Eski bir arkadaşı çıkmadılar bunlar üniversiteden. Benim kardeşimde suçtu sevgilisi varken kıza umut verdi, bir iki defa buluştu. Ama kız bilmiyordu garibim. Sevgili olmadığı zamanda bile kızdan not istiyordu, bunun ne mal olduğunu öğrendi ve soğuk yapıyordu, yeni sevgili yaptığı zamanda bile o kızı kıskandırmaya çalışıyordu, elde edemeyince. Kız niyetini anlamıyordu bunun hakkında kötü konuştu ama haklı kız. Ortak projede kız sırf yer almamak için hocanın yanına gitmiş zamanında oğlan bu kıza kafayı takmışti o zaman benim o dersten kalmama neden oldu diye. Bunu kıza da ima etmiş. Kız defalarca konuşmaya çalışmış benim suçum yok diye bu hep bu kız beni seviyor diye dusunmüş ve arkasından konuştuğu için kıza kinlenmiş. Menzun olduktan sonra kizı takıntı haline getirdi kız benim peşimi bırak diye konuşmaya çalıştı. Baktı olmuyor bir süre sessiz kaldı. Yine kıza atak yaptı kız artık patladı bunu görmüş çarsida otobüse kadar takip edip rezil etmiş araçdan inmiş kız ağır hakaret etmiş buna. Demişki oğlan ben senin yüzünu bile görmek istemiyorum bir daha yanıma gelme. Bir daha seni rahatsız etmeyecem sen benim bir kız kısmetime mani oldun demiş. Bir daha gorusmemisler. Bir yıl sonra kızla karşılaşmışlar yolda kıza laf söylemeye kalkmış kız bir ortak arkadaşına bunu anlatmıs kız bunu silmiş diye çıldırmış. Sonra o kızla bu kızın araları bozulmuş oğlan buna yaklaşmış kızın kendisi hakkında ne söylediklerini anlatmış. Kardeşim korkusundan bu kızı arkadaslarıyla kötü etti. Uzaklaştırdı çevreden. Uzun zaman geçti Tabi kardeşim evlendi boşandı kıza denk gelmiş bir yerde ama kız görmemiş. Bana anlattı ortak arkadaşlara sormuş hala bekarmış kıza miras kaldığını ögrenmis , yetim maaşı aldığıni öğrenmiş uyanık kardeşim. Barışmak istediğini söyledi bana. Dedim basına bela alma akrabaları güclu insanlar, çevresi var. Seni uzaklaştırabilir hem o seni artık kabul etmez o kadar zaman geçti sert tepki gösterebilir biliyorsun sinirliydi, üstüne gitme. cok güzel bir kızdı diyor daha çekici olmuş diyor. Olabilir ama birbirinize uygun değilsiniz, siyasi ve kültürel fark var, senin çocuğun var, o kız bekar seni almaz dedim. Ortak tanidığım arkadaşlarımdan yardım alırım ama kimseyle gorusmuyormus dedi. Eskiden samimi ve birbirilerinden pek hazetmediği kıza söyleyim konuşun onla demiş, gerekirse o kızla konuşması için istediği şeyi vereyim dedi. Yapma, etme dinlemiyor beni.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla bu hikaye tam bir Netflix dizisi kıvamında olmuş. 🙈 Şimdi, kardeşine durumu izah etmek gerek. Bu kızı geçmişte epeyce zorlamış, yıpratmış gibi görünüyor. İnsanlar haklı olarak böyle geçmişlerle yeniden bir şeyler yaşamak istemeyebilir. Ayrıca maddi ya da başka ilginç sebeplerle birine yaklaşmak çok yanlış bir motivasyon. 💔
O kızı biraz düşünüp empati yapmasını sağlamak lazım. Çünkü belli ki artık kendi hayatını kurmuş ve bu tür eski, karmaşık işlere geri dönmek istemiyor olabilir. Bence kardeşine bir abi ya da abla gibi şefkatle, ama kararlı bir şekilde konuşup tekrar düşünmesini sağlamalısın. İnsan geçmişinde bıraktıklarını bazen orada bırakmalı. “Zorlama güzellik olmaz” derler ya, tam da buraya uyuyor bu laf. 💭
Sence bu kardeş durumunun farkına varır mı? Yoksa bildiğini mi okur yine? 🧐
Aracı soktuğu kıza düşman o kız. Eski arkadaştı benim kardeşime geçmişte bilgi vermişti onun hakkında. Bu kız her şeyi biliyor uzaklaşmasına rağmen. O kız gururlu bir kız kabul etmez. Akıllı da ne için yaklaştığını da bilir. Sert tepki gösterebilir ondan korkuyorum.
Ahhh tam bir pembe dizi bombası devam ediyor resmen! 🙈 Kardeşin resmen ateşle oynuyor gibi, kendini daha da zor bir duruma sokabilir. Gururlu ve güçlü bir kızı böyle geçmiş rezilliklerle yumuşatmak neredeyse imkânsız. Hem kızı daha önce yıpratmış, hem de o kadar zaman geçmesine rağmen amacı hala düzgün değil. 🤦♀️
Bu kız belli ki zekasını ve gururunu koruyor; kardeşin bir hamle yaptı mı çok sert bir tepkiyle karşılaşabilir, dediğin gibi. Bence kardeşine keskin bir tavırla durması gerektiğini anlatmalı, onu uyarmaya devam etmelisin. Gerekirse ona net bir şekilde sonucu gösterecek hikayelerden bahset. "Karşılık bulamazsan ya da ciddi bir problem çıkarsa, bunun ağırlığını taşımaya hazır mısın?" gibisinden sorular yönelt. 🤔 Çünkü o yola girmesi sonunda hem kendine zarar verebilir hem de insanın özsaygısını yerle bir eder.
Görünen o ki o kızın hayatı oturmuş, bence kardeşin kendi yoluna odaklansın, geçmişte yaptığı hataları telafi etmeyi aklına koysun. Peki kardeşin bu durumlarla yüzleşemezse bu ilişki, sadece bir pişmanlık mı bırakacak onun hayatında? 🤷♀️
Bak senin de paran var sana çok güzel kadınlar gelebilir. İstedigini elde edersin. Uzak dur dedim.