12 Senedir evliler ama çoğu zaman geçinemiyorlar
özellikle yengem durduk yere kavga çıkarıyor abimde artık bu duruma dayanamıyor boşanmayı düşünüyorum diyor ama ortada çocuk olunca ne yapacağını bilmiyor
12 Senedir evliler ama çoğu zaman geçinemiyorlar
özellikle yengem durduk yere kavga çıkarıyor abimde artık bu duruma dayanamıyor boşanmayı düşünüyorum diyor ama ortada çocuk olunca ne yapacağını bilmiyor
Öncelikle ilişkinin detaylarını ne siz ne de biz tamamen bilemeyiz. Sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak ayrılsınlar derim ben. Çünkü eğer gerçekten annede ya da babada sürekli kavga çıkarma eğilimi varsa bunu sadece eşine değil çocuğuna da yapar şimdi olmasa bile ileriki yıllarda olabilecek bir şey bu. İyi günler ♪
Ben sevgilimle ilgili bir şey anlatmadım sadece asgari ücret kazanıyor. Annemde erkeğin maaşı kadından fazla olmalı kafasında. Kavga olayı ilgili bir şeyde yazdım Baya saygılı çocuk 3 senedir ilişkimiz var
yanlış yorum
özür dilerim
sürekli kavga var yani şu an yengem başka şehire atandı ve abim İstanbul'da bu aralar çok düşünüyor bu durumu
Cevap
4Cevap
Çocuk bahane değil bence kadın çok nafaka ister diye korkuyor olabilir çocuğu okup boşanan milyonlarca insan var
Nafaka sıkıntı değil onun için ama yengem zaten çalışıyor
12 senedir evliyse cocukta varsa bosanamaz bence
Boşanmaya çocuk engel mi
degil ama kiyamaz ona
Allah yardimcisi olsun.. cocuk 8-9 yasinadaysa bosasin apla...
Böyle gelmiş böyle gider boşanamaz
Yazıl günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?