Benim kardeşim biriyle kaçtı gitti evlendi. sonra bizimkiler affetti. ben üniden yeni mezun oldum 22 yaşındayım. şimdi kardeşimin kocasının salak abla ve akrabaları sanki kötü birşeymiş gibi aa sen bekarmısın niye evlenmiyorsun diyor. l*n ben yeni üni mezunuyum ne evlenmesi sanki kötü bişey yapmış gibi muhabbet ediyorlar ezikleme gibi birşey. köylü karısı laf anlamıyor !
Cevabın nedir?
Evlilik ciddi bir durum.
Yaşla alakalı değil tamamen kişinin hazır olmasıyla, belirli bir olgunluğa, ciddiyete, sorumluluğa ve maddi güce erişmesiyle alakalı bir durum. Bunlar bende yok, karşımdaki insanda da yok diyorsan bulaşma. Önce sende olsun bu özellikler, sonra yine bu özellikleri taşıyan birini bul. Bunlar olmadığı sürece evliliğinin uzun süreceğini düşünmüyorum. Takma sen böyle şeyleri, daha gençsin önünde uzun yıllar var. Bırak. Bir iş hayatına atıl, yeni insanlarla tanış. Böyle söyleyenlerde asıl senin aklına bu düşünceyi soktukları için kendilerinden utanmalı.
En sevmediğim insan tipi anlattığın kişiler. Sen hala bekar mısın diye sormak normal. Ama aaaaaa diyerek ağızlarını 2 karış açarak sen hala bekarmızı kıııııız? diyerek, sanki aşağılık bir iş yapmışsın gibi şaşıranlar var ya, işte onları ipe dizmek lazım...04 Yorumla
Soran+1 yılewet ewet o nasıl bişey bliyosun sanırım şok oldumm sanki suç işlemişim gibi hissettim. hani 30 falan olsam tamam dicem ama daha çok gencim ya ne bu böyle. sevgilimde var üstelik ben diyorum 2 sene sonra evlenelim işleri rayına oturtalım para kazanalım diye ya. duysalar salak dicekler heralde bana :)
- +1 yıl
Alakası yok. Öyle duygusal salak diyecekler gitsinler, bugün evlensinler. Öyle düşünenlerin görüşüne göre bir an önce evlenmek lazım. O zaman reşit olup evlenmezlerse kendileri salaktır derim... Bu benim düşüncem değil, kendilerinin düşünceleri sonuçta...
Sen en güzel zamanı bekle, kendini hazır hissettiğinde evlen. Ağzı olan konuşuyor. Herkesin düşüncesi farklı olabilir, inandığı bazı şeyler olabilir bilemeyiz. Ama bir inana ağzını iki karış açıpta aaaaa diye yadırgamaz terbiyesizliktir...
Mutluluğunuz daim olsun, mutlu bir evlilik yaşayın inşallah.
Soran+1 yılinş sizde çoooookk mutlu olun :)
En İyi Cevaplar
şimdi sana evlen deyip evlendiğinde ne geçimsizliğine ne mutsuzluğuna ne zorluklarına kimse el sürmeyecek. bugune kadar insanların lafına bakarak yaşamaya çalışsaydık ölmemeiz gerekirdi. boşver insanları söylenip dursunlar. bu senin hayatın senin geleceğin. kimseyi ilgilendirecek değil. o yüzden kimseyi takma ve hayatında kendi bildiğin doğrularınla en mutlu halinle yaşa. Unutma sen bir insansın ve tabiki eçme yaşama isteme ve mutlu olma hakkın var. bu hakkında sana doğuştan geliyor kimse sana sonradan vermiyor. hakkında hayırlısı olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten sevgilim var evlenmeyi düşünüyorum ama şimdi değil. niye 1-2 sene sonra deyince abes kaçıyor. suç kardeşimde o tür seviyesiz insanları bize dünür diye getirdi
- +1 yıl
kimse sana ekmeğini vermeyecek kimse sana gelecek vermeyecek. kimse sana mutluluk vermeyecek. kimse kusura bakmasın. çok meraklılarsa evlenmek isteyipte evlenemeyen insanları bulup evlendirsinler. sen geleceğine bak kimseyi dinlemenin hayatına müdahale ettirmenin bir yararı olmayacak. şimdiden sevdiğinle mutluluklar.
Soran+1 yılteşekkür ederim sağol sanada mutlulıklar
Aman canım ne bakıyosun onlara
Bizim burada da var adam 5 kızının 3ünü evlendirdi dördüncüsünü istemeye geldiler yetmezmiş gibi babama da diyomuş evlensinler diye alllah allaah
Kızları da bize okuyup napcaksınız evlenince yine bizm gibi olcaksnz diyo salaklar
Birileri diyo diye birşey yapma asla moralini bozmaları normal sen takma gönlün nasıl istiyosa öyle yaşa02 Yorumla
Soran+1 yılonların evliliğyle biizm evliliğimz bir olmıcak ama onu bilmiyorlar işte. onlar kocasına he deyip oturruken biz öyle olmucz
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Köylü karısına laf anlatacam diye niye kendini yoruyorsun ki? Ben okudum büyük insan oldum; evlenip sırtımda karnımda çocuk mu taşıyıp duracam de. Anlar onlar mesajı.
34 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür eederim canm. doğrusuda buydu
Soran+1 yılyapar ama zor olur bekar gibi olmaz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
31Cevap
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkaçmışta çok iyi bir halt yemiş kardeşin. seni çekemiyorlardır ondan öyle diyorlardır takma sen ben kariyerime bakıcam de kocamın eline mi bakacam de yeri geldimi sok lafları çatır çatır bak bişey diyebiliyorlarmı ozaman. böylelerinede acayip sinir oluyorum ya
00 Yorumla
+1 yılyav he he de geç. Okumuş tahsilli bilmiş bir kişiliğe sahipsin. sakın bunu yapmalarına müsade verme... onların dedikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkma sözü var ya heh o sözde bir kulağından girme kısmından girmesin bile takma kafana... Sonuç olarak neyin ne zaman olacağını azçok tahmin eden gençleriz. onlar dedikleriyle kalsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten onların kafasına uyup bişe yapmam. insnaların böyle düşünmesi çok üzücü ilk kez karşılaştım
- +1 yıl
Ya normaldir saygıyla karşılamak gerek onlar da öyle görüp öyle büyümüşlerdir. en bildiğinden şaşma ! en güzeli de budur.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s05Awygj2q2R
Benimle evlensene ya00 Yorumla Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Kimse için evlenmek zorunda değilsin evlenmek istediğin yaşta evlen. Gerçek şu ki ilerideki yaşlardan insanlar evlenmeyi unutuyor ona da dikkat et.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var zatennn ama iş güç olsunda o zaman düşünüyorum
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek lafını esirgemedrn söyliceksin böylelerine yoksa anlamaz bunlar ugraş dur açık açık sizene benim hayatımdan evde kalcak olan varsa benim o sen misin falan de ben sinir oldum bak
00 Yorumla Ya aman salla. Şahsen ben üniversite bitmeden evlenmeyi hedefliyorum :D. Ama olmazsa olmaz. Kimse sana karışamaz. Sallama onları.
07 Yorumla
Soran+1 yılüni bitmeden parasızmı evlenceksn
Soran+1 yılhahah :D
Soran+1 yılasıl hayat nasıl yaşanır?
- +1 yıl
Ben her gece başka biriyle uyanmak isteyen biri değilim. Muhtemelen fark orda başlıyor. Evlenirim. Yani öyle hemen çocuk mocuk söz konusu değil. 5 gün aynı evdeysek 2 gün anne-babasına gitsin gibi. Yani çok salman. Ben böyle diyorum da istek bu bence de üni bitmeden bir şey olmayacak.
Soran+1 yılüni btimeden evlenmek istiosn ama sen
+1 yılOnlar cahil insanlar belli.. insan sevdigini bulunca evlenmeli sen kimseye kulak asma kendi mutluluguna kimseyi karistirma
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen taktıkça üstüne gelirler.. zamanı gelince evleniriz de geç.
senin umursamadığnı gördükçe onlarda senle uğraşmaktan vazgeçerler.. :)00 Yorumla Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Belki bir nedenin mi var diye öyle sormuş ola bilir.
Okucam ben de02 Yorumla
Soran+1 yılokudum yeni bitti. şimdi sırada iş var. ne nedeni olabilir evlenmemek için allahaşkına daha yaş 22 32 değil
takma kafaya evlenince başka şeyler söylerler sen olar demesin diye her şeyi yaparsan yıpranan sen olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın yapmam zaten en az 25 olmalı
Soran+1 yılbidaha açılırsa dicem zaten :) salona diploma bile asıcam utansınlar :)
+1 yılanlatma sende o zaman eveet bekarım bakıre olcam de gec bence. kimseye açıklama yapmak zorunda? değilsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılmorali bozuyo napim dert ettim içime ama artık etmicem
- +1 yıl
etme tabiiki
- +1 yıl
hahah Kıskançlık part 1 :D
Daha küçüksün ya ne evlenmesi evlilik sana kalmış bişey ne zaman istersen o zaman olur
03 Yorumla
Soran+1 yılsanki 30-35 yaşndaymışım gibi hissettiryorlar mallar
Soran+1 yılyok onu zaten asla yapmam
Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Mis gibi üniversite okumuşsun kendi dengin birini bulur evlenirsin kardeşin kendi derdine yansın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen. zaten damatta ya ablan üni mezunu yüksek lisanslı birini bulursa napıcam diye dertleniyomuş :)
Soran+1 yılvar zaten o da üni mezunu. ama evlenmeyi düşünmüyorumki bu yaşta asla yapmam.
- +1 yıl
öyle deme enişte koca yarısı olur
Soran+1 yılmanyakmısn oğlum sen :)
Diğer konusunda 444 cevap paylaştı. muhabbeti kes onlarla acil iş bulmaya çalış iş bulduktan sonra zaten onları gormiceksin ve dogal olarakta kafanı şişirmicekler
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten araştırıyorum
+1 yılYuh ya 22 yaşındasın ne evlenmesi bu cahil insanların çenesi kapansın diye kendini yakma boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne takıyosun o salakları sen, nasıl istiyosan öyle yaşa sonuçta senin hayatın sadece. kimseyi takma isteyen istediğini söylesin
03 Yorumla
Soran+1 yılama snir oldum ya
Cevap sahibi+1 yılboşver senin hayatın, başkalarının ne dediğine bakarak yaşarsan eğer sözde yaşamış olursun, gerçekten yaşamassın
Soran+1 yılhaklısın. size anlatnca rahatladm zaten
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakın dinleme bırak dinlemeyi yaklaşma bile benzer bir durum bizdede var. cahile laf anlatmak zor hiç yüz bile verme açıkçası insan yerine koyma.
07 Yorumla
Soran+1 yılzaten geldiklerinde selam vermeden odama geçiyorum gelmesnler artık diye istenmedğini anlasınlar
- +1 yıl
gerçekten yazık sana anlayabiliyorum ama aranı nekadar soğuk tutarsan okadar iyi
Soran+1 yılkardeşime evde yokuz de diyorum ama kocasının köleis olduğu için bir bok yapamıyor
- +1 yıl
ben kardeşini erkek zannettim pardon, seninki daha kötüymüş
Soran+1 yılo ne demek yaa :)
- +1 yıl
sen sakın onların sözüne bakıpta ilk bulduğunla evlenme yazık edersin kendine
Soran+1 yılyok saçmalama ya. akılm firkim yerinde benim
+1 yılSiz evlendinizi de ne oldu deseydin. bazilari kasnıyo gerçekten geri çekme lafını yeri geldiginde vericeksin cevabi
01 Yorumla
Soran+1 yılne olucak kocasının köleliğini yapıyorlar. adam dövüyorda seviyorda ama bunlar bir bok yapamıyor
+1 yılKöylü milletin efendisidir. Ama yaklaşım yanlıs. Sen kariyerim var onceligimde kendi ayaklarımın ustunde durmak istiyorum potansiyeli verebilirsin. Ayrica kimseyi takma.
08 Yorumla
Soran+1 yılböyle köylü olmaz olsun. her köylü böyle değil hem.
- +1 yıl
Öyle de o zaman. Ķöyle bagım olmasa da dedigin yanlıs o dedigini mahallede sitede oturanlarda yapiyor.
Soran+1 yılmahallede köylü kaynıyor zaten. hepsi köyündne yeni gelmiş
- +1 yıl
Ananız babanız zaten metropolün göbeginde dogdu dimi. Dedeniz neneniz. Asĺınızı inkar etmeyin.
Soran+1 yılewt İstanbul'da doğdular ikiside bende levennte:)
- +1 yıl
Bende hastane de dogdum o zaman gidim bashekimlik icin talepte bulinim 😊 @rbnrsrt tesekkurler 😊 @ecemmm85 o dedigin olursa sende bugda kalırsın 😊
aşağılamak da iyi değil ama o kafalı insanlara da başka bir şey yaramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa birsini aşağıladım ve pişmanda değlim. s
ablan seni yollama derdinde kendi annenlerle rahat rahat yasiycak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne ablası ya abla olan benim
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. kim sana ne söylüyorsa evlidir kesin içi yandığından seninde yanmasını istiyor, bizim insanımız işte ne bekliyecen.
02 Yorumla
Soran+1 yılonu hiç düşünmemeiştim he :)
Evlilik icin en ideal yas 25 bence sen onlara kariyerin ne kadar guzel bir sey oldugunu kucuk bir sekilde laf vurarak anlat anlar onlar :)
00 YorumlaGeri zekâlı oldukları için söylüyorlar dikkate alma.
00 YorumlaEn nefret ettiğim konuşma tarzı sizene milletin evlenmesinden yaşından sakın umursama onları
00 Yorumla
+1 yılevlen derken bir önce birini bul nikahı kıy sevişmeye başla demek istemişler yanlış anlamışsın
018 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD nie
- +1 yıl
genelde öyle düşünürler büyükler. biz evlendik sevişiyoruz genclerde sevişsin bu zevkten bu mutluluktan mahrum kalmasın.
Soran+1 yılresimdeki gibi bir bebeğim olursa hiç sevişmiyim :)
- +1 yıl
bütün sevişmeler bebek yapmak için yapılmıyo güzelim :)
ayrıca bebeğin neyi var korkmuş sadece onun dışında cok tatlı
Soran+1 yıl50 yaşında gib ya nesi tatlı allah vermesin kimseye :) kısır olmak daha iyi bu olucaksa :)
- +1 yıl
onun adı benjamın deme öyle. büyük konuşma allah kısıslaştırır seni bir daha istesende yapamazsın :D:D hem sen koca bul üstünde mahalle baskısı var:P
Soran+1 yılkoca adaylarım var zaten subayından mühendisine :)
- +1 yıl
ben de mühendisim :) neden mühendise kız yok :( ne kadar da mağduruz
Soran+1 yıl:)) revaçta değiller artık :)
- +1 yıl
alla alla:D sıradan bir mühendislik okumadım... sen ne okudun :D ya da gel evlenek annem de bana baskı yapıyo
Soran+1 yıl:)) ne mühendisiymiş o sıradan olmayan :)
- +1 yıl
uleeen ben evlenme teklif etmişim kızın takıldığı noktaya bak hele :D elk-elektronik müh.
Soran+1 yılpoff onu herkes oluyor :)
- +1 yıl
ahahahaha demi ipini koparan oluyo altı üstü ilk 15bine girmek lazım. sen ne mezunusun:D
Soran+1 yıliktisat :)
- +1 yıl
yemin ediyorum tahmin etmiştim :D demiştim bu kız ya iktisat ya da işletme mezunu iibf'nin kokusunu aldım :D:D
Soran+1 yılnasıl anladn ya :)
- +1 yıl
böyle 10 saat sonra cevap verirsen ben nasıl anladığımı unuturum ki
Evlilik güzel bir şey tabii ama yaptıkları çok yanlış. Onları takma. İstiyorsan evlen istemiyorsan bekle.
00 Yorumla
+1 yılbir köylü de sana bulurlar kendine gelirsin nereli bu akrabalari
06 Yorumla
Soran+1 yılbalıkesir ya çingene gibi
- +1 yıl
:) bende hiç sevmem evin içinde 50 kişi siz nerelisiniz
Soran+1 yıldoğma büyüme İstanbul bende annemde babamda. ama baba tarafı rizede doğmuş :)
- +1 yıl
Moralini bozmak gibi olmasin ama Ugrasican bunlarla kendi evini kurana kadar
Soran+1 yılcahil cühela olduklarını hatrlatrım bnde :)
- +1 yıl
Boşver cahil se cahil muhattap olma diyecem de fazla rahat oluyor boyleleri
+1 yılbenide kaçırın yarın gece de. sabah doberman bul üstlerine sal.
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaahahahahha keşke yapabilsem :)
- +1 yıl
yaparsın sende o cesaret var. hadlerini bildir onlara.
Soran+1 yılköpeğim yok ):
- +1 yıl
o zaman kızgın yağ dök üstlerine
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılya insanlar neden karışıyo başkalarına anlamadım...
01 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıyorum !
aman ya ne laf anlatıcan millete muhattap olma fazla yeter.
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin bırak konuşsunlar bilinçsiz evlenmekten iyidir
00 Yorumla
+1 yılMillete cahill diyosun ne okudun acaba ne bu havalar :))
010 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmek cahilce yobazca değilmi.
- +1 yıl
Ole ama sanki atomu parcaladin unide :)
Soran+1 yılben o kadınların yanında prof um be.
- +1 yıl
Haha bunlar normal seyler bende mezun oldum annemler diyo evlen diye normal yani insanlarin cahil olmasindan değil :)
Soran+1 yılbenim annem demiyo ama evlen diye. geç yaşta evlen diyo ben 20 de evlendim okulum yoktu diyo sen 25 gibi düşün diyo
- +1 yıl
yani normal sende iki seneye evlenirsin niye takıyon o yyani :)) bide uni okudum hava atmak sacma bence :D
Soran+1 yılhava atmak değil bu. hayata yeni atıldım demek istedim orda. nasıl anlıosan
- +1 yıl
hee neyse iş bulduysan derler bence normal
Soran+1 yılne derler
- +1 yıl
evlenimeni :)
- Diğer konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılmilletin diceklerı seye göre hayatını sekıllendırme mantıgına göre hareket et gerisini boşver
00 Yorumla
+1 yılEwlenip ewlenmeyecegin senin elinde kimsenin lafina bakma
00 YorumlaDiğer konusunda 959 cevap paylaştı. Cahille tartışmaya girme. Asla kazanamazsın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılBabanda onların ağzıyla seni evlendirecek mi hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya babam beni evlendirmek istemiyo zaten hiç :)
- +1 yıl
O zaman sorun yok :D
hata sende onları kafana takıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılsalağım ben ya haklısn
Soran+1 yılçocuğu yaparkenki aşama güzeldir ama fıttırması facia olabilir :)
+1 yılAmaann karekterine güvenmiyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılne konuda?
- +1 yıl
Kendine güvenin yok mu? Kaf sahibi değil misin
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıltakma o cahilleri he de geç
00 Yorumla Ben okuycam deee evlenmek istemiyorum de
00 Yorumlamuhatap alma cahilleri. Onlara ne anlatirsan boş.
00 Yorumlaailen birşey demiyosa diğerlerini salla :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaileme kalsa 30 umda evleneyim ister :) ben 1 sene daha beklemeyi düşünüyorum sevglim var zaten
+1 yılhala bekarmısın yuhhh yaa ılgınc sasırdım gııı
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaahhaha :)
30 olmuş sanki yaşı yav bu ne mantık
01 Yorumla
Soran+1 yılmantık aranmaz bunlarda
+1 yılSen bosver onlari bekarlik sultanliktir de
00 YorumlaKime ne ya takma boşver
00 YorumlaInsanlara göre şekil alma benden tavsiye
00 Yorumlageçmiş olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. kardeşin kaç yaşında
015 Yorumla
Soran+1 yıl19 buldu cahil okumamş birini
Soran+1 yılne boksa işte okumamaış işte kafa yok
Soran+1 yılkariyere devam edicem.
Soran+1 yılbide sen erkeksin ya bir erkek 22 yaşında nasıl iş sahibi olur iyi kzanırda evlenir mantığa bak
Soran+1 yılen az 25-26 :)
Soran+1 yılama evlenmek için biiryle evlenilmez
Soran+1 yılolabilir smt61. bunu düşünmemiştim tebrik etceklerine mezun oldun diye ne söylüyorlar
+1 yıl#sızene de gec.
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026