalar ediyoruz ve tanıyıp sevdiğim adamdan çok daha farklı ben merkezli birisi ile yaşıyorum attık ve eskiden evlenmeyi istiyor olmama rağmen buna cesaret edemedim. Şimdi yeniden ayrıyız ve günden güne kavgalarımızın şiddeti artıyor ve saygımızı yitiriyoruz, kendisi evlenmezsek biteceğini sona geldiğimizi söylüyor.. O da, ben de şu an yaşadığımız ilişkiden pişmanız son durumumuz bu, 2 ay sonra 5 yıl olacak ilişkimize maddi manevi karşılıklı çok yatırım yaptık, çok emek verdik sevgimize ve geçen yıllarımıza kıyıp ne gidebiliyoruz nede anlaşabiliyoruz..
Kavgalarımızın altında ne sadakatsizlik nede büyük yanlışlar yatıyor. Eskiden çok eğlenen, sabahlara kadar sohbetler edebilen, ortak hobileri olan çok enerjik birbirini harika tamamlayan insanlardı şimdi ise birbirimize tahammülümüz yok. O bana belki iyi niyetli bir şey söylese ben yanlış anlayıp sinirleniyorum, bende ona son derece iyi bir şey söylesem bunu yanlış anlayıp öfkeleniyor.. defalarca evimi ve hayatımı ayırma girişiminde bulundum son 1 yılda hepsinde çok seviyorum, ayrılmayalım ben kendi tarafımdaki yanlışları aşacağım dddi fakat hepsi bir kaç gün sürdü.. Özetle seviyoruz dedik ne ayrılabidik, ne evlenebildik nede yalnız huzur dolu yaşama adım atabildik..
Hem biraz içimi döktüm hem de kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler 🌸
Kavgalarımızın altında ne sadakatsizlik nede büyük yanlışlar yatıyor. Eskiden çok eğlenen, sabahlara kadar sohbetler edebilen, ortak hobileri olan çok enerjik birbirini harika tamamlayan insanlardı şimdi ise birbirimize tahammülümüz yok. O bana belki iyi niyetli bir şey söylese ben yanlış anlayıp sinirleniyorum, bende ona son derece iyi bir şey söylesem bunu yanlış anlayıp öfkeleniyor.. defalarca evimi ve hayatımı ayırma girişiminde bulundum son 1 yılda hepsinde çok seviyorum, ayrılmayalım ben kendi tarafımdaki yanlışları aşacağım dddi fakat hepsi bir kaç gün sürdü.. Özetle seviyoruz dedik ne ayrılabidik, ne evlenebildik nede yalnız huzur dolu yaşama adım atabildik..
Hem biraz içimi döktüm hem de kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler 🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer